Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לעידן

בשבוע 6 -7 להריון ניתן לראות ולא רק לרעות

חלה התקדמות מאז שאתה דיינת חופשי

http://www.tasmc.org.il/Lis/Articles/Pages/Ultrasound.aspx

חבר'ה

בחור במצוקה נסו לעזור ואת כל ההערות הדביליות בלשון המעטה תשמרו לעצמכם.

אתם לא במילואים עכשיו

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תקשיב לעצה ידידי-

תתעקש ללכת איתה לבדיקה, אפילו על חשבונך.

אין שם הריון!!!!

איזה מכתב היא קיבלה?

לא מקבלים בבדיקת אולטרסאונד שום מכתב, מקבלים תדפיס עם איזו תמונה או 2.

רוצה שאני אכין לך ב-3 דקות מכתב שעל פיו אתה בעצמך בהריון עם שלישיה?

כל הסיפורים ההזויים שאתה מעלה כאן מגיעים לאותה הודעה שכתבתי בשרשור, הודעה מס' 29:

מי אמר לך שהיא בהריון????

בוא תעשה ניסוי- תקבע תור לרופא נשים שיש לו את המכשור המתאים לבדיקת אולטרסאונד ותתקשר לבחורה ותגיד לה שקבעת לכם תור לרופא מומחה שהוא מכר של המשפחה.

או שהיא תשבר בשלב זה ותפתח את הסיפור או שאתם תלכו אל אותו רופא ובסבירות גבוהה תגלו שאין הריון.

עריכה,

ישה,

את תקופת הזיונים שלי עברתי מזמן, איך נראית בדיקת אולטרסאונד אני יודע היטב, הפעם האחרונה היתה לפני שנתיים בטרם לידת בני השני, לא מעורב בזה שום מכתב.

הבחור פה לא מקבל עצות והערות דביליות, הוא מקבל עצות מאנשים שחוו על בשרם סיפורים ואגדות דומות והסיפור שלו מאוד דומה לסיפורים האלה.

לפני שניגשים לנסח מכתבים ולערב עורכי דין יקרים- זול יותר ללכת למרפאה ולעשות בדיקת אולטרסאונד.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש לי תחושה שציטוטים מהשרשור הזה יופיעו בכמה חתימות פה.

פות"ש, נשמע שאתה הולך ונהיה יותר ויותר מעורב בהריון הזה. אתה מאכיל את עצמך סרטים. כמו שאמרו פה לפני, נתק קשר עד לבדיקת האבהות.

פורסם

תגיד, אתה אמיתי? הבחורה הלכה וה**ינה עם מישהו מאחורי גבך ומספרת לך סיפורים ואתה מאמין לה ורגיש לגבי זה וכל הבולשיט הזה?

תשמע, אל תהיה סמרטוט רצפה. שתיתן גז ותהיה איתה בקשר רק לגבי התוצאה. למה נראה לי שאתה מתנהג אליה יותר מדי בנחמדות וברגישות?

אונס אעלק. טוב שלא סיפרה שהלכה על רצפה רטובה, החליקה ונפלה על המה שמו שלו. (כמו בשיר הידוע לשמו של דר דרה).

בקיצר צא מהחרא הזה, תתאפס ותדאג לעצמך בלבד.

פורסם

עידן אני אומר בוודאות שיש הריון! אין ספק בכלל הטפסים זה 2 דפים שבאחד זה 3 תמונות כל שק בניפרד כאילו בזום ומרחוק שני שקים. ובדף השני זה פרטים על האישה, דופק של העוברים, ועוד כל מיני דברים שאני לא ממש זוכר.

בוא נגיד שנירגעתי מאתמול ואני מוכן לעזור לה בטור בן אדם במה שאני יוכל {לא בסקס כמובן}

פורסם

עידן

ייתכן שאכן אין הריון והכל בולשיט.

אז מה עומד מאחרי כל זה אצל הבחורה.

שיטה חדשנית להגיד לבחור מאסתי בך? צא מחיי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היא לא בכיוון של להגיד לי צא מחיי כי היא זאת שיוזמת את השיחות ורוצה להראות לי הוכחות שזה לא שלי ושאני ירגע, מצד שני היא ממש לא רוצה שאני יעזוב אותה והיא בוכה לי, {כמובן שכרגע עד שאני מקבל את המכתב מהעו"ד שהיא חתומה בו אני יהיה הכי נחמד בעולם איתה}. אחרי זה אם אני ירצה ויוכל לעזור לה בטור בן אדם אז אני יעזור אם לא אז הביתה.

פורסם
שרשור דפוק שנגרר ל-11 עמודים. אלופים אנחנו.

למה דפוק? העביר לי הרבה זמן בכיף! אחת ההטרלות הטובות שהלכו פה

פורסם

הרבה נכתב ע"י אנשים טובים וחכמים ממני, לכן אין לי מה להוסיף מעבר לכך שהתגובה הבאה באמת נגעה בי:

כולם עסוקים בענייני כסף, מחלות מין ומזונות ומתעלמים מהמשמעות של ילד בשר מבשרך שמגיע לעולם.

האם אתה יכול להתנתק מילד שהוא שלך? לא תרצה להיות חלק מחייו? יש לזה משמעות אדירה מלבד הפן הכספי, שלדעתי הוא שולי.

דמיין שאתה נכנס למערכת יחסים רצינית ולבת הזוג נודע שיש לך ילד... זה משמעותי מאוד.

כרגע אין הרבה מה לעשות מלבד לחכות ולראות אם באמת הילד שלך.

אם כן... תתחיל לחשוב איך אתה הופך להיות אבא שלו, תרצה או לא תרצה.

תגובה כזאת יכול לכתוב רק מי שכבר זכה בצאצא משלו. לפני הולדת בתי, בכל הבדיקות שבמהלך ההיריון אומנם התרגשתי לראות אותה, אבל הקשר האמיתי וההבנה שהיא בשר מבשרי היכו בי רק כשהחזקתי אותה, רגע לאחר שנולדה.

מעבר לכך, אני מצטרף לדבריו של עידן: קח אותה לבדיקה אצל רופא מטעמך. אם אתה נמצא באיזור השרון, ד"ר שי קוורקיאן (להבדיל אלף אלפי הבדלות, כמו הרופא האמריקאי המפורסם) הוא אדם מדהים ומקצוען ברמות הגבוהות ביותר.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אה, אז היא לא רוצה שתעזוב אותה? הרשה לי לגחך.

אם הגברת הייתה נאנסת התלונה במשטרה הייתה מוגשת כבר מזמן. היא בגדה ומנסה לתרץ.

למה שתרצה לעזור לה? תהרוג אותי אני לא מבין. ידידי, הדבר שאמור לעניין אותך הוא אם הילד שלך או לא. זהו.

נראה שיש לך רגש אליה עדיין וזה מונע ממך לחשוב בהיגיון.

פורסם (נערך)

אז מה עומד מאחרי כל זה אצל הבחורה.

שיטה חדשנית להגיד לבחור מאסתי בך? צא מחיי?

ב-ד-י-ו-ק.

אני עברתי את זה בסרט של בחורה שחשבה שסיפור כזה יגרום לי לחזור ארצה ולהיות איתה, פה מריח לי סיפור הפוך, היא תפסה פרגית צעירה שזו אחלה דרך לשקם אגו פגוע של לאחר גירושין, האגו שוקם והגיע הזמן להמשיך הלאה.

בוא נציין את ה"עובדות":

1.היא הודתה שפותח השרשור אינו היחיד שאיתו בילתה, אבל רגע, זה בכלל אונס!!!

2.היא בהריון אבל כבר מעכשיו משערת שפותח השרשור אינו האבא.

3.גם אם הוא האבא אין לה כל דרישות ממנו.

אולי אני טועה אבל לי זה נשמע כמו "זה לא אתה, זה אני....".

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

אני מסכים פה עם השאר בנוגע לרעיון שהסיכוי שקיים היריון, וזה תאומים, וזה ממך, קטן מאוד!

אבל, הטענה הזו עדיין לא הופרכה לחלוטין ולכן אני חושב שכדאי לשמור אותה מפוייסת ולא לגרום לה להיות נקמנית. הדבר הכי גרוע שאתה יכול לקוות לו זה שאם ילדך תהפוך לנקמנית.

תתחיל מהעצה של עידן, זו עצה מצויינת. תתעקש על ללוות אותה לבדיקה בשביל לוודא שהמצב אכן אמיתי ולא המצאה שנועדה לתמרן אותך

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

היא נאנסה בעבר בחיים על ידי אביה החורג ולא התלוננה בקשר לזה שזה היה אונס אני מאמין לה. למה שאני יעזור לה? כי אני בן אדם נחמד ולא יזרוק לפח קשר של 8 חודשים כל עוד וזה לא מחייב אותי למישהי כזאת.

עידן, 1. כן היא הודתה .

2. היא אומרת את זה ואמרה תמיד כדי לשחרר אוי מכל זה וזה שהיא פתרה אותי מכל מחויבות זה רק מחזק לי את זה שהיא רוצה את הילד אבל מצד שני לא רוצה לוותר עלי אבל הילד {במקרה הזה שניים} הם חשובים לה.

וגם עשכשיו אחרי שהיא בטוחה שזה לא ממני היא לא רוצה שאני אעזוב אותה.

פורסם
אין מצב שבעולם שכל כך מוקדם היא יודעת שזה תאומים. מאכילים אותך בבולשיט ואתה רק מבקש עוד, סליחה על הבוטות.

http://www.mako.co.il/ninemonth-twins/Article-c446e999fccde21006.htm

אבחון ההריון מתבצע על ידי בדיקת אולטרה-סאונד – כבר בשבוע ה-6 להריון ניתן לזהות בבדיקה זו שני שקי הריון. קביעת סוג התאומים ומספר השליות מתבצע בדרך כלל בשבועות 10-13.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...