Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיליפס משיקים קו חדש של EXTREME VISION +130% 3700K ו WHITE VISION +60% 4300K

Guest Automatic1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רציתי ליידע את חברי הפורום בכך שפיליפס, בדיוק לאחר שקיבלתי את ה +100% שלי, הוציאה סדרה חדשה של:

Philips Extreme Vision +130% 3700K לעומת +100% 3350K

ואת הסדרה "הלבנה" שלהם, שנקראת Philips White Vision +60% 4300K שהיא כבר מתקרבת לגוון לבן באמת

מצאתי את זה בעיקר באתר PowerBulbs

White Vision

http://www.powerbulbs.com/store/search/white%2520vision

Extreme Vision

http://www.powerbulbs.com/store/search/extreme%2520130

למרות שיש גם ב AUTOLAMPS ONLINE

אני קיבלתי את ה +100% שבהן אני עושה שימוש כבר מספר שנים, אבל אשמח במידה ומישהו יעדכן במציאות עם תמונות לפניי ואחריי במידה והוא הולך לשדרג או להחליף לאחת הנורות האלו ( נשמח לתמונות איכותיות או סרטון ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

את הwhite vision ראיתי לפני כמה ימים, קצת מוזר שהנורה מוצהרת שהיא 55w והיא מצופה בציפוי שנותן לה את הגוון, וגם היא מאירה 60% יותר.

לדוגמא הדיימונד וויז'ן מאירות על הפנים.

בכללי אני אנטי ציפוים על נורות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המאזדה, נא לפנות לספר הרכב/לחבר עם רכב דומה, אני לא מכיר ואין לי נסיון עם מאזדה 3 לצערי ( או לשמחתי )

לגבי הנורה אריק, הנורה עצמה לא מגיעה עם ציפוי כבד ומגושם כמו ה DIAMOND VISION אלה עם ציפוי קליל בחלק העליון וציפוי כחלחל באמצע הנורה.

לעומתה, נורת ה DIAMOND VISION מגיעה עם ציפוי כבד ומגושם אשר ניתןלגרד אפילו.

זה מה שנותן לך טמפרטורת צבע של 4300K לעומת 5000K של ה DIAMOND VISION.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל אחד מהאתרים מעולה ומוכר סחורה מקורית תקינה.

לכל אחד מהם שירות לקוחות מעולה, אולי המחיר הקצת יותר גבוה של AUTOLAMPS הוא בגלל שהם משגרים עם DHL למרות שזה לא אמור לשנות שום דבר.

יכול להיות שבגלל קצב מכירות נמוך יותר לעומת האתר הגדול יותר POWERBULBS המחיר גבוה יותר. כך או כך ההחלטה שלך כמובן.

*** זה נכון ללא ספק שה DIAMOND VISION מאירה על הפנים, בעקבות ציפוי כבד ועבה מאוד ( יצא לי לגרד את הציפוי בנורה שעשתה את שלה ) לעומת WHITE VISION שזה לא ציפוי אלה צביעה קלילה בחלק העליון ועוד נגיעת כחלכל באמצע הנורה, הבדל משמעותי מכיוון שכל השאר ללא ציפוי בנורה ( WHITE VISION ) ולכן הם מסוגלים לתת 60% יותר הארה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי מזמין לי את הWHITE VISION? אתן לו שכר טירחה :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לפי מה שאני רואה

AUTOLAMPS יותר זול כמעט בחצי מ power bulbs

בכל מקרה אני צריך נורה של H11 ואין בשני האתרים.. יכול להיות שלא יצא H11 בדגם של WHITE VISION?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האתר POWERBULBS עובד יופי, הרי איך פרסמתי את הלינקים? ;)

לגבי המחירים, תבדוק שאתה לא בהמרה, באתרים ניתן לשלם בדולרים, יורו או לירות שטרלניג וכו', תשים לב.

מצאתי נורות H11 של WHITE VISION באתר אחר, המחיר בהתאם... מעניין למה אין באתרים האחרים אבל יש לכך פתרון פשוט, אתה צריך לשלוח מייל לאתר AUTOLAMPS ולאתר POWERBULBS וזה הכל, שלח להם מייל, תגיד שאתה צריך H11 ושלום על ישראל, תקבל תשובה והזמנה, זה מאוד פשוט ויש לאתרים האלו שירות לקוחות מעולה, במיוחד ל AUTOLAMPS.

בכל מקרה, הינה הלינק ל H11 גרסאת ה WHITE VISION

http://www.supercheapauto.com.au/online-store/products/Philips-Headlight-Globes-White-Vision-H11-55W.aspx?pid=358326&menuFrom=1021175#Cross

למרות שמצויין שם 4100K שאמור להיות 4300K אבל עדיין, לא נורא.

למרות שגם לאתר הזה תשלח מייל לוודא שזה אכן זה.

למרות שאם אתה רוצה להתאים את אותו הגוון, 4300K למשל, יש לך את ה CRYSTAL VISION אבל ללא תוספת ההארה שיש ל WHITE VISION בגלל הציפוי היותר גדול על הנורה:

http://www.powerbulbs.com/product/crystal-vision-h11-twin

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי מזמין לי את הWHITE VISION? אתן לו שכר טירחה :)

האמת? שווה להזמין לבד ;) זה יוצא מ UK ומגיע ממש מהר.

הייתי רוצה לדעת האם או מישהו יזמין את ה EXTREME VISION 130% החדשות, אמורות להיות יותר לבנות ממה שהן עכשיו, למרות שאני מרוצה לגמריי מה +100% אבל עדיין רוצה לדעת מה השינויים, עד שיעלו סרטונים וביקורות בפורומים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוכן להיות שפן ניסויים, אבל אני בור בהזמנות מחו"ל :(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הזמנת? במידה ואפשר, נא לציין בתמונות איזו מצלמה ( מקווה שמצלמת DSLR ) ולנסות לתת לנו תמונות נכונות כפי שהעין רואה ;)

כפי שציינתי בשרשור אחר, הזמנות מ AUTOLAMPS יוצאות מ UK ואני לקוח שלהם כבר מספר שנים, ההזמנות מגיעות בטווח של השבוע ( כן כן ) לעד שבועיים וקצת. כל עוד הדואר לא שובת מן הסתם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שלמרות השביתה הגיעו אליי חבילות ונמסרו לי בסניף, כך שאני מקווה לטוב.

הזמנתי את ה+130%, ואצלם אותם עם מצלמת מירורלס של סוני NEX-3N.

אם ישנן עוד שאלות או תנאים אשמח לשמוע אותם לפני החתימה על החוזה. 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...