Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה שגדל לה החזה ונהיה קשה מתמיד והבטן התנפחה קצת לא מראה על הריון בטוח עידן? בקשר להריון אני בטוח ב100% שהיא כן בהריון וחבל לי על הכסף ללכת לאולטרסאונד, אם היה לי ספק הכי קטן הייתי מבצע את הבדיקה כמו שאמרתם.

אם אין לנו לנו במשפחה עבר של תאומים ולבחור השני יש עבר לא רחוק {יש לו מהגרושה תאומים} של תאומים זה יכול לתת לי שקט של 99% שזה לא שלי?

אני ינסה בכל אופן להגיד לה שתחתום לי על טופס עם עו"ד {שיהיה סוג של עד} שאומר שאם היא או הילד טובעים אותי אני מקבל ממנה את הכסף חזרה,

עידן למה שטופס כזה לא יתפוס עוד שנה או בכלל?

בקשר לבדיקת אבהות סיכמתי איתה שאחד ממנו יעשה ואני מעדיף שזה יהיה הוא ואז נדע אם זה שלי או שלו.

עריכה אחרונה על ידי rongggg
  • תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חבר, אתה יודע למה חשבתי [ועדיין חושב] שאתה טרול? אתה כאילו מבקש עזרה, ואז כשנותנים לך עצה טובה, אתה אומר שתעשה את ההפך. כמו בהודעה מעליי.

פשוט תעשה מה שאומרים לך!!!!!!!

זה שהוא ייכשל בבדיקת האבהות, לא אומר שאתה בהכרח האבא, לא עשית פסיכומטרי? אולי היא שכבה עם עוד 5 גברים בלי קונדום [כמו איתך ועם אדון גרוש].

תדאג לגשת לעו"ד אמין, שיכין לך את המכתב שיכסה לך את התחת כלכלית בהקדם האפשרי.

גש איתה לאוסטרא סאונד בנוכחותך.

ותוודא שאתה עושה בדיקת אבהות כשאפשר. לא שכל העולם יעשה ויצא שלילי, אלא שאתה תעשה.

להבא תלמד- קונדום!

ואם מדובר באישה באמצע שנות ה-30 שלה אז בכלל זה הופך לקונדום-סחוג-קונדום שכשיתחיל לשרוף לך תדע שהלך הרזרבי.

אפשר את זה לחתימה או שזה בוטה מדי?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כולם עסוקים בענייני כסף, מחלות מין ומזונות ומתעלמים מהמשמעות של ילד בשר מבשרך שמגיע לעולם.

האם אתה יכול להתנתק מילד שהוא שלך? לא תרצה להיות חלק מחייו? יש לזה משמעות אדירה מלבד הפן הכספי, שלדעתי הוא שולי.

דמיין שאתה נכנס למערכת יחסים רצינית ולבת הזוג נודע שיש לך ילד... זה משמעותי מאוד.

כרגע אין הרבה מה לעשות מלבד לחכות ולראות אם באמת הילד שלך.

אם כן... תתחיל לחשוב איך אתה הופך להיות אבא שלו, תרצה או לא תרצה.

זו ההודעה שלך

פות"ש לא רוצה להיות אבא!! עדיין

ולא יודע למה עמוס השרת לא נותן לי לצטט מספר הודעות!!! למרות שאני לוחץ על הצלמית השמאלית " הוסף הודעה זו לרשימת הציטוטים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז אני אשתדל לדבר עם אחד חברי הפורום וישלח לו את בדיקת האולטרסאונד שהיא עשתה ושיגיד לי ולכם מה הוא חושב.

בקשר לבדיקת אבהות אתה צודק לא חשבתי על זה ככה וכן אני יתעקש לעשות את הבדיקה. בשביל זה התיעצתי אבל דברים שנראים לי הגיוניים אני יעשה ודברים שאנשים אומרים לי לעשות כמו בדיקת אולטרסאונד שזה נשמע לי הזוי כי אני רואה דקירה של בדיקת דם אני שומע אותה קובעת טור לרופא בתאריך ושעה אני רואה טופס של קופ"ח שאומר שהיא עשתה בדיקת אולטרסאונד אני רואה שינויים בגוף אני רואה איך היא בוכה ומתפתלת מכאבים ויש לה בחילות אז כן בהריון היא בטוח ב100000%.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי הזוי אם יתברר שתאום אחד שלך והשני של הגרוש (טכנית זה אפשרי, אבל נדיר מאוד ובעקבות אורגיה לרוב)

וכן, אני יודע שלא תרמתי שום דבר פורה לדיון.

פורסם
בחייאת,

אני נותן לך את העצה הכי חברית שיכולה בשלב זה לשפר את חייך מקצה לקצה:

קח אותה לבדיקת אולטרסאונד בה אתה בעצמך תיהיה נוכח.

אין כמו מה שכתבו לך כאן !

קובי

:-)

פורסם

רוצה או לא רוצה לא רלוונטי, אם הילד שלו יש לו ילד ובנוסף מחויבות אנושית כלפי הילד. דפק לעצמו את החיים או לא, גם לא רלוונטי. אם זה שלו והיא לא מתכננת להפיל שיתחיל לחשוב איך הוא משתלב וממלא את חובתו המוסרית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מכירים את הקטע הזה שאתם רואים תאונת רכבת עומדת להתרחש אבל אין לכם שום דבר לעשות נגד זה?

אז פותח האשכול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

וכן, אני יודע שלא תרמתי שום דבר פורה לדיון.

לא יכולת לבחור מילה יותר מדוייקת לשרשור הזה.

אפשר את זה לחתימה או שזה בוטה מדי?

לך על זה טייגר.

זה שגדל לה החזה ונהיה קשה מתמיד והבטן התנפחה קצת לא מראה על הריון בטוח עידן?

בקשר להריון אני בטוח ב100% שהיא כן בהריון וחבל לי על הכסף ללכת לאולטרסאונד, אם היה לי ספק הכי קטן הייתי מבצע את הבדיקה כמו שאמרתם.

בהקשר למשפט הראשון, רק שבוע שישי וכבר יצאה לה בטן?

צר לי אבל או שהיא אכלה יותר מדי או שפשוט יש לה קצת גזים (נאדים!).

לגבי המשפט השני- איחלתי לחייל בהצלחה.

עריכה,

פותח השרשור, תגגל בבקשה את צירוף המילים הבא:

״הריון מדומה״.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איך אתה יודע שהחזה שלה התקשה?

אתה ממשיך לבחוש בקדרה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מרגיש לי כאילו מישהו באונ' רצה לעשות עבודת חקר/סקר על הנושא עם מספר משתתפים גדול, והוא מצא דרך לעשות אותה כאן באוף טופיק.

מריח לי דג מדיי .

פורסם

רגע, אם זה תאומים אולי אחד שלו ואחד של הבחור השני?

(דירבעלק מישהו עונה לי ברצינות)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דניס כבר כתבו את זה מעליך

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עידן מה אתה אומר על זה שראיתי בדף פירוט של דופק? כמובן שכרגע אתה לא מאמין בזה שהיא עשתה בדיקה והכל הזיה אבל אני ישתדל בערב לצלם ולהעביר לאחד מחברי הפורום כי אני לא יודע להעלות תמונות.

היא אמרה לי היום בבוקר ליגוע לה בחזה ושהוא יתקשה אז נגעתי שניה וראיתי שהיא צודקת.

ממש לא אוניברסיטה מי שלא מאמין ואין לו ממש איך לעזור יכול פשוט לקרוא או להמשיך הלאה בבקשה.

• תוכן חדש...