Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבורסות ברחבי העולם מגיבות בעוצמה להחלטת הבנק המרכזי בארצות הברית, הפד, על העלאת הריבית ב-0.25%.

מדד הדאקס בגרמניה מתחזק בכ-2%. מדד הקאק בצרפת התחזק בשיעור דומה. גם הבורסות במזרח הרחוק הגיבו בחיוב: מדד הניקיי ביפן עלה ב-1.6% והבורסה בשנגחאי עלתה ב-1.8%.

(ynet)

טוב אז זה קרה...

מה צפוי לנו?

פורסם
מה גובה המשכנתא?

100K ריסק עולה כ-14-17 שקלים כמדומני.

המחיר הוא אישי, תלוי בגיל, מצב בריאות וכו'.

ישה - לגבי התאמת היקף הביטוח לגודל המשכנתא - אפשר לעשות זאת בסיום כל קטע של פרעון, עם דיליי קטן (בסביבות חודשיים) עד שמתקבלים מסמכי ערך המשכנתא המעודכן. נהגתי כך עם המשכנתא שלקחתי ב-2013 (עם ביטוח חיים בביטוח ישיר). לגבי ביטוח המבנה - לא רציתי להתפזר, ביטחתי בביטוח "מקיף" אצל הסוכן שאתו אני עובד כבר די הרבה שנים, ושעבדתי לטובת הבנק עד גבה המשכנתא. ד"א - עשיתי כך גם עם המשכנתא הקודמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל

ראה הצעה דמיין 3 מסלולים שווים בסכומם רק אחד ל 10 שנים והשניים האחרים ל 30 שנה. האם לדעתך כל שנה תהיה ירידה של 40K כפי שההצעה מראה?

attachment.php?attachmentid=445912&stc=1&thumb=1&d=1449666790

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לא מצליח לפתוח את הדף.

מכל מקום - אתה מקצוען בחישובי ריבית ובהתאם לכך מסלולי משכנתא, אני לא מבין בכך דבר. כל שאני יודע הוא שבכל פעם שבה שילמתי מנה משמעותית של ההלואה (תשלם שקיבלתי תמורת הדירה הקודמת שלי במסירתה, ועוד 2-3 מנות די גדולות, מעבר לתשלומים השוטפים) קיבלתי אישור מהבנק, אותו העברתי לחברת הביטוח, ואז הפרמיה צומצמה.

אני רואה שהרבה הצעות שאתה מעלה בנויות מרכיבים בעלי אורך שונה, ועדכון התשלומים כל אימת שאחד הרכיבים מסתיים. כוונתי היא לכך שבכל תחנה כזו יחושב מחדש גם הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פי 5 יותר יקר או פי 2.5 יותר זול?

תבדוק שאתה מקבל בכל ההצעות אותו דבר בדיוק, עד הפסיק האחרון.

ההצעה מבר עוז היתה רק על ביטוח חיים וזה קצת יותר יקר ממה שהסוכן ביטוח שלי היציע לי לא בהרבה.

פורסם

להקפיד לקבל הצעה עבור כל התקופה ולהשוות אותה מול הצעות דומות

כי בד"כ נוהגים לתת לך הצעה טובה לשנה ראשונה שניה , ואח"כ להכניס את האלמנט בלי ווזלין.

ספריאל

לא.

שהסכום המבוטח ישקף מדי שנה את הסכום האמור להיות יתרת ההלוואה באותו סוף שנה

ברור שהחזר שלX כסף ב 10 שנים היתרה מדי שנה תהיה שונה אם אתה מחזיר את אותו X במשך 30 שנה.

במה שהבאתי ולא נפתח , הלוואה של 1200K ל 30 שנה הופחתה מדי שנה ב 40K

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם כל המסלולים ל 30 שנה אז הירידה בהתחלה היא פחתות מ 40 אלף ש"ח לשנה ובשנים האחרונות היא גבוהה בהרבה מ 40 אלף לשנה.

אם כתוב בביטוח ש/הוא בכל מקרה מכסה את היתרה בבנק, אז זה טוב לך כי, אתה תהיה מכוסה בכל מקרה אבל חישוב הפרמיה בשנים הראשונות הוא על יתרות נמוכות מאשר הם באמת.

אבל אם המסלולים הם בעלי טווחי זמן שונים משמעותית

ייתכן שההפחתה בשנים הראשונות צריכה להיות גבוהה בהרבה מ 40 אלף ש"ח, ואז לפי הטבלה אתה משלם על יתרות ביטוח גבוהות מדי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום לישה ושאר החבר'ה,

השבוע אנחנו מתחילים סבב בנקים אושמח לעצתכם לגבי תמהיל מומלץ:

עלות הנכס 1.7

משכנתא: 1.1

הון עצמי 600K

יכולת החזר של 4500 שקל.

אני יודע שאנחנו על ה70% +/- ולכן המו"מ על הריביות יהיה קצת בעייתי.

על איזה תמהיל הייתם ממליצים על מנת שאגיע מוכן?

תודה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אמור להתקבל סכום בעתיד שיוריד את הסכום לרמה יותר נורמאלית.

כלומר כרגע אנחנו מתחילים ככה כאשר בעתיד ייתקבל סכום כסף משמעותי

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...