Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
(תחושה אישית היא שזה לא הצאצא שלך).

אתה כותב את זה מתוך היכרות אישית עם האיבר של פותח השרשור?

אגב פותח השרשור,

טעות בשיקול הדעת שלך ובניתוח שוק, אתה צריך לדעת שאם אתה יוצא עם מישהי שאוטוטו באמצע שנות ה-30 לחייה יש סיכוי סביר בהחלט שהיא רוצה ילדים עלולה "לפעול" לכיוון הזה.

היו לי גם כל מיני סטוצים מתמשכים עם בנות הגיל (הסקסי) הזה, מעולם לא סמכתי על המילה שלהן לגבי צריכת הגלולות שלהן, תמיד קונדום ורק כזה צבעוני- שאם כבר תיהיה פאלטה לפחות שיהיה קצת מצחיק.....:-P

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צודק עידן, לא התייחסתי לגיל העובר. התגובה שלי הייתה יותר כללית כנגד האצבע הקלה על ההדק בכל מה שנוגע להפלות.

פורסם

לשכב עם מישהי בלי אמצעי הגנה כשהיא מזדיינת עם אחרים בלי אמצעי הגנה? הייתי בנוסף להכל רץ לעשות בדיקות איידס, בספק שההוא שאולי היא בהריון ממנו הוא הראשון שהיא שכבה איתו בתקופה שאתם יוצאים לפי התיאורים.

שיהיה בהצלחה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ניטצ', הפלה היא רצח. זה שזה לא נקבע בחוק כי המסכן טרם נולד לא הופך את זה למוסרי.

חמותי עבדה בזה בבית חולים, התיאורים נוראיים- אני לא אפרט פה.

יש היום קלות בלתי נסבלת בהפלות, הבן הבכור שלי נולד עם מום אסטתי לא נוראי- 2אצבעות ביד היו מחוברות ובריפוי בעיסוק המטפלת המטומטמת אמרה לאישתי שהיא הייתה מפילה במקומה.

ראשית, המרפת בעיסוק שאמרה לכם דבר כזה מפגרת.

שנית, הפלה זה לא רצח. גם כשיש דופק. אם בני הזוג לא מוכנים (או לא יכולים) לגדל ילד, אין למה להוליד אותו מלכתחילה.

פורסם
אתה בן 24, ילד בעצמך

קח דור-שניים אחורה, וזה היה גיל לגיטימי ביותר לעשות ילד. כשנולדתי, ההורים שלי היו בני 23-24.

מצד שני היה יותר ביטחון בעתיד אז, ממה שיש היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קח דור-שניים אחורה, וזה היה גיל לגיטימי ביותר לעשות ילד. כשנולדתי, ההורים שלי היו בני 23-24.

מצד שני היה יותר ביטחון בעתיד אז, ממה שיש היום.

לגיטימי כן (אני בן 25 ואשתי בהריון) אבל להביא ילד עם מישהי מבוגרת ממנו ב 10 שנים (שזה מבחינתי פחות בעייתי אם יש חיבור ביניהם) ובנוסף לכל זה מישהי שמזדיינת מהצד וככל הנראה לא הייתה לה שום מחוייבות לקשר זה כבר משהו אחר!

איזה אבא הוא יהיה עם שותפה כזאת לילד, יבוא פעם בחודש לראות את הילד ויביא מתנה ליום הולדת?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תודה למהנהלים ששינו את הכותרת.

עידן, היא בהריון בטוח היא יוזמת את השיחות מה לעשות ומה היא מרגישה.

בקשר למה שאפשר לשים בקפה הייתי שמח לשמוע אם יש דבר כזה.

בערב יש לה טור לרופא אני מקווה שאני יוכל ללכת איתה ולראות מה הוא אומר ולבדוק אם יש אפשרות להפלה.

להביא את הילד כרגע מבחינתי זאת לא הופציה, אני רוצה להמשיך את החיים שלי בכיף והנאה ולא בפחדים.

פורסם (נערך)

חבר'ה, הבחור צריך ייעוץ משפטי כלשהו למידה והצאצא שייך לו.

הפלה זה לא הנושא כי אין סיכוי שהבחורה (כפי שתוארה ) תעבור אחת כזו,

גם לא מדובר על חתונה וכאלה.

עריכה;

אחרי ההודעה שפורסמה מעלי אין לי מילים.

מה זאת אומרת "לשים לה משהו בקפה"?! תגיד לי שאתה צוחק.

בהודעה הראשונה אמרת שאתה תשא בתוצאות כמו גבר, מה קרה פתאום?

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

לפותח השרשור, סתם שאלה לי אליך, איפה הגברבר השני שניענע אותה? הוא בכלל בתמונה? או שהכל נפל עליך כי אותו זה בכלל לא מעניין?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני רציני, אם יש משהו לקפה אני אשים לה גם 2 אני לא ידפוק לעצמי את החיים בזמן שהיא נהנתה, אם זה היה שלי בטוח הייתי אומר לה סבבה תשאירי אותו אני יקח אחריות אבל פה היא לא יודעת של מי זה אז אני לא יחיה בספק 9 חודשים ועוד 9 חודשים אני יתחיל את החיים,

הגבר השני לא יודע על זה היא אומרת שהוא ירצה להתחתן איתה והיא לא רוצה.

פורסם

נקלעת לסיטואציה, תנהל את המצב כפי שנדרש מגבר צעיר.

עדיין יש סיכוי שזה שייך לך ועל חצי הסיכוי הזה אולי תצטרך להמתין תקופה

או שאולי ידרשו ממך עוד דברים

אבל עדיין אתה נדרש לנהל מצב מסויים

ולא לברוח לפתרונות שפלים כאלה.

Gn'f'R

פורסם

צ'מע

אתה מסתבך מרגע לרגע בהצעות אחיתופל שנותנים לך פה , כי אתה בפאניקה מוחלטת וחוש השיפוט שלך לא עובד..

לשים לה משהו ב(ק)פה?

מציע לך מבלי לפגוע באחרים לקרוא את הודעתי פעם שניה לאט אם תזדקק לתרגום ניתן אותו בגוף הסרט.

ולפעול בהתאם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...