Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מה לתרום לדיון, ואת המחשבות שלי אשמור לעצמי.

תמשיכו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חמוד חוששני שהיא סובלת מבעיה נפשית והיא פשוט החליטה לשחק איתך מפאת גילך ואופייך (ככל הנראה), שתלך ותספר לו, אתה לא צריך להיות היחיד ששובר את הראש במצב הזה!

ירצה להתחתן? פחחח, אם היא לא רוצה מה היא חייבת לו? לדעתי היא סיפרה לו והוא התנער מהעניין אז היא משחקת אתך!

אל תחשוב על שום דבר לשים לה כי זה עלול להיות פלילי וידפוק לך אפילו יותר את החיים.

עם כל הקושי תשקול לנתק כל קשר, תשאיר לה מס' טלפון שתתקשר אליך עוד 9 חודשים על מנת לבדוק מי האבא.

תקרא מעט על הדברים, תנסה לבדוק איזה שבוע היא ואם זה תואם את מה שהיה ביניכם!

לא היה כלל אמצעי מניעה? זכורה לך תקלה באחת הפעמים? להכנס להריון זה לא בהכרך כ'כ פשוט.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

ישה, יש לה דירה על שמה יש אפשרות כזאת שהיא תרשום שהיא פוטרת אותי ממזונות ואם הילד יתבע אותי אז הוא יקח מהדירה? עדיין לא דיברנו על זה אבל אני מאמין שהיא תסכים גם לאופציה כזאת.

הוא לא יודע מהסיפור בוודאות, אני מכיר את הבן אדם הוא ישר היה מתחתן.

עריכה אחרונה על ידי rongggg
פורסם

אח שלו, המקסימום שתשים לה בקפה יהיה סוכר.

במידה ומשהו יקרה (או שלא יקרה אבל היא תאשים אותך) יעלו תוך שניה על ההודעה שלך פה ואתה תבלה כמה שנים טובות עם מלתחה בצבע כתום זוהר בלבד.

תפנה כבר ליעוץ מקצועי לפני שתסתבך מעל הראש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני רציני, אם יש משהו לקפה אני אשים לה גם 2 אני לא ידפוק לעצמי את החיים בזמן שהיא נהנתה, אם זה היה שלי בטוח הייתי אומר לה סבבה תשאירי אותו אני יקח אחריות אבל פה היא לא יודעת של מי זה אז אני לא יחיה בספק 9 חודשים ועוד 9 חודשים אני יתחיל את החיים,

הגבר השני לא יודע על זה היא אומרת שהוא ירצה להתחתן איתה והיא לא רוצה.

משעמם לך בחיים?

עזוב אותך מהעצות האלו.

לידיעתך, אם היא תפיל בגלל ששמת לה כדור בקפה, היא יכולה לנקנק לך את הצורה עם עו״ד ולסבך אותך עם המשטרה.

עזוב הכל ותתקשר מהר לעורך דין לפני שתדפוק לעצמך את החיים.

לגדל ילד זה לא קל על אחת כמה וכמה, עם ילד שאתה לא רוצה.

אתה בן 24. עוד לא ראית כלום בחיים.

שב עם עורך דין, שלם לו כמה שקלים ותצא מהתיק הזה כמה שיותר מהר.

פורסם

לנתק כל קשר, תשאיר לה מס' טלפון שתתקשר אליך עוד 9 חודשים על מנת לבדוק מי האבא

זו העצה הכי טובה שקיבלת. כל הממשיך לחפור - גורע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
ראשית, המרפת בעיסוק שאמרה לכם דבר כזה מפגרת.

שנית, הפלה זה לא רצח. גם כשיש דופק. אם בני הזוג לא מוכנים (או לא יכולים) לגדל ילד, אין למה להוליד אותו מלכתחילה.

זה וויכוח עקר, זאת דעתי ודעתך שונה, זה בסדר. אני חושב שאם פעם אחת תראה חלקי גוף של תינוק שחתכו אותו כדי

להפיל תבין שזה רצח לכל דבר, זה שהוא עוד לא יצא לאוויר העולם לא הופך את זה למותר. בסרט המעניק (THE GIVER,

מומלץ מאוד אגב) הם מכבסים את המילה רצח ל"שחרור" או משהו כזה, זה אותו דבר.

אם הזוג עוד לא "בשל" להביא ילד לעולם שינקטו משנה זהירות ביחסי המין שלהם.

rongggg- קשה לי לחשוב על עצמי במקומך בסיטואציה הזאת ואני לא שופט, אבל לשים לה משהו בקפה זאת חוצפה ופחדנות.

בין אם אתה מקפיד על אמצעי מניעה והיה איזה פאק בפס יצור ובין אם נהגת בחוסר אחריות ולא השתמשת זאת אחריותך המלאה.

אם היא החליטה שהיא רוצה את הילד למה שתקבע לה אחרת? ואם זה לא הילד שלך, אז בכלל :shock: לא עניינך.

פורסם
ישה, יש לה דירה על שמה יש אפשרות כזאת שהיא תרשום שהיא פוטרת אותי ממזונות ואם הילד יתבע אותי אז הוא יקח מהדירה? עדיין לא דיברנו על זה אבל אני מאמין שהיא תסכים גם לאופציה כזאת.

הוא לא יודע מהסיפור בוודאות, אני מכיר את הבן אדם הוא ישר היה מתחתן.

ספר את זה לבית המשפט לענייני משפחה. השופט יצחק לך בפנים.

המזונות זה עבור הילד.

אי אפשר לפטור ממזונות גם אם האישה תביא את שכונת בבלי.

תתקשר מהר לעורך דין כי אתה יוצא מאיפוס ועלול לעשות שטות שתשלם עליה ביוקר.

פורסם

חחח...אם היא באמת בהריון אז תשכח מזה ואל תרכז לכיוון הזה מאמצים, כי אתה תיכשל.

לשעבר:

פורסם

מהכותרת אפשר לחשוב שהיה מדובר בשלישיה, and not the good kind....

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קודם כל, מדובר בבחורה שיש לה מידה מסויימת של יושר וכנות. זה טוב.

כל העצות הטובות כאן אומרות דבר אחד: תתייחס לזה קודם כל כמו סוגייה משפטית.

להשלכות לטווח הארוך, זו הדרך הנכונה.

זה נכון שמזונות תובע הילד, ואין אפשרות לפתור אב ממזונות, אבל יש כל מיני תביעות כספיות אחרות ויש השלכות למכתבי ויתור כאלו ואחרים על ההליך המשפטי ועל התוצאה: לכן, ללכת להתייעץ אצל עורך דין, בכל מקרה!

לגבי לתמוך בגברת ובילד וכו', היא עושה ורוצה לעשות מה שבא לה, ואפילו כנה לגבי זה.

אי לכך ובהתאם לזאת, אתה לא חייב לה כלום. לדעתי. לפי השקפת עולמי.

כן, ברור, אתה מבולבל, הרגשות מעורבים... קשה לראות ברור ולחתוך, וזה הזמן ללכת לפסיכולוג, לעשות קצת סדר בראש.

עשרים עצות שונות בפורום לא יסדרו לך את המחשבות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אח שלו, המקסימום שתשים לה בקפה יהיה סוכר.

אם ממש תרצה להרעיל אותה, אז סוכרזית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עידן המקרה שאתה מדבר עליו היה עם אישה נשואה וחייבו את בעלה לשלם מזונות למרות שהוכח שהילד לא שלו רק כדי שהילד לא ייחשב ממזר ( ההשלכות ביהדות קשות). פות'ש אל תהיה ילד ואל תדבר שטויות מתוך לחץ. אל תשים שום דבר לאף אחד בקפה. אאלט היה מקרה של גניבת זרע ( אותו מקרה כמו שלך) והאב חויב לשלם מזונות, ככה שאין מסמך שיפתור אותך ממזונות אם היא תרצה לתבוע אותך.

• תוכן חדש...