Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיליפס משיקים קו חדש של EXTREME VISION +130% 3700K ו WHITE VISION +60% 4300K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך אז אין באמת שום סיבה להזמין מpowerbulbs?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מזמין מ AUTOLAMPS כבר מספר שנים, נכון לעכשיו הכל בסדר, שירות לקוחות מצויין, עוד לא יצא לי לממש אחריות אבל במידה וכן, נאמר לי שיש לשלוח את הנורות בצירוף חשבונית רכישה/הוכחה מפייפאל או מספר הזמנה וכו', ויישלחו נורה/נורות חדשות. בדרך כלל מה שקורה שכל הנורות שורדות יופי שנה ומעלה לאחר מכן אם משהו קורה, זה כבר לא רלוונטי.

נורות W5W מקבלים על כל סט של זוג נורות שמזמינים ככה שהזמנתי לי זוג H7 + H1 + H11 וקיבלתי 3 חבילות ובסה"כ 6 נורות כחולות של W5W שהן ממש אחלה רק שאין לי שימוש בהן בכל מקרה.

אם זול יותר אצלהם אז הבחירה היא בידך כמובן.

פורסם

קבלתי אתמול את האקסטרים וויז’ן החדשות לאחר שהזמנתי מ auto lamps שאגב להם שירות לקוחות מעולה ומשלוח מהיר להפליא.

אעדכן בקרוב :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

נשמח לקבל תמונות לפניי ואחריי ממצלמה עד כמה שיותר קרובה למציאות ורשמים שלך ;) אילו נורות? H4? 7?

פורסם

אני האמת מתלבט להחזיר אותן ולקחת במקום את ה white vision.. אני מחפש גוון לבן והבנתי שזה פחות או יותר צהוב בהיר פשוט שמאיר רחוק יותר. זה נכון?

פורסם
אני האמת מתלבט להחזיר אותן ולקחת במקום את ה white vision.. אני מחפש גוון לבן והבנתי שזה פחות או יותר צהוב בהיר פשוט שמאיר רחוק יותר. זה נכון?

עד שלא תרכיב לא תדע.

הגוון של הwhite vision הוא לבן יותר כמובן.

לגבי הmtec יש להם ציפוי עבה על הנורות בספק שהן מאירות טוב כמו המקוריות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מניסיוני - הן לא מאירות כמו נורות רגילות. אבל משמעותית פחות. והן גם נשרפות ולא איכותיות בעליל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עד שלא תרכיב לא תדע.

הגוון של הwhite vision הוא לבן יותר כמובן.

לגבי הmtec יש להם ציפוי עבה על הנורות בספק שהן מאירות טוב כמו המקוריות.

MTEC - הציפוי שלהם ממש דקיק , וגם חוקיות לכביש

DimondVision - כאן יש ציפוי עבה, והן לא חוקיות לכביש

קובי

:-)

פורסם

טוב, אז לאחר ההתקנה - די מאכזב, בכנות ציפיתי ליותר.

הנורות מעט יותר בהירות מהנורות הקודמות והלא ממותגות שהיו לי לפני-כן (אלה או משהו כזה), מה שכן - עושה רושם שהן אכן מהירות רחוק יותר (ודי משמעותית)

אבל אני העדפתי גוון בהיר יותר משמעותית. לבן.

פורסם

יש הבדל לא קטן יחסית בין 3700K של אקטסרים לבין 4300 של ה WHITE שכן ה 4300 זה כבר בספקטרום הלבן.

נורות האקסטרים החדשות אכן נותנות גוון לבן הרבה יותר מהמקורי אין ספק, אבל את זה אתה תראה מרחוק או מול קיר וכו', יש הבדל.

פורסם
MTEC - הציפוי שלהם ממש דקיק , וגם חוקיות לכביש

DimondVision - כאן יש ציפוי עבה, והן לא חוקיות לכביש

ועוצמת ההארה של ה דיימונד חלש משמעותית לעומת נורות רגילות בעקבות הציפוי העבה מאוד שלהן.

פורסם

זה נכון - אל מול קיר באמת הגוון נראה לבן בוהק, אין ספק

פשוט ביאס אותי שכשמסתכלים על הפנסים רואים הבדל מזערי מלפני כן. לא צילמתי מאחר ואף תמונה לא באמת משקפת איך שזה נראה פיזית במציאות... בתמונה אני רק יכול לדמיין שזה יראה ככה.

• תוכן חדש...