Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
קודם כל, מדובר בבחורה שיש לה מידה מסויימת של יושר וכנות. זה טוב.

השאלה אם זה כנות או משחק כזה או אחר שלה כלפיו.

וכמובן שלהתנענע מאחורי הגב שלו זה מעשה מאוד ישיר!

נשמע שהבחור מעט רכיכה (סליחה פותח השרשור) ונכנס לפאניקה ובהלה מהר, היא יכולה לנצל את זה לטובתה ולתמרן בו בצורה כזו או אחרת. לו אין מושג מה הוא עושה ומה הוא רוצה ואם זה בכלל שלו, לה לעומת זאת יש כוונות ברורות להשאיר את הילד, נשמע שהיא יודעת טוב טוב מה היא רוצה!

שוב לי אישית מציק מאוד חוסר המעורבות של הגבר השני, אם יש סיכוי גדול שזה שלו אז למה פותח השרשור לבדו צריך לשבור ככה את הראש? יש במצב הזה 3 אנשים,

הראשונה יודעת טוב טוב מה היא רוצה

השני אין לו מושג למה הוא נכנס ומה הוא עושה

השלישי ככל הנראה ממשיך בחייו ואין לו כלל מודעות לכך.

עם כל העניין המביך לדעתי שלושה אנשים צריכים להיות מעורבים בעניין הזה ולחשוב מה עושים!

הבחור המסכן פה אולי שובר את הראש על משהו שבכלל לא קשור אליו!

ולפותח השרשור, שוב עצתי ההכי טובה שלי זה לנתק קשר לתקופה הזאת מהגברת, לתת לה מס' טלפון שתדבר איתך בעוד 9 חודשים (עם כל הקושי שלך ב 9 חודשים הללו) ואז תראו אם בכלל אתה האבא וכבר תהיו חכמים בהרבה!

פותח השרשור נשמע ילד באופי שנקלע למצב לא נעים, קשה לי להאמין שעורך דין יוציא אותו מזה כי או שיש לו אחריות כלפי המצב או שאין לו, אין פה שטח אפור! סתם יסחטו ממנו כסף בלי הרבה תועלת.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תרגע!!!!!!!!!!!!!

אם היחסים בינכם תקינים והיא הגונה אזי במקרה שזה

יוכח כילד שלך היא תקבל מזונות מביטוח לאומי,אתה תוכל

להמשיך לתמוך,אבל אכן אתה בבעיה לא פשוטה,

אני לא הייתי מנתק מגע אתה, לא נלחץ ומחכה לתוצאות,

אם אכן אתה האבא,קח אחריות כי הוא גם שלך,תכיר בו

(אפילו ללא נישואין) ותהנה ממנו. שלא תחשוב על הפלה

חלילה או שכנוע מיותר,

רק,אל תילחץ זה לא מוסיף כלום.

פורסם

קודם כל, תירגע עם סימני הקריאה.

אני חושב שאתה האיש הכי לחוץ בשרשור.

הבנו שאתה נגד הפלות.

הבנו.

עכשיו חדל.

אם האישה מוכנה לעשות הפלה - זה הדבר הכי טוב לפותח השרשור והלוואי שזה מה שיהיה.

פתרון כל הצרה הזו לפותח השרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
האשה אינה יכולה לחייב את הילד שלא לתבוע את אביו למזונות ( היא כמובן תתבע בשמו ). אתה לא בהכרח אביו , זכור זאת!!

אתה אבל יכול להחתים אותה על מסמך שבמקרה כזה היא תשפה אותך על התשלום.

כאמור ההחלטה אם להמשיך בהריון או להפסיק אותו היא של האשה בלבד.

לך לעו"ד מבין בתחום שיכין לך את המסמך האמור ותחתים את הגברת, שלפי דבריך מוכנה להסדר שכזה.

בדיוק כמו שישה כתב. המזונות הם של הילד, לא של האשה. האשה אינה יכולה לוותר עליהם וכל מסמך שהיא תחתום על ויתור לא שווה כלום. היא לא יכולה לוותר על משהו שלא שלה, אין מצב שבית המשפט ייקח לילד את המזונות שלו.

תדרוש לעשות בדיקה גנטית לברר אם הוא שלך. אם כן סכום המזונות המינימלי הוא בסביבות 1300 ש"ח לחודש לילד.

אין מה לעשות, היא רצתה ילד, אתה לא נזהרת מספיק ויש עכשיו אדם קטן חסר ישע שחייבים לדאוג לצרכים שלו.

אם זה לא שלך, תמשיך בחייך.

פורסם

לדעתי כן אבל, יותר להכניס אותו למודעות למצב, לא להפיל עליו אחריות או משהו כזה. הרי זה 50/50 לגבי שניכם. אולי גם אם תראה את התגובה שלו תתאזן מעט יותר בתגובה שלך! חוץ מזה כרגע אתה מודע רק לחצי מהתמונה, תמיד עדיף לראות את התמונה המלאה ולדעת את האופציות שישנם.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
זה וויכוח עקר, זאת דעתי ודעתך שונה, זה בסדר. אני חושב שאם פעם אחת תראה חלקי גוף של תינוק שחתכו אותו כדי

להפיל תבין שזה רצח לכל דבר, זה שהוא עוד לא יצא לאוויר העולם לא הופך את זה למותר. בסרט המעניק (THE GIVER,

מומלץ מאוד אגב) הם מכבסים את המילה רצח ל"שחרור" או משהו כזה, זה אותו דבר.

אם הזוג עוד לא "בשל" להביא ילד לעולם שינקטו משנה זהירות ביחסי המין שלהם.

rongggg- קשה לי לחשוב על עצמי במקומך בסיטואציה הזאת ואני לא שופט, אבל לשים לה משהו בקפה זאת חוצפה ופחדנות.

בין אם אתה מקפיד על אמצעי מניעה והיה איזה פאק בפס יצור ובין אם נהגת בחוסר אחריות ולא השתמשת זאת אחריותך המלאה.

אם היא החליטה שהיא רוצה את הילד למה שתקבע לה אחרת? ואם זה לא הילד שלך, אז בכלל :shock: לא עניינך.

מסכים איתך שזה וויכוח עקר, עוד יותר מסכים עם מה שאמרת לפותח השירשור!

פורסם

לגבי לתמוך בגברת ובילד וכו', היא עושה ורוצה לעשות מה שבא לה, ואפילו כנה לגבי זה.

אי לכך ובהתאם לזאת, אתה לא חייב לה כלום. לדעתי. לפי השקפת עולמי.

כן, ברור, אתה מבולבל, הרגשות מעורבים... קשה לראות ברור ולחתוך, וזה הזמן ללכת לפסיכולוג, לעשות קצת סדר בראש.

עשרים עצות שונות בפורום לא יסדרו לך את המחשבות.

קודם כל עם כל הכבוד לדעתך, כאן היא לא קובעת אלא החוק והחוק קבע שאם הוא אבי הילד הוא חייב לתמוך בו.

גם עם כל הכבוד לפסיכולוגים מי שיכול להרגיע אותו זה עורך דין שמתמחה בתחום. פסיכולוג יכול למכור לו אשליות אבל לא פתרונות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לוקה בהבנת הכתוב, לגמרי.

כתוב, אתה לא חייב לה כלום (נכתב בהקשר הרגשי, לאחר סיום ההמלצה המשפטית/עניינית).

מזונות זו חובה לילד.

בחלק שלא ציטטת כתוב ללכת לעו"ד, לא לפסיכולוג.

עשית סלט...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי, זו בעיה של 3 אנשים.

כמו כן, תחשוב עם עצמך עד כמה הגיוני שזה שלך (שמת? לא שמת? גמרת? מתי זה היה? בלה בלה בלה).

משכנתא זה קל

פורסם

יכולתי לחסוך את השיחה לעו"ד הוא אומר כמו שאמרתם לחכות 9 חודשים ולעשות את הבדיקה. הוא לא מכיר טופס כזה שפוטר אותי ממזונות או כל אחריות על הילד אבל בכל מקרה הוא יבדוק בשבילי.

בזמן הקרוב אני אדבר עם הבחור השני ונראה מה הוא יגיד.

פורסם

הזורעים ברינה בדמעה יקצורו... מזל טוב, אבא'לה.

תתחיל לחסוך וחכה בסבלנות לבדיקת האבהות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה לוקה בהבנת הכתוב, לגמרי.

כתוב, אתה לא חייב לה כלום (נכתב בהקשר הרגשי, לאחר סיום ההמלצה המשפטית/עניינית).

מזונות זו חובה לילד.

בחלק שלא ציטטת כתוב ללכת לעו"ד, לא לפסיכולוג.

עשית סלט...

בהקשר הרגשי אתה לא חייב לאף אחד שום דבר. גם לא לילד ואפילו לא לעצמך. בצד הכלכלי יש מקרים שאתה חייב גם לה למרות שלא התחתנתם.

בקשר לפסיכולוג ממש לא עשיתי סלט. פשוט אין לו מה לתרום בנושא כזה כי זה נושא שהרגיעה הנפשית תבוא רק מתוך ידע וידע מקצועי כזה לא ניתן לקבל מפסיכולוג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
יש לי למה לערב את הצד השלישי?

תודה לכולם על התשובת זה נותן לי עוד כיוונים לחשיבה.

בטח שכן! יש לו סיכוי להיות האב בדיוק כמוך.

ולעניין בדיקת רקמות - לא בטוח שזו אופציה קיימת בכלל:

...קבעו בתי המשפט במדינת ישראל שאין לבצע בדיקת רקמות לקטין לצורך בירור אבהות אם הבדיקה עלולה להביא להכרזתו כממזר. בשנת 2004 פורסמו שני פסקי דין שחרגו מנוהג זה וקבעו שטובת הילד לדעת מי אביו גוברת על חשש הממזרות‏[14]. בשנת 2008 נקבע מפורשות בחוק שבמקרה של חשש ממזרות אין לערוך בדיקת רקמות אלא כאשר "יש צורך בעריכת הבדיקה לשם מניעת סכנה לחיי אדם, או נכות חמורה בלתי הפיכה לאדם"‏[15].

אם היא גרושה עם גט כבר מלפני ההשתעשעויות שלכם, יכול להיות שהמצב הזה לא תופס ותוכל לבצע בדיקת רקמות. בכל מקרה, רוץ לעו"ד ותבדוק מי נגד מה. אתה עוד בתחילת חייך וכבר עכשיו להתחיל לשלם מזונות זה לדון את עצמך לחיות בפח.

אנ'לא רוצה להיות מנייאק או משהו, אבל אם יש לך גיבוי למה שהיא אמרה לך (על כך שבאותה תקופה היא הייתה עם מישהו אחר) אז תעבור לגישה של הילד לא שלך ואין לך עניין איתו, כי הוא של האחר וכל עוד אין הוכחה שאתה האב, אתה לא - זה יותר המלצה אליך מאשר המלצה למשהו שתגיד לה בפרצוף (אתה לא רוצה לעורר אנטגוניזם עד שתהיה בטוח במעמדך). פשוט זו הגישה שאתה צריך לנקוט בה, כולל לנתק מגע (תרתי משמע) איתה.

אם היא החליטה שהיא רוצה את הילד למה שתקבע לה אחרת? ואם זה לא הילד שלך, אז בכלל :shock: לא עניינך.

על אותו משקל אפשר לומר, למה שהיא תקבע לו?..

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אבל הם לא נשואים ולכן הילד בכל מקרה לא יהיה ממזר ללא קשר למי האב.

אם פות"ש והבחורה היו נשואים אז החוק היה רלוונטי, כשהבחורה אינה נשואה הילדים שלה בכל מקרה אינם ממזרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...