Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזה יכול להתקשה גם במחזור וגם מסיבות הורמונליות אחרות.

פותח השרשור מאמין למה שהוא רוצה להאמין או למה שנוח לו להאמין. אולי הוא רוצה את הילדים, תאומים חייזתאומים או מה שזה לא יהיה.

עצה שלי שזהה לשל רובם פה: אל תאמין לה לכלום, בחורה (או אנשים מכל המינים) במצבה תעשה המון כדי לגרום לך להאמין למה שהיא רוצה.

לא מבין למה להוציא כסף על אולטראסאונד אתה לא יכול אבל לשבת ולהשתגע זה סבבה.

אני רק מקווה שאתה יודע מה ההבדל בין הריון לטיפשות.

(למקרה שלא: להריון יש סוף)

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם לא מבינים. הוא עדיין בממ"ד. בטלפון היא אמרה לו שהחזה שלה התקשה ושהבטן התנפחה קצת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לך תקנה מקלון בדיקת הריון בכל בית מרקחת. עולה מעט.

תן לה להשתין עליו בנוכחותך.

לדעתי תהיה מופתע (או שלא, אני בדעה שאתה מטריל)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רק לא הבנתי למה אתם ממשיכים לנתח גנטית אם לגבר היה אח תאום או לאבא שלו או אמא שלו או השכנה שלו

תאומים תלויים באישה בלבד, אם היא חלק מתאומים, או אמא שלה, או סבתא שלה, פה עולה הסבירות שגם לה יהיו.

ולא נראה לי שיהיה צורך להקפיץ את השרשור עוד 8 חודשים, נראה לי שהוא פשוט ישאר פה למעלה ללא אמצעי הגנה מיוחדים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

רק לפני יומיים נפתח השרשור וכבר יש לגברת בטן וחזה נוקשה. בקצב הזה עוד יומיים כבר נראה ראש וידיים. נו באמת. אתה לא רואה שמשהו פה מסריח?

פורסם

אני רוצה לדעת מה חכמי הפורום שמבינים בכל תחום היו עושים במצב הזה כי אני מבחינתי שתעשה הפלה אבל היא מתה לילד כבר 13 שנה ודי תופסת אותי בביצים ופה הגיע השלב שאני אובד עצות.

.

אחי, אל תכעס, אבל אתה מוכן להסביר איך בתוך 15 דפים נולדו לה שני ילדים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה מילא, אבל לפי מה שהוא אומר היו לה 2 ילדים לפני גיל 20 :shock:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פותח השרשור, אל תיקח ברצינות ותעלב על כל מי שלועג לך - הם עושים את זה בגלל העקשנות שלך לא לעשות את מה שהם ממליצים לך ובצדק!

אין לי כח לפרט יותר מדי, אבל אחד החברים שלי אכל סיפור דומה, מבחורה שסה"כ החליטה לבדוק את נאמנותו, ואני נשבע לך שאם בחורה מחליטה להיכנס לזה חזק - ויוה פלטינה! גם אם זה אומר להדפיס תוצאות דופק של תינוק באולטרה סאונד או לקבוע בדיקות הריון אצל רופא באמת, למרות שהיא יודעת בוודאות שהיא לא.

תוריד לעצמך אבן מהלב ולך איתה לבדיקת אולטרהסאונד. במידה וחיובי - חכה לאפשרות לעשות בדיקת אהבות.

כי עדיף להוציא 100-300 שקלים (כמה שזה לא עולה) על אולטרה סאונד מאשר 23475896 שקלים על טיטולים.

פורסם

אני יודע, קראתי את כל ה15 עמודים.

בגלל זה מחזק את כל ההמלצות שלכם ללכת לעשות בדיקות לראות בעיניים, והעקשנות שלך מיותרת.

"חבר: אחי!! ראיתי רוח רפאים נשבע לך!!!!"

"אני: סבבה אחי, אבל עד שאני לא אראה בעיניים שלי אני לא אאמין"

קח את זה באותן פרופורציות.

• תוכן חדש...