Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עזוב את הסרטים שבסרט . אני בסרט של לווים בצורה קרובה מאוד, ואם היית קורא הודעות שלי , גם לא מחסידי הבנקים.

אילו אותם אנשים היו נוקטים פעולות מנע כאשר הצרה הגיעה , לא היו מגיעים למצב של טיפול עורכי דין חיצוניים , שהם אכן מעוניינים למקסם את רווחיהם.

ואתה יודע למה הבנק לא רוצה בתהליך הזה.

כי הבנק מוכר כסף ולכן החזר הכסף אליו , לא משרת את מטרותיו , וכל עוד שהוא רואה דרך להמשך התשלומים שלך , הוא לא מעוניין להוליך אותך לכינוס.

כמובן שאם זה לא המצב , הוא יוליך אותך לכינוס.

כאשר משבר הסאבפריים היכה את ארה"ב, בתחילה הבנקים הלכו על דרך הכינוס, די מהר הם הבינו שהשיטה פשטה את הרגל והסכימו לדחיית תשלום החוב ( קרן ) והסתפקו בתשלום הריבית ושמירה ( התגוררות בו ) על הנכס על ידי בעליו. כן הוא גם שילם את הארנונה, עד שירווח ויתחיל בהמשך התשלומים במלואם.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא הייתי מזלזל, אם חס וחלילה תגיע למצב הזה, התסריט המציאותי שהבית ימכר בכינוס נכסים, הבנק ייקח את החוב, עורכי הדין הריביות ההצמדות הקנסות והעמלות ייקחו את החלק שלהם, ולך יישארו כמה פירורים במקרה הטוב, וחוב במקרה הרע.

כדאי לראות את הסרט על סיוט המשכנתה לפני שלוקחים אחת.

התקציר :

http://www.youtube.com/watch?v=J9hg8KNukLQ

ראיתי. לא מזלזל.יש לי הורים ,לה יש הורים.יש לי קביעות וגם לה.למי שאין "ביצים" לא מגיע לכלום.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
ראיתי. לא מזלזל.יש לי הורים ,לה יש הורים.יש לי קביעות וגם לה.למי שאין "ביצים" לא מגיע לכלום.

איך מגיעים לקביעות היום ? , מצבכם טוב משל הרבה אחרים, בתנאים כאלה יש פחות ממה לחשוש.

פורסם
איך מגיעים לקביעות היום ? , מצבכם טוב משל הרבה אחרים, בתנאים כאלה יש פחות ממה לחשוש.

אני עובד 18 שנה באותו המקום בחוזים ''של פעם''..אין תנאים כאלו היום..

פורסם
אני עובד 18 שנה באותו המקום בחוזים ''של פעם''..אין תנאים כאלו היום..

בשקלול הסיכונים אתה יכול להכניס את גורם הפיטורים כפקטור נמוך אצלך

אנשים עבדו בחברת כור בחוזים שההסכם שלך הוא תנאי עבדות, והגיע משבר שבו פוטרו שליש מעובדי החברה.

יש לי חבר שהחל את עבודתו במשרד התקשורת לפני כ 35 שנה משם הועבר לבזק.

יצא לפני מספר שנים לפנסיה מוקדמת 10 שנים לפני המועד החוקי , למזלו עם בוכטה רצינית.

ועבודה קבועה זה טוב אבל יש עוד מקרים כמו מחלה שיכולים לשבש את תוכניותיו של אדם

לכן לא לקפוץ מעל הפופיק , או לא לחשוב , לי זה לא יקרה .

וכאמור לעקוב אחרי המשכנתא, בירידות ריבית למחזר , לקבע מסלולים , ובמקרה של משבר לא לטמון את הראש בחול ולחכות לצו פינוי, הם ערובה טובה לצלוח גם את המשכנתא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בשקלול הסיכונים אתה יכול להכניס את גורם הפיטורים כפקטור נמוך אצלך

אנשים עבדו בחברת כור בחוזים שההסכם שלך הוא תנאי עבדות, והגיע משבר שבו פוטרו שליש מעובדי החברה.

יש לי חבר שהחל את עבודתו במשרד התקשורת לפני כ 35 שנה משם הועבר לבזק.

יצא לפני מספר שנים לפנסיה מוקדמת 10 שנים לפני המועד החוקי , למזלו עם בוכטה רצינית.

ועבודה קבועה זה טוב אבל יש עוד מקרים כמו מחלה שיכולים לשבש את תוכניותיו של אדם

לכן לא לקפוץ מעל הפופיק , או לא לחשוב , לי זה לא יקרה .

וכאמור לעקוב אחרי המשכנתא, בירידות ריבית למחזר , לקבע מסלולים , ובמקרה של משבר לא לטמון את הראש בחול ולחכות לצו פינוי, הם ערובה טובה לצלוח גם את המשכנתא

מדובר במשכנתא שנייה.הכל פה נעשה במחשבה.

פורסם

משכנתה שניה על דירה שניה להשכר(ע)ה?

כמה שכ"ד צפוי?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
משכנתה שניה על דירה שניה להשכר(ע)ה?

כמה שכ"ד צפוי?

לא.דירת מגורים יחידה ,אבל זו לא הדירה הראשונה.כבר היתה ברשותנו דירה עם משכנתא בעבר.

פורסם
היי

תמהיל מומלץ ל900K ? נכס בשווי 1.9 ? הון עצמי מיליון שקל .החזר רצוי 4500 שקל ל23 שנה . חשבתי על משהו בכיוון של 600K בריבית קבועה לא צמודה ו150 פריים -0.9 והשאר משתנה כל חמש שנים.

טוב? לא טוב?.

אשמח להערות /הארות.

לא.דירת מגורים יחידה ,אבל זו לא הדירה הראשונה.כבר היתה ברשותנו דירה עם משכנתא בעבר.

אתה די משופשף בקטע של המשכנתאות, יש אפליקציה שנקראת משכנתאפ לאנדרואיד שעוזרת לעשות השוואה בין תמהילים שונים, אולי זה יוכל לעזור לך בהחלטה.

פורסם
כאמור אין לך עם מה לפרוע את המשתנה עד לתחנה לא לוקחים אותה

300K פריים ל 30 שנה ( הייתי מעדיף 25 שנה )

600K קל"צ ל 20 שנה ריבית סביב 4%

תהיה בהחזר של כ 4500 ש"ח כאשר הפריים ל 30 שנה ו כ 4700 ש"ח כאשר הפריים ל 25 שנה.

ההחזר יכול לגדול בעוד 1000 ש"ח אם הפריים ישתולל לו ל 6% במקום 0.7% היום

תודה.אני בודק במחשבון של משכנתאמן.

יותר חשוב שתקרא במשכנתאמן את המאמרים שהוא כותב , שרובם טובים עד לטובים מאוד.

מחשבוני משכנתא יש רבים, שלו לא הטוב שבהם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

התמהיל המקורי שלך היה איך לומר פחות טוב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יכולת ההחזר טובה יחסית לסכום ולריביות הנוכחיות, לדעתי (למרות שאני לא ישה): לוקחים 250K בקל"צ ל~7-8 שנים כתלות בריבית שהוא יקבל, את השארית בפריים או משתנה כל 5 תחת ההנחה שמחזירים אותה עם קה"ש.

היות והקרן נפתחת עוד שנה, יש עוד 2 אפשרויות:

1. לקחת תמהיל של קל"צ לבד או קל"צ עם פריים, ולהשתמש בקה"ש לצרכים אחרים - הכסף מאוד 'זול' בגלל הריבית (2.5% קל"צ ל8 שנים על 300K מניבה החזר 3450).

2. לעשות קצת מאמץ בשנה הראשונה, ולקחת את המשכנתא עם החזר של 3500 על קל"צ של 250K, ועוד 50K בפריים/משתנה שיוחזרו עם קה"ש - בשנה הראשונה ההחזר יהיה גדול מ3.5K, אבל לאחר קה"ש ההחזר "יתנרמל" ל3500 שח בחודש, ותקופת הזמן והריבית (הנגזרת ממנה) יהיו קטנות יותר.

הבחירה בין 1 או 2 תלויות בבחור, ובצרכים העתידיים שלו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...