Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

7,000 ש"ח בשביל זה?

שלחו מייל לאיזה בנק והציגו את ההצעה הכי גרועה?

הריביות כאלו גרועות, שאני חושד שייתכן והחברות גם מקבלות עמלה כלשהי מהבנק תמורת ההפנייה, ולכן הריביות האלה.

פורסם (נערך)

מישהי שעובדת איתי לקחה לא מזמן משכנתא 75% בגובה 615K בערך מבנק לאומי והיא נעזרה ביועץ משכנתאות, היא שילמה לו 5000 שקל. היא מיהרה לקחת משכנתא כי הלחיצו אותה שהריביות עולות, עכשיו היא קצת מצטערת על זה כי גם הריביות שהיא קיבלה לא היו הכי נמוכות (בקל"צ היא קיבלה משהו כמו 3.6% למשל).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

איתמר

הריביות אכן עלו בחודשים האחרונים. זו לא המצאה.

%3.6 ל 30 שנה ריבית טובה, ל 5 שנים ריבית גרועה שבגרועות. ככל שעולה התקופה במסלולים השונים הריבית עולה, בניגוד למסלול הפריים שהריבית שלו זהה ללא תלות באורך התקופה, וזאת משום שהיא משתנה כל פעם שהנגיד/ה פותחים את הפה ומשנים את הריבית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

היי ישה, מחיפוש באימייל שלי מצאתי את הנתונים של המשכנתא שלה והריביות קבועה לא צמודה בסכום של 200000 ש"ח למשך 20 שנה בריבית 3.7%. כשאני ביררתי באותה תקופה זה גם הריביות שהבנקים דיברו איתי עליהם ללא יועץ משכנתאות והכי נמוך היה אצל הפועלים - קל"צ בריבית 3.6%.

לדעתך בחודש הבא יהיה אפשר לדבר עם הבנקים על ריבית נמוכה יותר?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

איתמר הנה לינק , איך התפתחה ריבית הקל"צ http://www.boi.org.il/he/BankingSupervision/Data/Pages/MorgageRate.aspx

והריבית הצמודה http://www.boi.org.il/he/BankingSupervision/Data/Pages/mortgagee.aspx

רואים עליה שהתמתנה בחודש חודשיים האחרונים

רוב הלווים מצליחים לקבל ריבית טובה מהממוצע,

לקראת סוף השנה כאמור יש נטיה לבנקים לצאת במבצעי סוף השנה , אבל מה שקובע זו התנהלות שוק האג"ח , שמהתשואות שם גוזרים הבנקים את הריבית.

נבואה כאמור ניתנה לשוטים אז אני אעריך שהריבית לא תשתנה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב לכולם,

ישה - הניירת נגמרה והצ'ק מוכן...

רציתי להודות לך על העזרה הרבה והמענה על כל השאלות,הוספת לי המון ידע וחסכת ממני המון הוצאות מיותרות.

מי ייתן וירבו מעשיך.:king:

תומר

נ.ב - תודה גם למשתמש oryo אשר הציע עזרה והכוונה חינם אין כסף מתוך עזרה לזולת.

כיף לדעת שישנם צדיקים במדינה ההופכת יותר ויותר לסדום.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תתחדש !

ישה סייע גם לי בזמנו, בפורום אחר... הוא גם סייע לי עם היוזמה שהעלתי בזמנו בפורום ועזר לי לבנות את ה'שיעור'.

אמנם בפורום זה הפך לשרשור התנצחות אבסורדי ומת, אבל בפייסבוק זה לגמרי חי והיו אצלי כבר כמה וכמה אנשים, חלקם השאירו תגובות בפוסט המקורי שלי כך שכל אחד יכול לראות ולשפוט לבד במה מדובר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שמחתי לעזור

באחד על אחד רובינו צדיקים כחברה קצת פחות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בוקר טוב לכולם!

מצ"ב הריביות שקיבלנו מבנק טפחות ובנק פועלים. ערך הנכס 862530 ש"ח, מימון 75%:

טפחות:

ftg4yzrdzhln.png

פועלים:

ghq4dhz4zqmn.jpeg

בבנק לאומי אמרו לנו שאם אנחנו לא לקוחות הבנק אין מה לדבר הם לא יכולים להתחרות עם ההצעות האלו, נשאר רק בנק דיסקונט.

מה דעתכם על התמהיל? האם להעביר יותר מהמסלול של קבועה צמודה לפריים ולקל"צ? אולי עדיף להגדיל את ההחזר החודשי בכך שנגדיל את אחוז הקל"צ בתמהיל אבל נישן יותר טוב בלילה?.

תודה רבה.

פורסם

אתה רציני?!

גרוע מאוד

הכנסה? כספים עתידים (קרנות השתלמות וכו)? חובות קיימים (הלוואות וכו)? גיל? ילדים? תכנון ילדים נוספים?

משכנתא זה קל

פורסם

עזוב ריבית כרגע

התמהיל גרוע שבגרועים וגם נמשך ל 30 שנה שזה אסון בפני עצמו

וכל זאת עקב החזר חודשי נמוך.

כמה אתה יכול להחזיר אופטימאלי?

כלומר לא להיכנס ללחץ גדול מדי

לפחות הגדלה של 1000 ש"ח תחסוך לך כ7-5 שנות משכנתא וים בה של ריבית

משתנה כל 5 לא לוקחים אלא אם יש מקור לסילוק שלה עד לתחנה הראשונה, רצוי שזה לא יהיה פרעון של קה"ש!!

לכן תתמקד ב שליש פריים או 30% תלוי בבנק השאיפה פריים מינוס 0.9

השאר בקל"צ ל 20 שנה ריבית 3.5-4.0%

30 שנה ו 75% מימון משדר לבנק אנחנו מה זה מסוכנים לכם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
משתנה כל 5 לא לוקחים אלא אם יש מקור לסילוק שלה עד לתחנה הראשונה, רצוי שזה לא יהיה פרעון של קה"ש!!

ישה, אשמח להרחבה - האם זה בגלל שאתה סבור שעדיף לשמור קה"ש עד הפנסיה בשביל הטבות מס, האם זה בגלל שאתה סבור שהקה"ש אמורה להיות בתור 'חסכון בלתמ' שלא מיועד מראש לכלום, או אחר?

תודה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...