Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיליפס משיקים קו חדש של EXTREME VISION +130% 3700K ו WHITE VISION +60% 4300K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתפלא, ראיתי לא מעט סורנטו עם קסנון שלא מסנוורים.

כמובן. אלה גרסאות יקרות של הדיזל שעולות 270 אש"ח. יש להם גם פנסי LED מאחרוה וגג פנורמי. יחד עם עוד מלא פיצ'רים כמו קיילס מלא, מושבי עור חשמליים ועוד.

תהיה סמוך ובטוח שאלה לא חוב"תים ש"פינקו את הבובה בקסנונים".

פורסם

ואני שמח שבחרת בהחלטה זו. לסנוור מקסנון שלא תואם לעדשה בכלל זה סיוט לכולם.

פורסם
סחבק, כמדומני, לא נוסע על סיויק קופה 96 עם קסנונים. או שכן?

נוהג על הרכב בסמלון, בלי קסנון :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה חוקי להתקין פנסים כאלה?

בתנאים הבאים:

1. הרכב שלך מגיע ברמת אבזור גבוהה יותר עם תאורת קסנון

2. לרמת הגימור הנמוכה יותר, יש את אותה העדשה, אותה מערכת כיוונון אורות ואת אותה המערכת לשטיפת פנסים ( נחש מה, אין לרמת הגימור שלך את זה )

3. רק במידה ויש לך את כל התנאים הללו, אין בעיה להתקין.

חוץ מזה, מי שמתקין קסנון על פנס שלא מיועד לזה בכלל, גורם לסנוור ומסכן את הנהגים מולו בשעות הלילה ובכלל, גם ביום וזה מיותר, מעצבן ומן הסתם שלא חוקי.

פורסם

אז אחרי שקראתי את השרשור והתלבטתי, הייתי שפן נסיונות וקניתי במקום OSRAM COOL BLUE EXTREME 4200K - יש מה להשוות בכלל? (המוצר היה ב 50% הנחה ב EBAY ועלו לי 80 שקל :p )

Opel Adam S 2017

פורסם
בתנאים הבאים:

1. הרכב שלך מגיע ברמת אבזור גבוהה יותר עם תאורת קסנון

2. לרמת הגימור הנמוכה יותר, יש את אותה העדשה, אותה מערכת כיוונון אורות ואת אותה המערכת לשטיפת פנסים ( נחש מה, אין לרמת הגימור שלך את זה )

3. רק במידה ויש לך את כל התנאים הללו, אין בעיה להתקין.

חוץ מזה, מי שמתקין קסנון על פנס שלא מיועד לזה בכלל, גורם לסנוור ומסכן את הנהגים מולו בשעות הלילה ובכלל, גם ביום וזה מיותר, מעצבן ומן הסתם שלא חוקי.

לדעתי הוא שאל על נורות שבכותרת...

פורסם
נורות W5W מקבלים על כל סט של זוג נורות שמזמינים ככה שהזמנתי לי זוג H7 + H1 + H11 וקיבלתי 3 חבילות ובסה"כ 6 נורות כחולות של W5W שהן ממש אחלה רק שאין לי שימוש בהן בכל מקרה.

אם זול יותר אצלהם אז הבחירה היא בידך כמובן.

קיבלתי היום זוג זוג +130%, טרם התקנתי (רשמים בהמשך) אך רק רציתי לומר שכנראה כבר לא מחלקים w5w בחינם על כל הזמנה, לפחות לא autolamps.

"אם זה לא כתוב זה לא קיים"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה חוקי להתקין פנסים כאלה?

במידה ונשאלה השאלה על הנורות שבשרשור, אז כן, את הדגמים הספציפיים המצויינים כאן, חוקי לחלוטין.

במידה ונשאלה השאלה על קסנון, הכל טמון באיך הרכב שלך מוכן לקסנון. כפי שהסברתי.

פורסם
קיבלתי היום זוג זוג +130%, טרם התקנתי (רשמים בהמשך) אך רק רציתי לומר שכנראה כבר לא מחלקים w5w בחינם על כל הזמנה, לפחות לא autolamps.

"אם זה לא כתוב זה לא קיים"

אממ זה בהחלט יכול לקרות, למרות שאני באופן סדיר כבר מספר שנים עם כל הזמנה מקבל זוג נורות חניה במתנה, זה מצטבר ואין בהן שימוש האמת.

למרות שאתה יכול לשלוח להם מייל על כך.

לעניין השני, דווקא כן רשום :)

http://www.autolamps-online.com/products/H4-Philips-WhiteVision-4300K-New!-Pair-with-free-W5W.html

"Pairs include a free set of matching super white W5W. 12V/55W"

מה שכן, זה היה מצויין ברוב הפריטים באתר כזכור לי, אולי בחלקם לא מקבלים.

אני בטוח שבמידה ותשלח מייל, תקבל כמה זוגות בחינם.

** אנחנו נשמח לתמונות מכולם, כל מי שהזמין WHITE VISION או EXTREME הקרובות למציאות ככל הניתן.

• תוכן חדש...