Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השרשור הזה מנצח את השרשור של בר בכר והאוטו גלידה

השאלה אם הוא מנצח את ה'אטיופים' מעפולה/טבריה.

שמישהו ישים קישור לטופיק ההזוי ההוא (אגב הבחור משם היה רציני מאוד מסתבר, הוא פתח בלוג והוא טורח לעדכן אותו מדי כמה ימים)

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין כובע קטן. אילו היה אזי לא היה חשש הריון.

וואו עשית לי את הבוקר :)

וזה מתחיל להיות שירשור הזוי, פותח השירשור נתנו לך עצות כאן אז פשוט תזרום איתן.

קובי

:-)

פורסם
פשוט תזרום איתן.

זה מה שהכניס אותו לבלאגן :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
היא התיעצה עם כמה אנשים גם עם אגודת אפרת ואמרו לה שאין מצב זה שלי. והם התחיבו לה לשנתיים בכל מה שקשור לילדים.

אגב שלחתי לאחד מחברי הפורום את התמנות אבל הוא אומר שזה טופס שאפשר לעשות במחשב אז לא יודע מה להגיד,

1. אגודת אפרת גם יבטיחו לה שלום במזרח התיכון כדי שהיא לא תעשה הפלה. אלו הבטחות סרק ובסוף יהיה לה מזל אם הם יתנו לה עגלת תינוקות וכמה חבילות חיתולים הכי זולים.

התחייבות לשנתיים לכל הוצאות התינוק(ות)? פחחחחחחח. שתבקש מהם את זה בכתב עם חתימה של מורשה חתימה שלהם...

2. העלו פה קישור לגוגל עם התמונה שהבאת של האולטרהסאונד.

יש שתי אפשרויות.

א. אתה טרול משעשע במיוחד.

(ראיות תומכות - כל העתיד שלך בסימן שאלה והתעצלת לקום מוקדם בבוקר???)

ב. אתה אמיתי, אבל הבחורה עובדת עליך ובגדול.

אם אתה אמיתי אז תתחיל בלהזיז את התחת שלך לסופרפארם ולקנות בדיקת הריון ביתית (המקלון הזה שעושים עליו פיפי) ב30 שקל. על הדרך קנה גם קונדומים שיהיה ליזיזה הבאה.

כשתיפגש עם ההריונית כביכול, בקש ממנה שתבצע את הבדיקה בנוכחותך.

מחכים כמה דקות ורואים תוצאה. קרא את ההוראות. (שני קווים זה הריון? תלוי אולי ביצרן הבדיקה)

לדעתי אין היריון.

3. גש לרופא המשפחה שלך ובקש לבצע בדיקות למחלות מין. כשאתה שוכב עם החברה שלך, אתה שוכב עם החבר של החברה והחברה של החבר של החברה וכו'

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
השאלה אם הוא מנצח את ה'אטיופים' מעפולה/טבריה.

שמישהו ישים קישור לטופיק ההזוי ההוא (אגב הבחור משם היה רציני מאוד מסתבר, הוא פתח בלוג והוא טורח לעדכן אותו מדי כמה ימים)

אחד המצחיקים. אני זוכר שקראתי את השרשור הזה ובכיתי מרוב צחוק

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

היכן הinstance הראשון של שימוש ב'אטיופים'?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
1. אגודת אפרת גם יבטיחו לה שלום במזרח התיכון כדי שהיא לא תעשה הפלה. אלו הבטחות סרק ובסוף יהיה לה מזל אם הם יתנו לה עגלת תינוקות וכמה חבילות חיתולים הכי זולים.

התחייבות לשנתיים לכל הוצאות התינוק(ות)? פחחחחחחח. שתבקש מהם את זה בכתב עם חתימה של מורשה חתימה שלהם...

היא אומרת שהייא מכירה כמה שקבלו מהם דברים ומזה היא לא חוששת.

2. העלו פה קישור לגוגל עם התמונה שהבאת של האולטרהסאונד.

יש שתי אפשרויות.

א. אתה טרול משעשע במיוחד.

(ראיות תומכות - כל העתיד שלך בסימן שאלה והתעצלת לקום מוקדם בבוקר???)

ב. אתה אמיתי, אבל הבחורה עובדת עליך ובגדול.

אם אתה אמיתי אז תתחיל בלהזיז את התחת שלך לסופרפארם ולקנות בדיקת הריון ביתית (המקלון הזה שעושים עליו פיפי) ב30 שקל. על הדרך קנה גם קונדומים שיהיה ליזיזה הבאה.

כשתיפגש עם ההריונית כביכול, בקש ממנה שתבצע את הבדיקה בנוכחותך.

מחכים כמה דקות ורואים תוצאה. קרא את ההוראות. (שני קווים זה הריון? תלוי אולי ביצרן הבדיקה)

לדעתי אין היריון.

בדיקת הריון קנינו ערב לפני ויום למחרת ראיתי שזה יצא חיובי, בכל מקרה אני יצטרף לבדיקה הבאה אצל הרופא למרות שאני רואה שיחות והודעות עם אחות שלה עם האמא ועם כל מיני אנשים שהיא בהריון.

3. גש לרופא המשפחה שלך ובקש לבצע בדיקות למחלות מין. כשאתה שוכב עם החברה שלך, אתה שוכב עם החבר של החברה והחברה של החבר של החברה וכו'

אני אגש אליו השבוע כנראה.

פורסם

לעו"ד הלכתם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שזה אולי טעות אבל אני מחכה לראות מה תהיה התגובה של הבחור השני היא צריכה לדבר איתו בימים הקרובים.

פורסם

בתחילת השרשור כתבת שהיא לא רוצה לדבר עם השני בכלל

עכשיו אתה מחכה שהיא תדבר איתו.

מה הציפיה שלך מהשיחה ביניהם?

האם אתה יודע על מה היא רוצה לדבר איתו ?

לתחושתי היא כבר לא תרצה לחתום על מסמך הלוואי ואתבדה

חבל....

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שרוליק, נא לא להאכיל את הטרול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

השיחה לא אמורה לכלול אותי בכלל ושאני לא הייתי קיים בקשר הזה.

לפי התחושה שלי ולפי מה שהיא אומרת לי זה שאני לא צריך לדאוג ושזה שלו וזה שזה תאומים זה בטוח שלו ותאמת זה קצת הרגיע אותי שזה תאומים,

היא מכירה איזה שופטת והשופטת אמרה לה שהיא לא יכולה לתבוע אותו על מזונות עד גיל 18 של הילדים יש מצב כזה?

עכשיו למי שחושב שאני טרול שיגיד למה הוא חושב ככה ואני יסדר לו את הסיפור.

ליבי עם הצאצאים הקיימים גם.

• תוכן חדש...