Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיליפס משיקים קו חדש של EXTREME VISION +130% 3700K ו WHITE VISION +60% 4300K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין ה

EXTREME VISION +130% לבין

OSRAM Night Breaker Unlimited

אכפת לי בעיקר מהראות אבל גם מהגוון, איזה מהם יתן גוון לבן יותר?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

WHITE VISION חד וחלק. מבחינת עוצמה וכו', אקסטרים.

פורסם
ע

DIAMOND VISION בעלות ציפוי מגושם ומאוד עבה בצבע כחול ע"מ לתת לך גוון של 5000K. הנורות לא מחזיקות לרוב יותר משנה וחצי אם בכלל.

לא יודע לגבי שנה וחצי, אצלי נשרפה נורה אחת אחרי קרוב ל-4 שנים והשניה עדיין דולקת (היתה לי נורה ספייר להשלים את הסט).

מה שכן, העוצמה שלהן על הפנים.

אילו נורות מומלצות כדי לקבל גוון לבן (או כחלחל) ככל הניתן ועם טווח גדול?

פורסם

לדעתי אין מנוס אלה לרכוש את WHITE VISION.

אנשים לא עדכנו האם הזמינו אותן. הרי בפירוש 4300K זה כבר לבן ואני לא מבין ממה הפחדש להזמין נורה תקנית איכותית של פיליפס? ( לי יש את האקסטרים לביינתים, תודה ).

פורסם

אני קניתי לבסוף את ה white vision. אני יכול להגיד שהן מאירות לא רע בכלל וגם הגוון בהיר יותר לעומת האקסטרים החדשות שהיו לי לפני, אבל עדיין, ליד הנורות חניה הגוון נראה שונה ומצטייר כצהוב בהיר מאד לטעמי. האמת? ציפיתי ליותר.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

יש אפשרות לקבל תמונות? תנסה שחלק יהיו עם הפוקוס על הנורה וחלק עם פוקוס על חלק אחר של הרכב ונראה את ההבדלים ברשותך.

האם צילמת נורה אחת אקסטרים ואחת וייט ויזיאון? בזמן ההחלפה? ( אם לא קצת חבל ).

פורסם

כתבתי לא מזמן - מגזין אוטומוטור אונד שפורט בדק נורות בהירות שמאירות לטווח היעיל ביותר. הטובות ביותר היו הבוש 90+ והפיליפס אקסטרים החדשה. ה-MTEC נשארה מאחור בכל הנוגע לטווח אך הייתה בהירה מהן. ה-DV לא נמכרות בכלל באירופה, אין להן תקן ויש איסור מוחלט על מכירה, כך שמן הסתם לא נכנסו להשוואה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
איך אני מברר התאמה של מנורה לרכב? H7 או H4?

עושה את מה שכל חבר פורום עם שני כסדות חובה שיידע לעשות: :-P

פותח מכסה מנוע, מוציא את הנורה ובודק - אם לנורה 2 פינים לסוקט החשמל - H7 ,אם 3 - H4.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

האמת שמדובר בפולו חדשה שנמצאת כרגע בתהליכי שחרור מהחברה ואני רוצה להביא מנורה איך שאני מקבל את הרכב. משיטוטים באינטרנט ראיתי שH7 יתאים אבל אני רוצה להיות בטוח.

פורסם

כאן הכתבה המדוברת - עם תרגום של גוגל למי שצריך

http://translate.google.co.il/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.auto-motor-und-sport.de/testbericht/h4-gluehlampentest-welche-lampen-koennen-ueberzeugen-4297804.html&prev=search

אני עם MTEC והן נכון לא לבנות כמו DiamondVision אבל לפחות חוקיות ויש אור על הכביש

קובי

:-)

פורסם
האמת שמדובר בפולו חדשה שנמצאת כרגע בתהליכי שחרור מהחברה ואני רוצה להביא מנורה איך שאני מקבל את הרכב. משיטוטים באינטרנט ראיתי שH7 יתאים אבל אני רוצה להיות בטוח.

ישר כשנכנסים ל Powerbulbs יש אופציה לחפש לפי דגם הרכב המדוייק את הנורות המתאימות לו- הנורות הראשיות,האיתות,האחוריות וכל נורה שקיימת ברכב.

Miata ND2

• תוכן חדש...