Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהקשר הרגשי אתה לא חייב לאף אחד שום דבר. גם לא לילד ואפילו לא לעצמך. בצד הכלכלי יש מקרים שאתה חייב גם לה למרות שלא התחתנתם.

בקשר לפסיכולוג ממש לא עשיתי סלט. פשוט אין לו מה לתרום בנושא כזה כי זה נושא שהרגיעה הנפשית תבוא רק מתוך ידע וידע מקצועי כזה לא ניתן לקבל מפסיכולוג.

לפסיכולוג יש תמיד מה לתרום, כי הסוגייה כאן לא רק משפטית אלא גם רגשית, ויש כאן הרבה סוגיות רגשיות, ו-9 חודשים עד שייתברר אם יש או אין לפותח השרשור ילד.

אני חושב שמי שחושב "לשים לה משהו בקפה" וגם הבטיח תמיכה, מבולבל וצריך עזרה רגשית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן,לא מתבייש בשרשור שלי.

חבר, למדנו שלהזדיין שניכם יודעים- תנסו לדבר.

תשמע לי?

עזוב את הפורום כרגע- לך תדבר עם אבא שלך.

גם אם זה ילווה בקללות,וצעקות באותו רגע... יבוא היום ותצחקו על זה.

אני לא הייתי חושב פעמיים ומתייעץ עם אבא.

פורסם
אבל הם לא נשואים ולכן הילד בכל מקרה לא יהיה ממזר ללא קשר למי האב.

אם פות"ש והבחורה היו נשואים אז החוק היה רלוונטי, כשהבחורה אינה נשואה הילדים שלה בכל מקרה אינם ממזרים.

זה עדיין לא אומר שיאפשרו לו לבצע את הבדיקה הזו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לשכב עם מישהי בלי אמצעי הגנה כשהיא מזדיינת עם אחרים בלי אמצעי הגנה? הייתי בנוסף להכל רץ לעשות בדיקות איידס, בספק שההוא שאולי היא בהריון ממנו הוא הראשון שהיא שכבה איתו בתקופה שאתם יוצאים לפי התיאורים.

שיהיה בהצלחה!

מה שרציתי לכתוב. :mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה עדיין לא אומר שיאפשרו לו לבצע את הבדיקה הזו

למה שלא יאפשרו לו לבצע את הבדיקה? אין שום השפעה לא על מעמד הילד ("ילד מחוץ לנישואים" ביהדות זהה לחלוטין לכל ילד אחר) ולא על מעמד האם, שניהם בניגוד מוחלט למצב שבו היא נשואה (הוא "ממזר" והיא "זנתה" בהתאמה).

נקבע מפורשות בחוק שבמקרה של חשש ממזרות אין לערוך בדיקת רקמות אלא כאשר "יש צורך בעריכת הבדיקה לשם מניעת סכנה לחיי אדם, או נכות חמורה בלתי הפיכה לאדם"

כאן אין חשש ממזרות לא משנה מה תהיה התוצאה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

על אותו משקל אפשר לומר, למה שהיא תקבע לו?..

א. זה הגוף שלה. להכניס לה לגוף בניגוד לרצונה וללא ידיעתה חומר שיגרום לה להפיל?! אני מקווה שאתה צוחק.

ב. אחריותו ואחריותה הבלעדית לכל הבלאגן הזה. שיישא בתוצאות, מה לעשות שידו על התחתונה במצב הזה?

ג. סיכוי גבוה שזה בכלל לא ממנו (ואני מקווה בשביל פות"ש שכך יתברר!), אז להחליט בשביל אותו אחד שיכול להיות שהוא האבא?

אני מחזק את דעתו של מקס' הלוחם בדרכים, דבר עם אבא, זה אולי לא יתקבל יפה בהתחלה אבל בסופו של

דבר הם יתמכו ויעזרו לך לפעול נכון בסיטואציה המלחיצה הזאת!

פורסם (נערך)

פות"ש

דיברת עם עורך דין טיפש שלא מבין בדיני משפחה.

עליך תחול חובת מזונות אם הילד שלך. שום מסמך לא יכול לפטור אותך מחובה זו!!! אפשר יהיה לחייב גם את האמא שלו בחלק ממזונותיו. אבל...

אתה יכול לחתום מסמך עם האמא שלו , שהיא תהיה חבה לך עבור כל תשלום שאתה תחוייב / תשלם לילד עבור מזונותיו. וזה מסמך שיעמוד בכל ביקורת משפטית.

ולפי מה שכתבת באחת ההודעות שלך היא אמרה לך שהיא לא רוצה ממך אגורה , אז מנף את זה למסמך שכזה.

בגילה היא חשה שהרכבת נעה מהתחנה לכן רצונה בילד ברור.

ולגבי הקשר ביניכם

לך עם הלב שלך תוך קבלת ייעוץ פסיכולוגי / זוגי. אין צורך לקבל החלטות במצב הנפשי הלחוץ שאתה נמצא בו כרגע.

ועכשיו בו ניקח את המקרה "הגרוע" ביותר שאכן זה ילד שלך.

אתה יכול לסיים את הכל בתשלום כסף חודשי מחד ולהינות מילד שלך מאידך.

לא סוף העולם

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
א. זה הגוף שלה. להכניס לה לגוף בניגוד לרצונה וללא ידיעתה חומר שיגרום לה להפיל?! אני מקווה שאתה צוחק.

ב. אחריותו ואחריותה הבלעדית לכל הבלאגן הזה. שיישא בתוצאות, מה לעשות שידו על התחתונה במצב הזה?

ג. סיכוי גבוה שזה בכלל לא ממנו (ואני מקווה בשביל פות"ש שכך יתברר!), אז להחליט בשביל אותו אחד שיכול להיות שהוא האבא?

אני מחזק את דעתו של מקס' הלוחם בדרכים, דבר עם אבא, זה אולי לא יתקבל יפה בהתחלה אבל בסופו של

דבר הם יתמכו ויעזרו לך לפעול נכון בסיטואציה המלחיצה הזאת!

אתה הצגת את זה כבחירה שלה בלבד (מה שנכון) ושלפותח האשכול אין זכות לומר דבר ושהוא לא רשאי לקבוע לה מה לעשות. אני סה"כ אמרתי שזה עובד גם לכיוון השני - אם הוא לא רוצה את הילד, למה שהיא תכפה עליו אותו, על כל הכרוך בכך? אני לא אמרתי בשום מקום שהוא צריך לגרום לה להפיל בשום צורה שהיא.

כן, אחריות וכל זה בלה בלה בלה. אני בסה"כ אומר שהטענה עובדת גם ההיפך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפסיכולוג יש תמיד מה לתרום, כי הסוגייה כאן לא רק משפטית אלא גם רגשית, ויש כאן הרבה סוגיות רגשיות, ו-9 חודשים עד שייתברר אם יש או אין לפותח השרשור ילד.

אני חושב שמי שחושב "לשים לה משהו בקפה" וגם הבטיח תמיכה, מבולבל וצריך עזרה רגשית.

בקשר לזה שיש לי "פיצול אישיות" אמרתי ואני חוזר ואומר ואמרתי גם לה, אם הילד שלי אז אני ישא בכל התוצאות, אבל אם הוא לא בטוח שלי אני לא יכול 9 חודשים לחיות בחששות ולחצים לכן חשבתי על משהו בקפה אבל ירדתי מזה.

בקשר ללייצעץ עם אבא אז זה לא אפשרי ואני לא אפרט למה.

ישה, אם אתה מכיר עו"ד מומלץ אני אשמח {אפילו בפרטי}

לגבי הקשר שלנו אני לא רוצה להמשיך קשר כזה כי אני לא יודע מה היה בכל ה8 חודשים האלו ורק בגלל תקלה שהייתה גיליתי בעצם שהיא "בגדה"

פורסם

אני יודע, וזה מה שאמרתי. ההתייחסות שלי הייתה ל׳מי אתה שתקבע לה׳ של haranza

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תתיעץ עם עורך דין כיוון שאכן כמו שכתבו לך שום מסמך לא יעזור.

אם הילד לא שלך (לא תאלץ לשלם כלום)

ובעניין הבחורה - שמור מרחק ועל אש קטנה כי תאלץ לדעת אם התינוק שלך או לא בעתיד.

קובי

:-)

פורסם
יש לי למה לערב את הצד השלישי?

תודה לכולם על התשובת זה נותן לי עוד כיוונים לחשיבה.

לא יודע אם יש לך מה לעשות כרגע, אבל תדאג לדעת מי זה, ולשמור את הפרטים שלו. אם תגיע דרישה למזונות תכניס אותו לתמונה ותדרוש בדיקת אבהות.

פורסם

קראתי את הרוב וממה שהבנתי עד עכשיו.

הבחורה יצאה עם פות"ש והיו בקשר מחייב.

הבחורה לא לקחה את זה לצד המחייב והמשיכה לקיים יחסים עם אחרים.

אחרים או פות"ש הכניסו אותה להריון.

הבחורה לא תפיל בחיים.

הבחורה הצהירה "שיש מצב" שהיא בהריון מפות"ש או מאחרים.

מסקנה. "יש מצב" לא מחזיק מים בשום ערכאה משפטית.

פות"ש, אל תיכנס ללחץ לא משנה מה.

לך איתה לבדיקות הגניקולוגית ותבקש לראות איזה שבוע מוערך היא.

תנסה להיזכר אם בתקופה הזו קיימתם יחסים.

אם כן, שיהיה במזל. (50/50)

אם לא, שלח אותה קיבינימט ותמשיך הלאה בחיים. אתה צעיר ורענן ולא מחפש הרפתקאות.

בכל מקרה, אתה לא צריך ייעוץ משפטי למקרה. אתה צריך שכל ישר והיגיון בריא.

לערכתי, הילד לא שלך. (אף אישה לא תפטור מאחריות גבר, גם אם יש סיכוי הכי קטן שהילד שלו.)

שא ברכה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כרגע אמרתי לה שאם היא רוצה בדיקה בעוד 9 חודשים שתדבר איתי כי כרגע אין מה לעשות. והפלה היא לא מוכנה

שוב תודה לכולם על העזרה מקווה שלא נצטרך לחזור לעדכן.

• תוכן חדש...