Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה תחשוף את המיאטה החדשה MX5 ND ONLINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי מעניין פחות העיצוב,מצידי שיהיה מינימאלי ולפי מה שרואים פסדר יאללה.

אותי מעניין אך היא תסע ואיזה מנועים יהיו לה???

1.5 2.0 ??? יהיה מגדש לא יהיה???

אבל אך היא נוסעת, יותר מהכל מעניין אותי.

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוסף תמונות מההשקה.

http://www.autoblog.com/photos/2016-mazda-mx-5-miata-reveal/med/

מצלמים עם טלפונים את ההשקה במקום לשלוח צלמים, כנראה לא התיחסו ברצינות להשקה.

אני אוהב יצרנים שמשנים בצורה דרסטית עיצובים של דגמים מדי פעם,

ה MX5 עברה יותר מ 20 שנה בלי שינוי רציני בעיצוב אז הגיע הזמן.

2016-miata-mx5-mazda-reveal-live-gallery-pics-specs-6-1.jpg

אייל

פורסם

דווקא חיצונית היא כוחנית משהו, ולא עדינה כמו העיצוב היוצא.

LOTUS דווקא לא הייתי רוצה שתשתנה הצורה,תמיד היתה מוחצנת ועדינה.

זה אגרסיבי לטעמי, יותר מזכיר לי את הS2000 .

פורסם

אני דיי מאוכזב ממבט ראשון.

לדעתי הפנסים הקידמיים קטנים מדי והחלק האחורי מעט מצועצע והעובדה שהוא גם כנראה לא גדול משווה לכל העסק מראה של אוטו צעצוע - וחבל. ראיתי כמה רינדורים (כולל פה בשרשור) שהיו יפים יותר בעיניי. למרות זאת, יכול להיות שבמציאות ועם הזמן, העיצוב ״יגדל״ עלי.

בפנים, אני פשוט מזועזע מפתח האיוורור המרכזי של הנוסע. שבירת הסימטריה הזו לא פחות ממחרידה בעיניי, שאר העיצוב בסדר ומיישר קו עם 2014 לדעתי. אני אוהב את מד הסלד המרכזי ואת המסך הגבוה. כמובן שפרטים מהותיים עוד אין, כי בסופו של דבר ה-MX-5 מעולם לא ממש הייתה איזו יצירת אומנות עיצובית אלא מוטורית ועל החלק הכי חשוב, הניהוג, עדיין לא יודעים כלום.

מצד שני, אם יהיה לה מנוע חזק (200 כ״ס??), פחות משקל, מתלים מצויינים והגה מעולה - אז היא גם תראה הרבה יותר טוב :lol:

בנתיים אני ממשיך להנות מה-NC שלי 8)

פורסם

וואו, מאיפה כל המירמור על העיצוב? תנו לו "לגדול" עליכם קצת ויהיה בסדר. אני דווקא מופתע לטובה לראות שהם לא הלבישו את הסממנים מה-2, 3 ו-6 ללא עיבוד נוסף ובכך נמנעו ממתן פרוש "צר" לשפת העיצוב החדשה.

חוץ מזה, מי שממש לא יכול לחיות עם העיצוב, יוכל לקבל את הקרביים של האוטו בעטיפה איטלקית שתרצה את כל המאוכזבים. מעניין מה חושבים בקונצרן פיאט להלביש על הרצפה הזו.

:idea:
פורסם (נערך)

למרות שמדובר ברכב חדש , יש תחושה חזקה של deja-vu. ייתכן שזו הייתה המטרה של המעצבים, ועדיין...

גם עיצוב הפנים מאוד שמרני ומאכזב, נראה כאילו השתמשו ברכיבים סטנדרטיים של מכוניות סדאן שנשארו במחסן של מאזדה (העיקר שיש קרוז קונטרול!?).

מצד שני, אם זה יעזור להוזיל את המחיר - מעליש. ואם יצליחו לספק איכויות נהיגה מהנות- סחתיין.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם
מבט מעמיק יותר של AUTOBILD הגרמני.

[ATTACH=CONFIG]394299[/ATTACH]

הנוסע מקבל תחושה של "לא סופרים אותך" ביחס לנהג...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

משהו פשוט לא מסתדר לי עם העיצוב. באמת נראה שמן מדי מהצד. מפנים דווקא חמוד.

אבל הרכב נראה כמו רכב מהסרט Cars או משהו.

pixar-movie-sequels-we-want-cars.png

אין ספק שה NC נראית טוב יותר. לפחות בעיני.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עד שהסתכלתי בתמונות באיכות גבוהה גם חשבתי שהעיצוב על הפנים, כרגע לדעתי העיצוב מצוין.

ואולי יש תקוה למחיר פתיחה אטרקטיבי, כי מנוע בסיסי יהיה 1.5 משודרג.

• תוכן חדש...