Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקל"צ ההפרש הוא כ 10K בפריים הוא 4K אם תישאר איתו 25 שנה , מה שאתה לא!! כאשר הוא ייפרע אחרי כ 11 שנה הפער יהיה כ 2K

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תשמע,אפילו אני לא האמנתי שתהיה מלחמה כזו...הנתונים של פועלים הם בזכות קרבה של עובד.את בל״ל זה לא מעניין...

יצרו היום קשר עם אשתי ואמרו שהם לא מוכנים לוותר וירדו ל2.3 ו0.8 ...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לאט לאט , משסים בנק בבנק, מנסים לקבל הצעות מבנקים נוספים וככה הריביות משתפרות.

מה עם איגוד?

כאשר מגיעים לקרקעית ,( אתה עוד לא שם ) מתחילים להציע העברת החשבון כנגד הטבה נוספת בריבית עד שלבסוף יש בנק מנצח.

אם אתה לא ממהר לקחת את המשכנתא, לקראת סוף דצמבר , המלחמה בין הבנקים הופכת למלחמת העולם ה -3

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שאלת תם.

נניח שיהב מציעים לי הלוואה של 100 אלף בריבית פריים + 1. לתקופה שאני אבחר (יכול לעמוד ב2000 שקלים לחודש). האם משתלם לקחת את הכסף ולסגור אותו בקרן כלשהי לשנתיים(עם סבירות ל3-5 אחוז שנתי ) או לוותר ולחסוך כל חודש את ה2000.

כרגע אנחנו עם הון עצמי של 100 לפני חתונה עם שכירות 2300 ומעוניינים להגיע סביבות 300 אלף להון עצמי כמה שיותר מהר ע"מ לחסוך שכירות.

פורסם

מסוג הדברים שלא עושים אלא אם אתה יכול לעמוד בהפסדים בלי קושי. הנתונים שהעלית דווקא תומכים בשמרנות מופלגת ולא בספקולציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הוא שאני בזבזן ואני מעריך שהלוואה תכניס אותי לשפיות כלכלית ותגרום לי לחסוך כמו שצריך מאשר חודש לחסוך וחודש לזרוק הכל על איזה טיול. מציעים לי בתור עובד מדינה הלוואות נוחות של פריים חצי אחוז למטה או למעלה.

פורסם

אם כך עשה הוראת קבע לחסכון שמרני (זה יכול להיות גם לקרן נאמנות מתאימה או השקעה אחרת), רק השאר עם האצבע על הדופק.

כסף שמיועד למטרה מוגדרת וקריטית אינו מתאים להימורים, ואף אחד לא יכול להבטוח לך תשועה של 5% או אפילו 3% לשנה. אתה בהחלט עלול לתקל בתשואה שלילית , בודאי בהשואה למחיר ההלואה.

בימים העליזים הבנקים עודדו אנשים לקחת הלואות על מנת לממן השקעות, רבים מאד נותרו קרחים ובחובות. דונמי שהפרקטיקה הזו נאסרה (אבל בוא נמתין למומחים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום חברים,

אנחנו רוצים לקחת משכנתא בגובה 500K ש"ח, שהם כ 28% מערך הנכס

לא הייתי רוצה לטפס מעבר ל 3000-3100 ש"ח החזר חודשי

לא רואה אפשרות לפרעון חלקי או מלא בשנים הקרובות, מצד שני הייתי רוצה להגביל את התקופה ל 20 שנה ולא יותר

על איזה תמהיל הייתם ממליצים?

תודה

ערן

פורסם (נערך)

היי ישה,

נסתיימה לה פגישה באיגוד(לא להיט)

P-0.8

קל"צ 2.5

פועלים לא מוכנים לרדת יותר - 2.35 / 0.8

לאומי לא מוכנים לרדת יותר - 2.3 / 0.8

לא בשביל חשבון / חסכון / כליה.

סתם בשביל הספורט - מה ההפרש בינהם בקל"צ?

עדכנתי את דיסקונט ואני ממתין לתשובה שלהם באם הם יכולים ליישר קו(ספק רב)

יש עוד תכסיס או לחתום עם לאומי?

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

פורסם

טוב,

מסתבר שחזירים באמת יכולים לעוף...

התקשרו מדיסקונט ומסרו כי הם מוכנים להשוות את התנאים של לאומי

קל"צ 2.3

P-0.8

ובנוסף אישרו 50% הנחה על פתיחת התיק.

ישה - האם זהו הזמן לסגור?

תומר

פורסם

אתה יכול עכשיו לחזור ללאומי ולבקש הפחתה נוספת, אתה יכול גם לסגור היום ...

ולקראת סוף השנה , תעשה עוד סבב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום ישה וחברים מה דעתכם על הריביות .חבר שילם 7000 לחברה שכביכול עשו את הריצות לבנקים עבורו וזה ההצעה הטובה ביותר שלהם.4f835b2ef5009e57895a950c8d9d6aec.jpg

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מתעלק:

חודש הבא אנחנו כניראה ניקח משכנתא מכיוון שבסוף חודש הבא אנחנו אמורים להעביר תשלום לקבלן.

שאלה כזו:

פתחתי קבוצת דיירים בפייסבוק וכרגע אנחנו 34 דיירים בקבוצה.

אם אני אארגן כמה חבר'ה שרכשו בפרוייקט שלנו ונלך ביחד לבנקים למשכנתאות, האם יכול להיות שנקבל תנאים טובים יותר מכיוון שאנחנו קבוצה?.

פורסם
שלום ישה וחברים מה דעתכם על הריביות .חבר שילם 7000 לחברה שכביכול עשו את הריצות לבנקים עבורו וזה ההצעה הטובה ביותר שלהם.4f835b2ef5009e57895a950c8d9d6aec.jpg

בת יונה החברה.

מה אחוז המימון ? מה יחס ההחזר?

המסלול האחרון הזוי ודופק את כל התמהיל, כמו כן ריביות בקל"צ גבוהות.

בת יונה החברה אמרתי? אמרתי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

איתמר

בנק בוחן בעיקרון כל לווה לפי הפרופיל הפיננסי שלו, לכן לכל אחד תופרים חליפה מיוחדת לו, אבל....

אם תגיעו מספר חבר'ה , יש מצב לקבל הפחתה של 2-3 פרומילים בריבית.

בגדול סוף השנה זה זמן טוב לקחת משכנתא בכלל וקבוצה בפרט, הבנקים מתחרים ביניהם למי יש יותר גדול ולכן נלחמים על כל לקוח, בהצעות מפתות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...