Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי עכשיו את השרשור מתחילתו ואני חייב לומר - אני חושב שתסתדר מצוין, רחמים.

לא בגלל המקצוע שבחרת או לא, אלא בגלל הדרך שעשית. מעטים האנשים שיודעים להקשיב לעצה אבל לסמוך על כושר השיפוט שלהם, ואחר כך להמשיך עם זה בבטחון. אתה עשית את זה מאוד מהר וגם נראה שאתה מוכן להתאמץ אפילו אם יהיה קשה.

ממרומי גילי אני יכול לומר לך - הרבה פעמים הדרך הקלה הופכת להיות קשה יותר, אבל הדרך הקשה הופכת לקלה יותר ומתגמלת בהרבה!

למרות שלא נראה לי שתצטרך, עוד טיפ קטן כדי לבחור תחום מקצועי :

תחשוב על 3 דברים. הראשון - האם יש תחום שאתה טוב בו? לא בהכרח אוהב, אבל ממש טוב בו ומצליח להביא תוצאה. לתקן דברים? לנהל אנשים? לעצב דירות? להתאים בגדים?

דבר שני - מה הדבר שאתה אוהב לעשות? נסה להזכר במשהו שעשית בחיים והיית ממש גאה בו, אפילו בצעירותך.

דבר שלישי - וזה קצת יותר קשה, תחשוב מה העקרונות שחשובים לך בחיים. לעזור לאנשים? לקבל הכרה? להיות הכי מוצלח? להיות חופשי?

אלה 3 הדברים שמניעים אותך בחיים, והתחום שהכי מתאים לך נמצא איפהשהו במפגש של שלושתם. תתפלא, יש מקצועות או תחום עסקי בכל דבר בעולם.

מתנצל אם זה נשמע כמו פילוסופיה בגרוש :-)

מהמעט שקראתי אני חושב שיש לך את מה שצריך בשביל להצליח.

השתמש בייעוץ המקצועי שהמליצו לך לפנות אליו, וגם בעבודה שהבנתי שאלי עוזר לך איתה. אם תפתח את העיניים תראה הזדמנויות בכל מקום.

בהצלחה !

עריכה אחרונה על ידי liork1
  • תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי, רק תתחיל מכמה חודשים בפיצרייה מסעדה עסק באווירה טובה שקיים דווקא בערי הפריפריה שלנו. רק בשביל להיכנס למסגרת, לחסוך כסף ולבדוק מה אתה רוצה לעשות עם עצמך. אולי אחרי חצי שנה יוצע לך אחראי משמרת, ראש צוות, תפקיד שכולל בתוכו מעט ניהול ולך תדע לאן זה יתקדם משם. בתפקידים כאלה יש עבודה בכל עיר בכל מקום. בינתיים אברר בקריית גת אם אני מכיר מישהו.

שבת שלום רחמים היקר

פורסם

שלום,

כרגע אתה בן 22, יש לך הרבה הזדמנויות ללמוד ולטעות, לא קרה כלום, אנחנו לא מפציצים עם מטוסים ולא מנתחים בחדר ניתוח, תחפש את הכיוון שלך.

בגילך גם אני לא ידעתי מה לעשות ולמען האמת לא רציתי ללמוד, רציתי שיהיה לי כסף וכמה שיותר מהר.

עם השנים הבנתי שאני חייב מקצוע ובגיל 25 הלכתי ללמוד הנדסאים תעו"נ, התחלתי עם משכורת לא בשמים ולאט לאט עליתי והיום אני מרוויח טוב.

אני אגלה סוד קטן: גם בגילי (33) אני נשוי עם ילדה ושני חתולים, אני מחפש כיוון חדש שלא קשור כ"כ בכסף, אני רוצה לעשות משהו שאני אוהב וטוב בו.

רוצה להגיד שבשורה התחתונה תחווה ותתמקד, תמיד תוכל לעשות שינוי בקריירה. מה שכן אתה חייב להתחיל במקום מסוים, אין ניסים, אתה צריך לגרום לדברים לקרות.

שיהיה בהצלחה וחג שמח

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

שמע חבר, אני לא כזה זקן אבל יכול להמליץ לך על דרך להתמודד עם הבעיה. בזמנו (2008-2009 משהו כזה) כשהייתי בתואר ראשון באונ' העברתי הרצאות ופעילויות לתלמידי יב' בהדר- חיפה ועזרתי להם לבחור כיוון בחיים.

הצגתי בפניהם מס' גדול של חוגים שמלמדים באונברסיטאות (שקופיות ב PP) עם צילומים מהשטח והבאתי אפילו חברים מחוגים כאלה שיספרו להם על הלימודים והעבודה בתחום.. בנוסף לזה, העברתי להם מבחן הולנד HOLLAND SCALE/EXAM משהו כזה, לא זוכר בדיוק איך היה שמו -תוכל למצוא אותו בגוגל באנגלית- להכוונה מקצועית, ועל פי תשובות ל 40 שאלות בערך, היה לכל אחד ואחת "כמעט" כיוון בחיים..

אני אישית לא הייתי חייב לעבור מבחנים כאלה שיעזרו לי לבחור כיוון בחיים, מאז שהייתי קטן למדתי לעזור לאנשים ולכבד אותם, ולכן הבחירה במקצוע רפואי הייתה בחירה אוטומטית וצפויה. בהצלחה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לכל החברים היקרים, תודה רבה לכם.

תודה גם לבחור הנחמד שאין לו גישה, ששלח לי הודעה, תודה חבר.

ההודעות שלכם עזרו לי מאוד לעשות סדר בראש.

היו פה גם חברים שהציעו לעזור במציאות, אני מאוד מעריך ומכבד את זה. ממש תודה לכם.

החלטתי להשקיע כרגע את כל כולי בשיפור בגרויות.

דבר ראשון שאעשה זה ללכת לבית הספר, להוציא גיליון ציונים.

לאחר מכן יתחיל החלק הקשה, שאני מקווה שתאחלו לי בהצלחה, ושאצליח בו.

אני מאוד אשמח אם עוד חברים במצב שלי יקראו את הנושא, ילמדו מחוכמת החיים הנפלאה שיש פה לאנשים,

מניסיונם העשיר, ובעזרת כל העצות והטיפים שנתנו פה יוכלו לעשות לעצמם סדר בראש, ולהגיע להחלטה. כמו שאני הגעתי.

בלי קיצורי דרך. להתחיל מלמטה, ולעלות לאט לאט.

תודה רבה!

- אני מבטיח שכשאני אסיים עם שיפור הבגרויות, אני אעדכן ואקפיץ את הנושא הזה. מאמין שזה ייקח בין שנה - לשנה וחצי.

פורסם

אחי זה כולה בגרויות,

אם כולם עושים את זה אין סיבה שאתה לא תצליח.

העצה שאני יכול לתת לך לשיפור בגרויות היא,אל תתביש לשאול!!!

גם אם זה נראה לך בסיסי/מטופש/ילדותי וכו'-תשאל!!!!

כמובן יש אתרי אינטרנט שמסבירים את החומר בצורה מעולה,

תיכנס לINTERLECT.CO.IL ותתחיל ללמוד :)

שיהיה המון בהצלחה!

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

שתי הערות קטנות. אל תשקיע את כל כולך בבגרויות מכיוון שבגרויות זה לא הכל בחיים. תשקיע בבגרויות וגם בעבודה. דבר שני, כפי שכבר כתבתי לך, תנסה לעבוד ב"אינטל" או לעלות על הכוונת שלהם (דבר שלצערך לא קרה עד היום) מכיוון שאם זה יקרה, גם תלמד שם הרבה דברים וגם מהנדסים שעובדים שם יוכלו לעזור לעזור לך עם הבגרויות והמשך הלימודים.

פורסם
שתי הערות קטנות. אל תשקיע את כל כולך בבגרויות מכיוון שבגרויות זה לא הכל בחיים. תשקיע בבגרויות וגם בעבודה. דבר שני, כפי שכבר כתבתי לך, תנסה לעבוד ב"אינטל" או לעלות על הכוונת שלהם (דבר שלצערך לא קרה עד היום) מכיוון שאם זה יקרה, גם תלמד שם הרבה דברים וגם מהנדסים שעובדים שם יוכלו לעזור לעזור לך עם הבגרויות והמשך הלימודים.

א.מי ייקח אותו לאינטל?

ב.להתקבל לאינטל זה 5 מדורי גיהנום.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לאתר אפשר להיכנס מהאקספלורר כניראה,לא ניסיתי.

מרגש לראות את העזרה ההדדית פה.

לדעתי בחרת נכון,והחלטת החלטה חשובה,

שים לב שמעודף העצות הטובות את עלול להתבלבל,קח

בחשבון את גילך הצעיר וזה יתרון עצום כי במקביל ללימוד

אתה יכול להתחיל בקטן,כמו שמישהו אמר פיצריה, ואז

להתקדם לאט לאט לניהול.

הדבר הגרוע ביותר זה אי עשיה,שלא תתבלבל משפע העצות הטובות,

ותיתקע איפה שהוא.

חשוב מאד שתאמין בעצמך גם שקשה.

בהצלחה.

פורסם

אני בעד בגרויות.

עזוב את העניין אם תלך או לא תלך ללמוד בסוף,זה יכולות חשיבה וידע כללי שראוי שיהיו לכל אזרח במדינה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
לאתר אפשר להיכנס מהאקספלורר כניראה,לא ניסיתי.

ניסתי גם עם הכרום וגם עם האקספלורר, בשניהם הייתי לי אותה הודעת שגיאה.

כן, לכאן הוא נכנס, אך אני הבנתי ממה שכתבת שזה אתר לבגרויות וכאן יש רק 5 יחידות באלגברה/טריגונמטריה.

פורסם
ניסתי גם עם הכרום וגם עם האקספלורר, בשניהם הייתי לי אותה הודעת שגיאה.

כן, לכאן הוא נכנס, אך אני הבנתי ממה שכתבת שזה אתר לבגרויות וכאן יש רק 5 יחידות באלגברה/טריגונמטריה.

יש לך בחלון התחתון מימין "החלף קורס"

בהצלחה!

(ניסוי וטעיה יביא אותך לזה כמו שהביא אותי).

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

רחמים,

אני עברתי כמה וכמה מקומות עבודה בחיים שלי, וכך בעצם התחלתי להבין מה מעניין אותי יותר ומה מעניין אותי פחות, כשלאחר מכן עשיתי עוד כמה וכמה סינונים\צעדים שכבר הבנתי שיש יותר מדבר אחד כזה.

הדבר הראשון שאתה צריך לשאול את עצמך הוא: מה אתה נהנה לעשות ? מאיזה סוג של עבודה אתה מקבל סיפוק ?

מקצועות שאינם דורשים השכלה אקדמאית ואפשר לחיות מהם - יש. מי שעוסק בהם, בחלק לא מבוטל מהמקרים, גם נהנה מהם (יש סיפוק בעבודה בין המצב "לפני" ל"אחרי"). אם אתה טוב בזה, נהנה מזה, והעבודה שלך נעשית עם כל הלב והתוצאה בהתאם - זה יצליח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...