Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השקת גרסת בסיס חדשה (LX), היום קיה קארנס הופך רשמית לרכב 7 מקומות הזול בישראל. מהפך, או צעד נואש?

 

לינק לידיעה המלאה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

החוסר התייחסות לפוסט הזה דיי מקביל למה שקורה בשוק המינוואנים הבינוניים.

אני מניח שהדגם החדש יהיה פופולארי כרכב ליסינג מהעבודה לבעלי משפחות מרובות ילדים ובטח יככב גם בגיזרת היד ראשונה 0 ק"מ במחיר אטרקטיבי.

פורסם

עכשיו רק נשאר תמחור של 150,000 לאופטימה גם כדי להעיר את המכירות שלה (שלא יהיה רק רכב למוניות) ודיינו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא הייתי קורא לזה צעד נואש, כי היבואן לא מפסיד פה משהו. הרכב הזה מתומחר גבוה, כמו כל המיניוואנים. הסיבה העיקרית היא ליסינג - מחיר מחירון גבוה והנחה ענקית לחברות ליסינג. השוק הפרטי בתחום הזה הוא זניח ולא חשוב.

יש לי הוכחה לזה (סיפור צדדי) - אני קניתי לפני שנה במבצע של "חבר". הדגם הזה נמכר אז בהנחה של 10 מהמחירון (אחר כך ההנחה גדלה במבצע השני). לפני שבוע הייתי בטיפול שגרתי (זה כל מה שצריך לעשות באוטו הזה), והתברר שאין להם במחשב בכלל "קיט טיפול פרטי". אני מכיר את הקוד הזה מסיפורים של חברים בתחום - זה אומר שכל הרכבים שהגיעו לטיפול 30 אלף עד עכשיו היו של ליסינג - כי יש להם קיט אחר שהחברות ליסינג כופות עליהם. עם חלפים זולים יותר, ולפעמים זה אפילו חלפים שחברת הליסינג מביאה למוסך בעצמה. ובקיצור, אני אחד הבודדים שקנה כזה פרטי (וגם נסע מספיק השנה).

פורסם

מי שצריך 5 מקומות ישבה מלאים (שורת המושבים השניה מורכבת משלושה כסאות נפרדים, נעים על מסילות).

 

הבעיה עם הקרנס היא שהוא המיניוואן הקומפקטי הצפוף ביותר, למרות שעדיין הוא מרווח יותר מקיה ספורטאז וכאמור לחמישה נוסעים הוא טוב משמעותית.

 

מלבד זאת, בגירסה החדשה הוא מגיע מופשט מאבזור, אבזור חיוני בסיסי, בניגוד למשל לקיה ספורטאז אורבאן, שלמרות שמדובר בגירסת כניסה הוא מגיע מאובזר מאד.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

 

 

פורסם

לדעתי, בשוק המיניוואנים המתנוון, הרכב הזה הרבה יותר איכותי מטויוטה וורסו או משברולט אורלנדו בנזין בהם הוא מתחרה ישירות ואני מנחש שטויוטה ושברולט לא ישבו בחיבוק ידיים וישיבו מלחמה שערה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני מאוד אהבתי את הקארנס החדש. אם הייתי צריך לבחור בינו לבין האורלנדו בנזין או הורסו - כנראה שהייתי בוחר בקארנס. מיניוואן איכותי, נעים למדי ושימושי מאוד. אני אוהב את המהלך הזה ובעיני גרסת הבסיס החדשה מצוינת. מי צריך חישוקי סגסוגת ברכב כזה? את הפוזה תשאירו לאלו שקנו קיה ספורטאז'.

 

ואיפה כל חברי הפורום שכל הזמן מספרים לנו שאין תחרות בשוק הרכב הישראלי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין,(כמו) התחרות בשוק הרכב הישראלי 8)

פשוט חבל שהיא אפילו לא מלטפת את שוק המשפחתומטיות, שמקרין מיידית על השווי החשבונאי של חברות הליסינג. רק לא זה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

×
×
  • תוכן חדש...