Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתכנן לקנות רכב בסתווך של 40K-50K, יש לי בערך K5 שאני יכול להשקיע מהצד שלי ואני צריך מימון ושיהיה לכמה שיותר זמן,

הסיפור הזה נפל עלי על הבוקר שהסיטרואן קסרה שלי שהיא די ישנה 2003 270K כניראה הלך לה מנוע(כרגע המוסך עושה ניסיון אחרון לראות אם אפשר לעשות משהוא), אז לצערי אני חייב איך שהוא לקנות רכב שיקח אותי לעבודה ולסידורים, יש לי 5K פנויים לדבר כזה כרגע ואני מעוניין לקחת הלוואה.

התקשרתי ללאומי הבנק שאני עובד איתו והםא הציעו לי הלוואה ישר במקום 50K ל60 חודשים בריבית 7.8+ פריים היא אמרה לי שיוצא לי ריבית של 2200 בשנה, אנשים בעבודה אמרו לי שזאת הלוואה שחיטה אז אמרתי אכנס לפה אולי ישמע על משהוא שיעזור לי

תודה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את ההלוואה הכי זולה תקבל בדרך כלל בסניף הבנק שלך. שם מכירים אותך, מכירים את התנהלות חשבון הבנק שלך ויודעים אם אתה נוהג להיכנס לחובות חריגים או לא.

אני מציע לך לגשת לסניף שלך ולא לנסות רק את המוקד הטלפוני. אם זאת ההצעה שתקבל גם בסניף שלך, נסה לגשת לאחת מסוכנויות הטרייד אין ולקבל מהם מימון. שם לרוב תקבל מימון של פריים + חצי או אחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דברתי בטלפון עם נציגה של לאומי הלוואות, אולי כי לא אמרתי לאיזה מטרה הריבית כזאת גבוה?

בן אדם רציני ניגש לסניף שלו ומברר. בן אדם לא רציני שואל איזו נציגה שהוא לא מכיר בטלפון ומקבל הצעה יקרה מאוד.

תיגש לסניף שלך או לכל הפחות תתקשר אליהם ולא לאשת מכירות שתפקידה למכור לך הלוואות יקרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה התקציב שלך במידה ואתה לא לוקח הלוואה?.

אם אתה ואישתך לקוחות עם היסטורייה לא טובה (חשבונות מוגבלים, הוראות קבע שחזרו, מינוסים וכו') הבנק לא ישמח לתת לך הלוואה בריבית טובה אבל אם יש לכם הכנסה מסודרת- לא אמורה להיות בעיה.

בכל מקרה כמו שנאמר כאן- גש לבנק ותתמקח איתם (לא לוותר, להראות להם שאתה מתמקח איתם על הריבית כי זה כמו בשוק, הם מוכרים לך כסף זה הכל).

בעבר שלמה סיקסט פרסמו שהם נותנים מימון עד 40K, לדעתי שווה גם להיכנס לאחד הסניפים שלהם ולבדוק אם זה עדיין בתוקף.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם
בן אדם רציני ניגש לסניף שלו ומברר. בן אדם לא רציני שואל איזו נציגה שהוא לא מכיר בטלפון ומקבל הצעה יקרה מאוד.

תיגש לסניף שלך או לכל הפחות תתקשר אליהם ולא לאשת מכירות שתפקידה למכור לך הלוואות יקרות.

זה לא שאני סתם רוצה לקחת הלוואה בלי להבין כלום, יש לי בעיה להגיע לבנק שלי הוא בעיר אחרת, השאלה אם באמת יועיל לי לעשות מאמץ רציני ולהגיע לבנק ולא לנסות לשכנע נציגה לריבית יותר נמוכה.

יש לי בכיס עד 10K וזה כל מה שיש לי, יש לי משכורת קבוע ולא הייתי בחיים במינוס(אני לקוח חדש אבל בלי קשר גם בבנק הישן לא הייתי במינוס)

התקציב שאני רוצה להעמיד בעזרת מימון הוא 40-50, לקנות משהוא שיספיק ל4-5 שנים, משפחתי ושצריך לנסוע 150 קילומטר ביום.

פורסם

יש מספיק רכבים מצויינים בהרבה פחות, למה לפרנס בנקים?

בצרפתיות אתה יכול למצוא מכוניות מצויינות בפחות מ 10,000 שח מתחילת שנות האלפיים, ב 25-30,000 אתה יכול לקנות רנו מגאן 2008-9 שמורה ומלוקקת, עם קילומטראז' נמוך שתסיע אתכם לאן שתרצו בנוחיות ובבטיחות...

זה נשמע שאתה לא עשיר גדול - תחשוב על זה, ככל שאתה משקיע פחות, כך ירידת הערך השנתית קטנה יותר.

הקפד לאתר מכונית שטופלה באהבה, המשך לטפל בה ככה ותוכל לנסוע בשקט, לא חשוב עם איזה רכב וכמה הוא עלה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני יכול להגיד לך שכאשר אני נגשתי לדלק מוטורס בכדי לרכוש את הפיאסטה, התקשרו לסניף של לאומי קארד שהם עובדים ביחד עם דלק והציעו לי הלוואה של 70K בריבית של P + 0%.

הרבה יבואנים מתעסקים עם חברות אשראי ולוקחים דרכם הלוואה, מה שכן הרכב משועבד לחברת אשראי.

רק אל תתפתה לקחת הלוואות דרך כל מיני "משה הלוואות" וכאלה, שיהיה משהו מוכר.

אני מניח שדרך הבנק יתנו לך פלוס מינוס את אותו הדבר, שווה ללכת לבדוק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בצרפתיות אתה יכול למצוא מכוניות מצויינות בפחות מ 10,000 שח מתחילת שנות האלפיים, ב 25-30,000 אתה יכול לקנות רנו מגאן 2008-9 שמורה ומלוקקת, עם קילומטראז' נמוך שתסיע אתכם לאן שתרצו בנוחיות ובבטיחות...

רנו מגאן דיזל יכולה להיות אחלה אופציה. יש פה חבר פורום בשם lesles שמאוד מרוצה מהרכב והוא עבר כבר מעל 300000 ק"מ.

פורסם

מפחיד אותי כל הסיפור של דיזלים, הבנתי תיקונים יקרים ובכלל הדלק יקר יותר, אפילו הטסטים יקרים יותר...

באמת שאין לי כימעט כסף... קניתי עכשיו בית ונולד לי ילד ככה שאני די גמור כלכלית אבל לא מתלונן עד היום היתה לי קסרה 2003 שעשתה את העבודה במשך 5 שנים, מאוד אהבתי אותה והיתה לי נוחה, אכלה דלק בסבבה(1-14) ולא עשתה תקלות עד היום... עכשיו היא במסוך ומנסים לתת שוט אחרון להציל אותה.

בינתיים הרוחות אומרות הלך מנוע למרות שלא מבין איך אם אני יכול לנסוע אבל יש לי רעידות כשאני לוחץ על הגז... בדק פלגים בדק סליל הצתה הם תקינים..

לא משנה בכל מיקרה הייתי שמח להתקדם קצת... פשוט קצת מרושש :(

פורסם

אם אין לך כסף אז איך אתה חושב לקחת הלוואה? בכל מקרה אל תהיה מוזן משמועות, הכי טוב שתשאל אנשים שתחזקו את הרכב הזה ותראה מה יגידו לך.

ועדיין עם ק"מ כמו שלך- דיזל או היברידי יותר משתלם.

• תוכן חדש...