Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול לדרוש ממנה שלא תשכב עם אף אחד בתקופה הזאת עד הלידה ?

אתה יכול לדרוש.

אתה גם יכול לעשות מהקבלה טיארה.

אני חושב שהעצה של ישה היא טובה. לגבי "נחתם תחת לחץ" - התייעץ עם עו"ד גם על הפרט הזה. ליתר בטחון תקליט שיחה איתה בנושא.

דני

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי איפה נעלם האבטיח בכל השרשור הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
חבר'ה נראה לי שפותח השירוש הבין את המסר (עו"ד!!!) אפשר להרגע ולשבת על איזו כוס קפה.

נשמח לעדכונים כדי להמשיך לצעוק לך מה לעשות.

לאור כמה תגובות פה הייתי נזהר מכוס קפה...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הקטע שהוא שקל ברצינות לשים משהו בקפה שלה- פה חשדתי!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לאחר שיחה איתה הגענו להסכמה שהיא תחתום על טופס אצל עו"ד {כמו שישה אמר} ואני מנגד יחתום על טופס שאני לא מכיר בילד ולא עושה בדיקת אבהות והגבר השני יעשה כשוולד הילד. די ברור לי שאם אני חותם על זה שאני לא מכיר בילד והשני עושה את הבדיקה אני אדע מה התוצאה של הבדיקה ואז אני יהיה יותר חכם מה לעשות. אבל זה יתן לי שקט מצד שני שהיא לא תבוא בתלונות אלי.

פורסם

רגע, למה שאתה תחתום? זה שיש אפשרות לחתום על מסמך לפיו היא תשפה אותך בשיעור המזונות לילד (במידה והוא שלך) זה "נחמד" ודי ראש שקט.

מנגד, לא ברור למה אתה צריך להתחייב לא לעשות בדיקת אבהות? הרי באופן עקרוני אין הבדל אם אתה עושה את הבדיקה או לא (למעט העובדה שייתכן שהיא הצהירה על שני שחקנים אבל בפועל זו הייתה קבוצת קט רגל). למען הסר הספק, הייתי מציע לך לעשות את הבדיקה. רק כך תוכל להבטיח וודאות בעניין ההורות.

הרי בכל מקרה "תרוויח".

סיטואציה א' - חתמתם על מסמך שיפוי, עשית בדיקת אבהות, הילד לא שלך - להתראות.

סיטואציה ב' - חתמתם על מסמך שיפוי, עשית בדיקת אבהות, הילד שלך, נניח שהוא יתבע X היא תעביר לך X ולמעשה "תקזזו". חזרת לאותו מצב רק +1.

סיטואציה ג' - חתמתם על מסמך שיפוי, לא עשית בדיקת אבהות, הוא לא של הבחור השני, אין זה אומר בהכרח שהוא שלך. (פה למעשה אתה מפסיד את עניין הוודאות)

פורסם

מסמך או לא מסמך, אם הילד שלו - ישלם, ופיצוי - אם יראה פיצוי כלשהו, נראה זניח.

http://www.israelbar.org.il/article_inner.asp?pgId=193725&catId=287

לעניין הפיצוי

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.2179795

וגם זה נחשב פסק דין חדשני, כאשר השופט האמין שיש כוונת מרמה. הסכום הוא עדיין זניח ביותר יחסית למזונות.

ובכלל, לא רואה סיבה שהגברת בכלל תחתום על מסמך כלשהו.

פורסם

בוא נאמר שיש דרכים נוספות להעלים בעיות, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

תפנה אליי בפרטי.

סתם! וברצינות:

אין האישה מחויבת לחתום על שום דבר. אישית אני לא רואה סיבה שאישה תחתום על הסכם שיעלה לה כסף.

אתה צריך לחכות לטעמי ולראות אם הילד שלך. אם כן, אין לי מה להוסיף כי אני גם בגילך ולא רוצה לדמיין את עצמי במצב כזה.

אם לא - הרווחת.

פורסם
אין לי מה להוסיף כי אני גם בגילך ולא רוצה לדמיין את עצמי במצב כזה.

סתם, אם יבוא לך לדמיין בכל זאת איך זה להיות במצב הזה, דבר איתי. אני יכול לארגן טלפון של אחת...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...