Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא הייתה חרדית אז היא התחתנה מוקדם, היום היא לא ממש קשורה לדת.

לא ידעתי שיש נשים הזויות שמשקרות שהם בהריון בשביל כל מיני אינטרסים אז לא עניין אותי להיות באולטרסאונד, עכשיו כן מעניין אותי לדעת שיש הריון אז אני אלך בבדיקה הבאה שתהיה.

איזה פאקים יש בסיפור? אני ידאג לסדר לך אותם, כי לצערי הסיפור אמיתי.

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פות"ש

נדמה לי שאתה לא מבין מה קורה סביבך.

אפרת תעזור לה ? העזרה שלהם זה קמצוץ מעלות גידול ילד!! ורק לשנתיים. אתה יודע מה עלות מעון ?

אפרת קבעה שזה לא שלך!! על סמך מה ?

בניגוד לחלק מחברי כאן אני לא מציע לך ללכת לבדיקת אולטרה סאונד נוספת , ייעני אתה לא מאמין לגברת. דבר שעלול ליצור מתיחות ביניכם.

הזמן יגלה אם היא בהריון או לא.

אתה צריך שהיא תחתום על הסכם ביניכם שנוסח על ידי עו"ד רצוי שהחתימה תהיה במשרדו, ולכן אתה זקוק לשיתוף הפעולה שלה ולנחמדות שלה. ולא יצירת מתיחויות.

ואתה צריך לעשות זאת במהירות האפשרית ולא למשוך זאת, שמא תתחרט!!

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להמשיך במערכת היחסים עם אותה גברת. על פניו נראה לכולם שכתבו כאן כי זה רעיון רע , או רע מאוד.

הגברת אמורה לגדל 4 ילדים איני יודע מה יכולותיה הכלכליות אבל זה עול כלכלי כבד מאוד.

בהריון מדומה - הכל מאחריך

הריון אמיתי - מבחינה כלכלית המסמך אמור לכסות אותך , גם לא ב 100% אם אין לה יכולת כלכלית להחזיר לך את כל או חלק מהכספים שיחייבו אותך לשלם כמזונות

כמובן בתנאי שאתה אביהם ולא אותו אחד או מישהו אחר שלישי.

אל תעשה בדיקת אבהות באופן התנדבותי אלא רק במקרה שבו היא מבקשת ממך את הסיוע הכלכלי.

יימצא שאתה האב תחליט אז מה אתה רוצה לעשות עם זה מבחינה רגשית .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה צריך שהיא תחתום על הסכם ביניכם שנוסח על ידי עו"ד רצוי שהחתימה תהיה במשרדו, ולכן אתה זקוק לשיתוף הפעולה שלה ולנחמדות שלה. ולא יצירת מתיחויות.

ואתה צריך לעשות זאת במהירות האפשרית ולא למשוך זאת, שמא תתחרט!!

+1

זה מה שצריך לעשות, ולא לבזבז את הזמן על להתווכח עם אנשים רנדומליים מהאינטרנט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ואם זה מצב כמו שאמרתי שהיא לא מערבת אותי בכלל אני כאילו היום בערב יוצא מהחיים שלה לתמיד והיא אומרת לבחור השני שהוא עשה הכול עדיין לא שווה לי?

לפי איך שזה מתנהל עכשיו היא בטוחה ב100% שזה לא שלי ואומרת לי אתה רוצה להישאר בקשר בלי לדבר על הנושא סבבה אם אתה לא רוצה אז בוא נמשיך כל אחד בדרך שלו.

אני מבחינתי רוצה לסיים את כל הנושא ולסיים איתה כל קשר.

עריכה אחרונה על ידי rongggg
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
+1

זה מה שצריך לעשות, ולא לבזבז את הזמן על להתווכח עם אנשים רנדומליים מהאינטרנט.

בכל זאת לפני כל זה עדיף להיבדק אצל רופא ולוודא שאין לו איידס משהו בסגנון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פות"ש

למענך עשה מה שכתבתי לך

לגבי בדיקת האולטרה סאונד הכוונה שאתה לא תיזום אחת משלך כדי לוודא שהיא בהריון. . אם היא רוצה להזמין אותך לבדיקה שהיא יוזמת משהו אחר.

מחר היא תתחרט ואתה האבא מה תעשה אז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין כובע קטן. אילו היה אזי לא היה חשש הריון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בוא לא ניסחף. אותו אשכול epic thread עם חותמת של הרבנות.

אני בפורום כבר מעל ל3 שנים ועדיין הדברים שראיתי פה כבר פעם אחת מפתיעים אותי בקריאה מחדש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בהנחה והסיפור הזה נכון הנה מה שאני הייתי עושה:

1. הולך לבית חולים פרטי עושה בדיקת אולטרסאונד לוודא שהיא בכלל באמת בהריון.

2. אם היא בהריון עושה על המקום גם בדיקת אבהות - ככה אתה יודע אם לחתוך לה או להישאר.

3. כן אני יודע שזה עולה הרבה כסף אבל זה שווה את השקט הנפשי ואתה גם סוגר את זה ביום אחד.

4. אם זה הילד שלך מנסה לשכנע אותה להפיל, אם היא לא רוצה לוקח אחריות אין לך ברירה נדפקת.

וכן יש גם בחורות זבל שישקרו שהן בהריון אז צריך להיזהר ולראות הוכחות ולעשות ה-כ-ל איתה כדי שהיא לא תערבב אותך.

בהצלחה ואני באמת מקווה ומאחל לך שזה לא שלך !

• תוכן חדש...