Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה תחשוף את המיאטה החדשה MX5 ND ONLINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה נכון, אבל בדורות האחרונים של ה-3,6 והמיאטה מאזדה עשו קפיצת מדרגה רצינית בעיצובים (לפי דעתי ה-3 וה-6 הכי יפות בקטגוריה) ובאיכות החומרים וההרכבה והם כבר לא ממש רחוקים מאיכות של סמי-פרמיום (מיני, אלפא, וכד') למרות שהם עדיין לא ממותגים ככאלו. בקיצור, Value for money גבוה.

ה-3 החדשה נופלת מעט מהגולף\לאון מבחינת איכות חומרים והרכבה. הפער בינה לבין שוק היוקרה, גדול עוד יותר.. לא מזלזל חלילה, הקפיצה שמאזדה עשתה היא גדולה. מסכים לגמרי לגבי ה-VFM; יופי של מכוניות.

:idea:
  • תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביה, הפעם אני חושב שההפרשים יהיו גבוהים יותר. לך לכיוון 180 1.5 ו-230 2.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מאמין שה-1.5 תגיע לארץ, אלא אם כן, דלק-מוטורס באמת מתכננים הפרשי מחיר משמעותיים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני לא מאמין שה-1.5 תגיע לארץ, אלא אם כן, דלק-מוטורס באמת מתכננים הפרשי מחיר משמעותיים.

אלא אם כן דלק מוטורס יחליטו שהם באמת רוצים למכור רכבים לשוק הפרטי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מיאטה לא מתאימה לליסינג - זו בעיה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ה-3 החדשה נופלת מעט מהגולף\לאון מבחינת איכות חומרים והרכבה. הפער בינה לבין שוק היוקרה, גדול עוד יותר.. לא מזלזל חלילה, הקפיצה שמאזדה עשתה היא גדולה. מסכים לגמרי לגבי ה-VFM; יופי של מכוניות.

לדעתי, מבחינת איכות חומרים היא לא נופלת בכלל.

אבל מבחינת איכות הרכבה, התחושה שלי אומרת שלא רק שהיא לא נופלת, אלא שהיא כנראה עולה עליהן עשרות מונים. יש לי נסיון עם סופרב ולאון 2012, ואיכות החומרים לא מדהימה - אבל איכות ההרכבה ממש זוועתית ויש קרקושים בתא הנוסעים כל הזמן.

פורסם

לא בכמויות שישתלם לדלק להמשיך לייבא אותה.

כולי תקווה שמישהו שם למעלה יבין מהר שאם המחיר יהיה גבוה ויתקרב למחיר של חלופות אחרות, המותג הזה שנקרא מיאטה, ידעך בארץ.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

להערכתי ה2L תתומחר כמו התאומות טויובארו בשכונה של 230/40 ותמכור דאבל-פיגר נמוך בשנה (אלא אם תוגרל כפרס בפיס).

הלוואי ואני טועה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

http://blog.caranddriver.com/no-excuses-you-can-afford-it-2016-mazda-mx-5-miata-priced/

25,700$ לגרסה עם מנוע של 2 ליטר (המיאטה נמכרת בשאר המקומות עם 1.5 ליטר)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מאזדה ארה"ב פרסמה היום שהמחיר ההתחלתי של הדור הרביעי יהיה 25,735$ (והם עוד מרוויחים)

בואו נראה עד כמה היבואן שלנו גרידי.

פורסם

הבסיס הסטנדרטי הזה נראה לי לא רע בכלל.

The 2016 Miata comes standard with:

2.0liter four-cylinder engine - מי צריך יותר? האירופאים מקבלים פחות...

17inch wheels - יוסי, אמרת גלגלים? האירופאים מקבלים 16"

six-speed manual transmission מעולה

LED headlights מיותר בעליל

a leather-wrapped shift knob מעולה

a USB audio input אוקיי, אבל לא חייב.

Bluetooth connectivity מיותר (אוטו לנהיגה או התנהלות?)

נכון, לא אמרו מילה על מתלים, בלמים ו- LSD, אבל זה זול. ואפילו הייתי חוסך את קשקושי הבלוטוס והלד, שבטח היו מוזילים בכמה שקלים את החבילה.

• תוכן חדש...