Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיבה המקורית ל TS-W 305C/ TS-W121 SPL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, לא בכל רכב. אך לסטנדרט, כן.

משום מה, זה נראה בסגנון של התיבות של JL AUDIO , או שאני טועה?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אם היא מקורית זה אומר שהיא טובה?

אם היא מקורית, זה אומר שהיצרן שלה מאמין שתיבת התהודה הזאתי, היא המומלצת ביותר עבור הסאב שלו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה ללא ספק אומר שהיא טובה מאוד, אפילו אידיאלית ומתוכננת ע"י החברה שייצרה את הסאב הזה ובמיוחד בשבילו.

אתה יכול לבנות תיבה אחרת שתהיה טובה יותר לדעתך ועל אותו משקל אתה גם יכול לקחת מגבר ולהחליף לו את הטרנזיסטורים כדי שישמעו טוב יותר.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם
זה ללא ספק אומר שהיא טובה מאוד, אפילו אידיאלית ומתוכננת ע"י החברה שייצרה את הסאב הזה ובמיוחד בשבילו.

אתה יכול לבנות תיבה אחרת שתהיה טובה יותר לדעתך ועל אותו משקל אתה גם יכול לקחת מגבר ולהחליף לו את הטרנזיסטורים כדי שישמעו טוב יותר.

תיבה זה משהו אחר

הטרנזיסטורים אם תחליף בקושי בקושי תשמע בבדלים ! זה השוואה לא נכונה בכלל.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
איזה סאב ותיבה קטלניים שלומי ! שמעתי היום אצל אשר את הSPL 2000 של פיוניר עם המונובלוק של הפיוניר 1000W משהו פצצה אש !.

תמיר

אני חייב לקפוץ אליו לשמוע גם !

זה נשמע לי סוסי ביותר!

שלומי זה דוד שלך תדאג שהוא יבוא לאוטופרט !

פורסם

התיבה האטומה, מיעדת לנצל את כל מהלך המימברנה של הסאב.

בתיבה פורטד, הסאב הזה משתולל ללא שליטה, וצריך מגבר מאוד איכותי, כדי לשלוט במהלך שלו.

וכך גם בתדר הלא רצוי (רזוננס)

ונכון, הסאב הזה בתיבה הנ"ל - מפלצת.

בקרוב ה 12w7 מולו..

שלומי

פורסם
התיבה האטומה, מיעדת לנצל את כל מהלך המימברנה של הסאב.

בתיבה פורטד, הסאב הזה משתולל ללא שליטה, וצריך מגבר מאוד איכותי, כדי לשלוט במהלך שלו.

וכך גם בתדר הלא רצוי (רזוננס)

ונכון, הסאב הזה בתיבה הנ"ל - מפלצת.

בקרוב ה 12w7 מולו..

שלומי

אז אתה אומר שיהיה לו ביצועים יותר טויבם עם אטומה אני רץ לאטום את שלי...
פורסם

הכנסתי את הסאב 121SPL לתיבה פורטד 50 ליטר.

והוא חובר עם מגנט פנטום מונובלוק

בחיבור שני הסלילים (מקביל) ל 2 אוהם. המגבר דחף אותו אותו יפה, אך הסאב נשמע כאילו "בולע אוויר"

והמימברנה השתוללה פנימה והחוצה. בקטע של PUSH-THE ANTHEM . עם אותה ההגברה, באותו הרכב, רק בתיבה המקורית, אי אפשר היה לשבת באוטו. חשבתי שהנה, עוד שניה והאוטו מתפרק..

שלומי

פורסם

האם הנפח שראה הסאב, זה הנפח המומלץ על ידי היצרן ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...