Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיליפס משיקים קו חדש של EXTREME VISION +130% 3700K ו WHITE VISION +60% 4300K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמסתכלים על הנורה עצמה, היא נראית צהובה אבל האור על הכביש נראה לבן.

האקסטרים נורות מצויינות, מאירות טוב אבל הגוון שלהם לוקה בחסר.

היום קיבלתי mtec super white h15 ונראה מה העוצמה שלהם ונחליט אולי נזמין אותם בתור אור ראשי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמסתכלים על הנורה עצמה, היא נראית צהובה אבל האור על הכביש נראה לבן.

האקסטרים נורות מצויינות, מאירות טוב אבל הגוון שלהם לוקה בחסר.

היום קיבלתי mtec super white h15 ונראה מה העוצמה שלהם ונחליט אולי נזמין אותם בתור אור ראשי.

זה נכון. מאירות מעולה והאור על הכביש די נראה לבן...

נאמר לי שנורות לבנות לחלוטין הן הדיימונד ויז'ן המפורסמות, אבל טווח הראיה שלהם זהה לשל נורת H4 סטנדרטית.

כמה כדאי לי לרכוש את הדיימונד? (אם בכלל)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

הדיימונד זבל של נורות, חלשות מאוד.

הגוון יפה אבל העוצמה שלהם על הפנים, וגם אין להם תקן אירופאי ולכן הן לא חוקיות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הדיימונד זבל של נורות, חלשות מאוד.

הגוון יפה אבל העוצמה שלהם על הפנים, וגם אין להם תקן אירופאי ולכן הן לא חוקיות.

אז אין אף נורה נורמלית מתאימה שיכולה לענות על צרכיי?

גוון כמה שיותר לבן עם עוצמה סבירה למדי שיעשו עבודתם נאמנה?

פורסם

בגלל שזו נורה חדשה ונראה שאף אחד עדיין לא קנה אותה, אני אחכה לשמוע רשמים ואז אחליט. לא עושים אותה טעות פעמיים :)

פורסם

עם נורות פיליפס לא תטעה. פיליפס מציינת לך 4300K אין מה לחשוש, זהו אור לבן. האקטסרים החדשות הן 3700K וה WHITE VISION הן 4300K וזה הבדל משמעותי. האקסטרים +100% נראות לבנות על הכביש ומרחוק ( על המונדאו ) וגם בכללי, לכן אין לי כל ספק בכלל מיצרן שכזה שה WHITE VISION אכן יהיו בגוון לבן ככל הניתן וגוון יפה אפילו.

למה הן חוקיות? כי הציפוי המובנה הוא מיוחד, ונעשה בקצה הנורה ובאמצע טבעת קטנה בכדי לתת לנו את ה 4300K שזה האור הלבן כביכול.

DIAMOND VISION בעלות ציפוי מגושם ומאוד עבה בצבע כחול ע"מ לתת לך גוון של 5000K. הנורות לא מחזיקות לרוב יותר משנה וחצי אם בכלל.

עוצמת הארה? נמוכה משמעותית מכל נורה בסיסית H4 או H7 להפך, H4 או H7 לעומת דייאמונד זה פרוג'קטור.

בנוסף לכל זה הן כלל לא חוקיות וזה מצויין יופי בכל מקום.

אפשר להזמין בראש שקט את האקסטרים החדשות, כל הרכבים יראו שיש לך "אור לבן" המיוחל, או ללכת בקלות על גרסאת WHITE VISION +60% שזה מציין, לא רק שזה לבן אלה גם הארה טובה יותר מנורה רגילה, ככה שאתהל אמ אבד, רק מרוויח מכל כיוון בגלל שאין להן ציפוי מגושם הן יחזיקו יותר.

פורסם

שוב, על קיר או רכבים הגוון אכן לבן ועוצמת ההארה מצויינת פלוס!

אני פשוט חפשתי גוון לבן שדומה כמה שיותר לקסנון.. אתמול למשל ראיתי פיקנטו חדשה עם גוון כזה. מדהים! ואני לא מאמין שמדובר בקסנון מקורי מהברה. אולי התקנה מקומית?

פורסם

עדיף היה כמובן לבדוק לפניי כן, יש מספיק תמונות של פיליס אקסטרים +100% והן לא בדיוק נותנות לך תאורת קסנון, ככה שהתאכזבת רק מחוסר בדיקה לצערי, הרשת מלאה בזה.

כמו כן, הגוון הקצת יותר לבנבנן של 3700K לעומת 400K פחות בערך ב +100% עושה הבדל קטן אבל עדיין, במידה ותבדוק באינטרנט תאורה לבנה נקיה יחסית מתחילה לקראת ה 4000K וזה מה שה WHITE VISION ממציעה, 4300K שזה אור לבן. אותן אתה צריך.

הפיקנטו יכל להתקין כל מה שרק תרצה ולא תרצה, החל מנורה יסנית מסנוורת עם ציפוי מגושם כחול לא חוקי ואולי דגם כזה או אחר של נורה עם ציפוי כחול ועד לקסנון מחו"ל שהזמין, לדעתי אמור להיות קסנון כלשהו לפיקנטו או משהו דומה , לא בדקתי.

פורסם

מישהו כבר סיפק רשמים בעולם אודות ה white vision? לא הצלחתי למצוא בינתיים כלום.

פורסם

הקו המנחה שלך אמור להיות ה "גוון" תאורה במילים פשוטות, אני ממליץ לך להכנס לגוגל לראות את הסרגל, ואתה תראה בקלות ש 4300K זהו "גוון" לבן, זה מה שאתה צריך. ה 3700K של הפיליפס אקסטרים +130% עדיין נמצא באיזור הצהבהב למרות שזה כבר יותר לבן מן הסתם.

גם כעבור שנה שנתיים לא תמצא בדיוק ביקורות מטורפות או אתרים מפוצצים בביקורות על הנורות האלו. מקרים בודדים בפורום כזה או אחר ואולי 2-3 סרטוניו יוטוב במקרה הטוב.

זה לא בדיוק תחום פופולארי כל כך.

פורסם
אז אין אף נורה נורמלית מתאימה שיכולה לענות על צרכיי?

גוון כמה שיותר לבן עם עוצמה סבירה למדי שיעשו עבודתם נאמנה?

ממה שקראתי - התגובות לנורה של פיליפס ה MTEC SUPER WHITE נשארו בין החוקיות והלבנות ביותר

קובי

:-)

פורסם

אני התקנתי mtec cosmos blue.

לדעתי עוצמת ההארה פחות טובה מנורה סטנדרטית אבל עבור הגוון הזה אני מוכן לספוג את ההפסד :wink:

IMG_3883[1].jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ממה שקראתי - התגובות לנורה של פיליפס ה MTEC SUPER WHITE נשארו בין החוקיות והלבנות ביותר

אז מה לעשות? להזמין את ה MTEC וזהו?

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...