Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן

תמשיך לשסות אחד את השני

נדמה לי שאתה לא מספיק אסרטיבי

אבל שוב ההבדל הכספי הוא כ 5000 ש"ח לתקופה , לפרופורציה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מפאת זמן דוחק (הבית כבר מוכן ואפשר לקבל מפתח עם נעביר את יתרת התשלום) ונוחות- אין צורך לעבור בנק (זו היתה התניה של כל הבנקים) סגרתי עם דיסקונט על התנאים הנ"ל.

כמו שאמרת ישה - פרופורציה.

תודה לכם ולחבר הפורום oryo שנתן לי הרצאה מעניינת והאיר את עיני בקשר לכמה נושאים חשובים

פורסם
שלום לישה ושאר המומחים.

אשמח לשמוע דעתכם להצעה החדשה שקיבל הזוג הצעיר, בהתאם להמלצה על העסק הזה כאן בפורום.

תודה.

ובכן, גם אצל הזוג יש לחץ שניבנה אט אט.

שוב, אשמח לשמוע דעת המומחים.attachment.php?attachmentid=448154&stc=1&thumb=1&d=1451916761

תודה.attachment.php?attachmentid=448153&stc=1&thumb=1&d=1451916759attachment.php?attachmentid=448152&stc=1&thumb=1&d=1451916758

פורסם

נדמה לי שמישהו בביטוח השתגע, בטח ובטח אם הפרמיות צמודות למדד

בדוק מקומות נוספים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ישה וחכמי הפורום. איך זה 2.61 אחוז ל11 שנה ללא הצמדה בריבית קבועה? זו הצעה אטרקטיבית או שיש עוד מקום לרדת

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא הבנתי "אם לא מוצמד אליו מסלול יקר.."

ההלוואה לא צמודה בריבית קבועה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נמסיס רמז שלפעמים אתה מקבל ריבית מעולה במסלול אחד ואת האלמנט במסלול אחר.

איך תדע אם הגעת לקרקעית הריבית.

כאשר כל הבנקים האחרים אומרים לך לא אמיתי!!

אובייקטיבי ריבית טובה , שוב תלוי בעוד מספר משתנים כמו טיב הלווה , אחוז המימון , יחס ההחזר החודשי להכנסה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, תודה!

אין מסלולים אחרים רק מסלול אחד.

אני לווה טוב בכל הפרמטרים שהזכרת ואחוז ההלוואה 13% משווי הנכס.

כנראה שזאת הסיבה לריבית.

אני לא בודק מול בנקים אחרים אלא רק מול הבנק שלי היות והארוע מתרחש בשלט רחוק וקשה מאוד לעבוד עם בנקים שלא "מכירים" אותך.

פורסם

סתם לפרופורציה

בהנחה שהקרן היא 500K הרי בשיפור ל 2.4% חסכת 6000 ש"ח.

מתאים בהחלט לשורת החתימה שלך

ב 13% מימון הבנק לא צריך לקחת לך ריבית בכלל:evil:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

6000 ש"ח לכל חיי הקרן, בהנחה שהיא תגיע לסיומה בזמן ולא הרבה קודם זה עדין סכום שלא ברזולוציה של האירוע.

אני לא מחפש את התחתית... מחפש ריבית טובה והוגנת.

נראה לי שקיבלתי כזו.

תודה על היעוץ.

פורסם

שואל עבור חבר:

אשמח לעצה,

אני מעוניין לקחת משכנתא של 900,000 אש"ח המהווים 54% מערך הנכס.

זאת דירה ראשונה שלי ושל אישתי ואין לנו ילדים כרגע.

מעריך שיכולת ההחזר שלנו יכולה להיות 7000 ש"ח בחודש.

אחרי משא ומתן ומעבר בין בנקים הציעו לי את התמהיל הבא:

300,000 פריים מינוס 0.9 ל-15 שנים

250,000 משתנה כל 5 לא צמודה ל-15 שנים בריבית של 2.75 מתואמת - כאשר אחרי 5 שנים נסגור את המסלול עם קרן השתלמות

350,000 קבועה לא צמודה ל-10 שנים בריבית של 2.99 מתואמת

כשניסיתי להאריך את המסלול של הפריים ל-25 שנים ולהוריד שנים מהקבועה הציעו לי ריבית של 3.5 (!!!) - זה הגיוני?

בנוסף, מה דעתכם על ההצעה שקיבלתי?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

לא אעיד על איכות ההלוואה, לא מבין בזה, אבל למה זוג צעיר בלי ילדים צריך דירה ב 1900K ש"ח?

איך ישלמו 7000 ש"ח (במידה ולא יעלה), עם הוצאות של 2 ילדים עוד כמה שנים (או במילים אחרות, מה ההכנסה החודשית שלהם)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...