Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

כאמור בכותרת, אישתי רכשה מכשיר כזה מארה"ב שמוגדר כ-UNLOCK, המכשיר הגיע עם ננו סים של T-MOBIL ואיתו הוא עובד, אך כאשר מכניסים סים של חברת פלאפון הוא כותב שיש צורך לאקטב את המכשיר והוא לא יכול לעבוד עם הסים הזה.

למישהו יש פתרון?

בתודה מראש

אורן

עריכה אחרונה על ידי אורן שרותי רכב
טעות בכותרת
פורסם

היי אורן,

למיטב ידיעתי מכשירים ששל טי מובייל בדרך כלל נעולים רק בארצות הברית אך מחוצה לה הם סים פרי.

ממליץ לך להכנס לפורום iphones.co.il'll ולהתייעץ שם.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

נשמע מוזר, יש לי את אותו מכשיר שגם הוא נקנה בT-Mobile מאפל סטור.

אני עובד כרגע עם סים של פלאפון בלי בעיה.

תנסה לאקטב מול אייטונוס.

אני את האקטיבציה עשיתי עם הסים של T-Mobile בדרום אפריקה, ואז שהגעתי לארץ הכנסתי את הסים של פלאפון ועבד פיקס.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני רכשתי בפורטלנד אורגון שם אין מיסוי, לכן יצא לי 750$ שילמתי באשראי וירד לי 2780 שקל עבור ה 64GB.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

האייפון 6 שלי של AT&T נקנה בחנות של אפל. לפי המוכר בחנות, יומיים לפני ההשקה הם קיבלו הודעה שכל המכשירים שנמכרים יהיו UNLOCKED. המכשיר נקנה בעלות של 650$ וtax.

תנסה ליצור איתם קשר.

עריכה אחרונה על ידי ronlol
פורסם

בדיוק עכשיו לפני חמש דקות דיברתי עם דוד שלי שנמצא בארה"ב וביקשתי ממנו שיקנה לי את השש. הוא ביקר בחנות התפוח הקרובה ושם אמרו לו שאין עדיין מכשירים בארה"ב שנמכרים שיכולים לעבוד באירופה בסים מקומי. מה שיש להם זה אומנם UNLOCKED אבל עדיין פעלי רק בארה"ב. בעוד כחודש הם יקבלו את הגירסאות הפתוחות באמת.

זה מה שהמוכר אמר אז יכול להיות שהוא טועה.

8)
פורסם (נערך)

כל שנה חוזרות אותם שאלות, והתשובה לא משתנה כבר לפחות ארבע שנים (מאז ה-iPhone 4S).

החל מהשנייה הראשונה בה נמכר אייפון בחנות אפל, הוא סים פרי. פשוט וקל. המוכרים לא יודעים את זה בדר"כ, כי אומרים להם שזה נעול וכך אפל מציגה את זה.

גם ביום ההשקה, הרבה לפני שאפל מכריזה על מכירת מכשירים סים פרי, כל המכשירים מלבד אלו של ספרינט פתוחים. זה כולל את at&t, verizon ו-t-mobile.

התנאי היחיד הוא שזה חייב להיות מאפל סטור רשמית ולא משום מקום אחר. בזמן הרכישה המוכר סורק את הברקוד עם האייפון שלו, ואז יש לו שלוש אופציות להמשיך: 1. ליצור קו חדש, 2. לחבר לקו קיים, או 3. device only. שזו האופציה הרלוונטית אותה אומרים למוכר לסמן.

משלמים לו את הסכום המלא, ומאותו רגע אפשר לשים במכשיר איזה סים שרוצים. זה לא משנה אם שמים ממש באותה שנייה סים אמריקאי, לא משנה אם אפילו מדליקים את המכשיר בזמן שהסים המקורי עוד בפנים. המכשיר לא ינעל אם לא מבצעים לו אקטיביזציה במקום.

לשימוש בארה"ב בלי לשלם תעריפי נדידה מופרכים הולכים ורוכשים סים ללא התחייבות מאחת החברות (לרוב 50$ לחודש ללא הגבלת שיחות וטקסט, ועם 2 גיגה גלישה), וכשמגיעים לארץ מכניסים את הסים הישראלי.

אני עושה את זה כבר ארבע שנים ברציפות, כולל השנה עם ה-6. מעולם לא היתה בעיה.

הקטע המשעשע הוא שכל שנה מחדש עומדים כמה סינים בתור (שרוכשים לצורך מכירה בסכום מופרז בארצם), וכל פעם אחרי שהמנהל יוצא בפעם העשירית ואומר שאין מכשירים סים פרי הם יוצאים מהתור והולכים משם.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
  • ספונסר פורום
פורסם

עדכון

המכשיר והסים בתוכו היו של AT@T, ולא של T-MOBIL כמו שחשבתי,בפניה לשירות הלקוחות שלהם הם אכן פתחו את המכשיר מרחוק ולאחר גיבוי ,מחיקה ואתחול מחדש באמצעות ITUNES המכשיר עובד בישראל ללא בעיה.

אורן

פורסם

איך הגעת לשירות לקוחות שלהם? דרך הצ'אט או בטלפון?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...