Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיליפס משיקים קו חדש של EXTREME VISION +130% 3700K ו WHITE VISION +60% 4300K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו קיבל את ה WHITE? אני רואה אנשים רוצים לבן כמו שאני רוצה להגיע לחלל ;)

מה הרשמים לגבי פיליפס 130%?

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמח לעדכונים ולתמונות איכותיות ככל הניתן בתנאים שונים ובמידה ותוכל, את דעתך האמיתית והכנה לעומת הנורות הקודמות או בהשוואה לנורות כאלו ואחרות. זה חשוב מאוד מכיוון שבמידה ואתה ניטרלי לחלוטין, הדעה תהיה חשובה גם כן מלבד התמונות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אולי נוכל לקבל עדכונים מהחבר'ה שהזמינו סוף סוף? עבור כבר חודשיים לפחות.

כנראה שבודדים אם בכלל מתעסיקם בנושא או מזמינים, כל השאר שואלים סתם.

פורסם

קיבלתי את ה+130 וסוף סוף התקנתי. יש שיפור קל לאומת אוסרמים שבאו עם האוטו. קצת מצחיק היה שהפיליפס מיוצרות בפולין ואוסרם בגרמניה.

לא בדקתי באור גבוהה, אבל באור נמוך יש שיפור ממש קל בתאורה של מה בשקורה מקדימה. נחמד אבל לא פתר לי את הבעיה.

בגלל שאני רגיל לקסנון שמאיר בצורה ברורה כל מה שיש לי לפני האוטו אני עדיין מרגיש שאני נוסע בחושך.

פורסם

אני הרכבתי את הwhite vision על פאסאט.

מכוון שבפנס של הפסאט יש עדשה(פרוג'קטור) אז לא ממש מתקבל הצבע הלבן במלואו אבל יש שיפור לעומת הפיליפס הקודמים שהיו (שכנראה היו בסוף החיים שלהם) .

מהבחינה של הצבע הוא מעט לבן יותר ומבחינת התאורה היא יותר חזקה בהשוואה למנורות מאוד ישנות . אני מקווה לצלם היום בערב ולהעלות תמונה של הצבע והעוצמה.

Polo GTI 2013 APR stage 1

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה..

נגמרה תקופת המבחנים? יש מישהו שרכש את

white vision ויכול לצלם? האם נראה לבן או שאין הבדל גדול בין נורות רגילות?

• תוכן חדש...