Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיליפס משיקים קו חדש של EXTREME VISION +130% 3700K ו WHITE VISION +60% 4300K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דיון מעניין, כעת גם אני רוצה להיכנס לעניינים ולהזמין, אז אם אני רוצה נורות לראיה הכי טובה בלילה אז הכי מומלץ הפיליפס EXTREME VISION +130% 3700K והם חוקיות בארץ למהדרין?, אם ככה אני רץ להזמין, כמה עולה מישלוח מהאתר שצויין כאן?- אני רואה שיש להם כרגע 20% הנחה עם קופון HAPPYXMAS.

מדובר על גרנדה פונטו ואם הנורות כל כך מומלצות אזמין גם למישפחה(בעיקר לטובת הבטיחות וראיה טובה בלילה).

כרגע אני עם אוסרם שניקנה באוטודיפו, עובר טסטים בלי בעיה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאוסרם יש פיזור אור מעולה ממה שיצא לי לראות, הם מאוד חזקים. מה שפחות טוב בהם הוא שהגוון לא כלכך בהיר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ישר כשנכנסים ל Powerbulbs יש אופציה לחפש לפי דגם הרכב המדוייק את הנורות המתאימות לו- הנורות הראשיות,האיתות,האחוריות וכל נורה שקיימת ברכב.

לא הייתי סומך על מה שרשום ב POWER BULBS, לפי האתר אמורות להיות לי H7, למרות שבפועל יש לי H4.

כמו לפאביה אני מאמין שגם לפולו/איביזה יש אותן נורות H4, אבל הכי טוב לבדוק פיזית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
איזה דיון מעניין, כעת גם אני רוצה להיכנס לעניינים ולהזמין, אז אם אני רוצה נורות לראיה הכי טובה בלילה אז הכי מומלץ הפיליפס EXTREME VISION +130% 3700K והם חוקיות בארץ למהדרין?, אם ככה אני רץ להזמין, כמה עולה מישלוח מהאתר שצויין כאן?- אני רואה שיש להם כרגע 20% הנחה עם קופון HAPPYXMAS.

מדובר על גרנדה פונטו ואם הנורות כל כך מומלצות אזמין גם למישפחה(בעיקר לטובת הבטיחות וראיה טובה בלילה).

כרגע אני עם אוסרם שניקנה באוטודיפו, עובר טסטים בלי בעיה.

אהלן,

בהחלט שרשור מעניין ונושא מעניין ורלוונטי מאוד וכמובן, גם בתחום הבטיחות לדעתי, טוב שיש מודעות.

לגבי הנורות, כלל ברזל, מן הסתם זה גם מגובה על ידי פיליפס, כל נורה תקנית, "צהובה" ללא כל ציפוי חוקית לגמריי ובעלת התקנים הרלוונטים חתומים על הנורה ומאושרים 100% לכביש ( מצויין בכל פינה גם בפיליפס ).

נורות המגיעות עם ציפוי מלא על הנורה כאן כבר יש בעיה... בנושא החוקיות. ציפוי על הנורה אינו חוקי וזה למה נורות ה DIAMOND VISION לא חוקיות, גם לא באירופה ולא באף מקום אחר בעולם ולכן לא משווקות רשמית אצל פיליפס למרות שהם אלו המייצרים אותן.

מה הקטע? נורות כגון WHITE VISION עם פס קטן כחול מובנה, נא לשים לב... לא ציפוי אלה מובנה בתוך הזכוכית זה חוקי 100% ומאושר ע"י כל התקנים הרלוונטיים וחתום גם על הנורות. נא לזכור, כל עוד זה מגיע בתוך הזכוכית, כחלק מהזכוכית ולא כציפוי פיזי העוטף את הנורה, זה חוקי, לעת עתה. לכן משתדלים לייצר פסים קטנים פה ושם בכדי להעלות את ה K נגיד מכיוון ה 3700K של האקסטרים לכיוון ה 4300K ב WHITE VISION.

לגבי השאלה שלך, אם אתה מחפש נורה חזקה מאוד, בהירה מאוד ובעלת טווח הארה מעולה, אין ספק כי האקסטרים החדשות יהיו מעולות עבורך ללא כל ספק.

אני נוסע עם האקסטרים +100% כבר שנתיים בערך.

ברור ומן הסתם, דע לך כי יש מערכות תאורה גרועות בחלק מהרכבים שלא משנה איזו נורה תכניס, או שיש בעיה במערכת, או בלאי טבעי או היצרן עשה אותה בצורה מסויימת, שלא משנה איזו עוצמה תכניס, אתה לא תקבל פתאום פרוז'קטור על הכביש, צריך לקחת לתשומת ליבך. שיפור משמעותי יהיה ללא ספק, אבל עדיין.

האתרים אשר רשמתי, בין אם זה POWERBULBS ובין אם זה AUTOLAMPS אלו הם אתרים מעולים. אין מה לחשוש וכמובן שיש שירות לקוחות.

*** Or05230 ***

לגבי האתר, האתר מתייחס לדגמים אירופיים לרוב ויש איתו בעיה שהוא... טועה במקצת.

מכיוון שרכבים המיובאים לארץ, עלולים להגיע עם שינויים קלים בסוגי הנורות בהתאם לתקנים השונים בכל מקום.

לדוגמא? בפורד מונדאו רשום בכל מקום שנורות הערפל הן 55 וואט מדגם X ואצלי בכלל יש נורות 35 וואט מדגם Y אבל בעל אותו החיבור, אני יכול לשים בכיף את ה 55 וואט אבל עדיין.. לא נעים. עדיף היה להזמין בדיוק.

ספר הרכב היה עוזר לי אם הייתי טורח להציץ בו או כל MANUAL אחר באינטרנט של הרכב.

**** אני מבקש להזכיר ****

במידה ואתם רוכשים נורות, אנא, צלמו את ההבדלים בין הנורות, לפניי ואחריי אם אפשר... או נגיד נורה ככה ונורה שעוד לא הוחלפה וכו'.

פורסם

בין 4-6, לדעתי ולפי התמונות, יש פיזור אור מעולה וראות הכי טובה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאוטו שלי אני אזמין אקזטרים כי ממש חשוך לי. לא חשבתי שאחרי קסנונים אני ארגיש ככה.

לאוטו של אשתי אני כנראה אזמין את הוייט כדי שיתאים לDRL.

פורסם

ה WHITE VISION בהחלט נראה לפי הטמפ' שלו וכו', כאופציה הכי טובה לצבע "לבן" טבעי חוקי מנורה שחוקית לגמריי.

אני עושה שימוש באקסטרים ואכן, יש שיפור יחסית ניכר לעומת נורות בסיסיות וזולות יחסית.

מה שכן, למי שיש רכב חדש עם נורות OSRAM נגיד, שהן איכותיות ומעולות לכשעצמן, ההבדל יהיה משמעותי עדיין אבל לא יום ולילה יחסית בין נורה זולה בסיסית שתכף הולכת להשרף.

פורסם

יש לי קיה סורנטו 2014 מעבודה וממש חשוך לי עם הלוגנים. לפני כן היה לי אוטו עם קסנונים ולא חשבתי שזה כזה שוס הסטרי. אבל עכשיו אני מרגיש הבדל. במיוחד כשאני עולה על רכב אחר שלי שהוא עם קסנון. לכן אני מחפש שיפור בתאורה בכביש בין עירוני בחורף. צבע פחות מעניין אותי, למרות שהלוגנים צהובים נראים זול ליד תאורת DRL לבנה. באוטו של אשתי שהוא רכב להתניידות עירונית אני אעדיף משהו שיתאים לתאורת DRL. שם כנראה נלך על הWHITE. יש עוד יצרנים מומלצים?

פורסם

לדעתי אין מנוס מקסנון גם ברכב הזה. עוד לא ראיתי נורה שמתקרבת לטווח ועוצמת ההארה של קסנון טוב.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי מאוד ברור שאני לא הולך לשים קסנון בפנס שלא מיועד לכך. בחיוחד בג'יפ. זה שיא הטמטום וחזירות, לדעתי. לסנוור את כולם.

• תוכן חדש...