Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אני יכול לדעתכם לקבל (מחיר ריאלי) על שברולט לומינה שנת 96', 3100, יד שניה פרטית, עם 236000 ק"מ.

מצב טוב.

אני מבקש התייחסות רצינית (בלי "שני שקל" או משהו בסגנון), במידה וההודעה לא מתאימה לפורום- אנא דווחו לאן כדאי להעביר.

תודה.

פורסם

התייחסות רצינית היא למישהו שכותב כותרת נורמלית וגם מוסיף את מחיר המחירון של הרכב לצורך הערכה (שכמובן היא חסרת משמעות מכיוון שאנחנו לא נביאים ואין לנו מושג מה מצב השוק של הרכב - פשוט דרוש מחיר כלשהו ותתחיל לרדת עם הזמן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחיר המחירון של הרכב הזה באיזור 45000 ש"ח +- (תלוי ברמת הגימור)

כמות הקילומטרים נכבדה למדי, אך אין לי כל מושג על מצבו האמיתי של הרכב כי קשה להעריך.

באופן מפתיע יתכן שאם יש לך את רמת הגימור הנמוכה היא תמכר טוב יותר כי יש בגירסה זאת שישה מקומות ישיבה.

הערכתי היא שאם רכבך הוא במצב ממוצע לשנתון שלו אני חושב שהמחיר הריאלי שלו נע בין 35 ל-40 אלף ש"ח ( ואם יבוא איזה פראייר אולי עוד אלפיה... )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי דעתי רק לסוחר או למקומות כגון אוטוסנטר שיקצרו אותך במחיר.

רכב כזה עם ק"מ כזה,אני לא רוצה לייאש אותך, אבל אם תצליח למכור אותו - שיחקת אותה.

פורסם

זה קילומטר סביר לרכב כזה, אם הוא לא עבר תאונות שילדה ובגלל הקילומטר נגיד תוריד 10 אחוז מהמחירון.

אם אתה אומר שזה 45 תמכור בערך 38 וזה אחלה יהיה (כל עוד אין תאונות)

לחבר של אבא שלי יש קורסיקה 3100 שעברה 370 אלף קילומטר ועוד נוסעת מצויין משנת 95

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

35% פחות מהמחירון יהיה הגיוני לצערך. זאת אומרת משהו כמו 30K ביד לפרטי , אפילו פחות למגרש.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

• תוכן חדש...