Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה תחשוף את המיאטה החדשה MX5 ND ONLINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב מאחר ואין ממש פרטים על המספרים הסופיים נתייחס לעיצוב, הוא נראה דיי טוב אבל נראה יותר מדי שמישהו הכניס למרכז העיצוב של מאזדה את הזד3 המנוחה ואמר "חברה שנו לה תפנסים שלא יצא דומה מדי"

בשורה התחתונה זה נראה מרשים דרך התמונות.

לצערי קשה לי להאמין שהרכב הזה יתומחר במחיר הנמוך מ200k

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבל. לדעתי שאר העיצובים החדשים שלהם מוצלחים וזו נפילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ממש אהבתי את העיצוב, הוא הכי טוב עד עכשיו (מכל הדגמים של MX5) אבל התמונה ש-Oracle פרסם לפי דעתי הכי מוצלחת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

השקה גרועה לדעתי. בלי שום פרט טכני, הרבה על העיצוב הנוראי ולהקה has been בסוף הארוע.

כל העיצובים של מאזדה כל כך יפים וכשזה מגיע לרכב שאמור להיות הeye candy של החברה, הם כושלים כל כך.

אולי הנקודה הכי חזקה בעיצוב, הוא הפנים, שגם הוא אגב, לא יכול להיות מוצלח במיוחד עם המסך התקוע.

הדורות הקודמים היו בעלי עיצוב ייחודי למאזדה והיה הבדל ניכר במראה בין שאר הרודסטרים בשוק(s2000,Z3,MR2)

היום הרכב נראה כמו שיקוץ שאריות של יצרנים אחרים(F-type,Z4?)

גם לא הבנתי את הירידה מ5 ברגים ל4.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

הירידה מ-5 ברגים ל-4 ברגים כנראה מטעמי חסכון במשקל.

עוד כמה גרמים (-:

אהבתי אותה, עיצוב כלל לא מאכזב לפי דעתי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

העיצוב באמת נראה כמו שילוב של כל מיני אלמנטים שנלקחו משלל מקומות. אבל התוצר הסופי נראה לא רע בכלל, סך הכל, ולפי התמונות גם קצת יותר "קרבי" מהדורות הקודמים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
השקה גרועה לדעתי. בלי שום פרט טכני, הרבה על העיצוב הנוראי ולהקה has been בסוף הארוע.

כל העיצובים של מאזדה כל כך יפים וכשזה מגיע לרכב שאמור להיות הeye candy של החברה, הם כושלים כל כך.

אולי הנקודה הכי חזקה בעיצוב, הוא הפנים, שגם הוא אגב, לא יכול להיות מוצלח במיוחד עם המסך התקוע.

הדורות הקודמים היו בעלי עיצוב ייחודי למאזדה והיה הבדל ניכר במראה בין שאר הרודסטרים בשוק(s2000,Z3,MR2)

היום הרכב נראה כמו שיקוץ שאריות של יצרנים אחרים(F-type,Z4?)

גם לא הבנתי את הירידה מ5 ברגים ל4.

אני מסכים איתך לגבי ההשקה. זה כאילו הם כיוונו אותה ל-first timers ולא להארדקוריסטים. למה צריך לדבר שעה על העיצוב? תראו תמונות, תעשו וידאו יפה וסגרו עניין. מה שמעניין אותנו באמת זה מנוע, ביצועים, משקל, השקעה בהתנהגות, ההבדלים בהגה לעומת ה-3, אבזור...

בנוגע למסך - ממש לא תקוע. איפה ציפית שישימו אותו? מסך כזה צריך להיות בגובה העיניים.

והירידה מ-5 ל-4 ברגים - יתרון בשביל אלו שמחליפים צמיגים לצרכי נהיגת מירוץ/דריפטים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

ככל שאני מתעמק בעיצוב יותר ויותר הוא רק נראה לי יותר רע וזול.

יש משהו לא פרופורציונלי בחזית, משהו שם לא נראה טוב עם הפנסים הקטנים\מצועפים והפתח הענק שבפגוש.

הירידה מ-5 ל-4 ברגים אומנם מרגישה כמו פרט שולי אבל גורמת למראה "זול" של הג'אנט.

הג'אנטים קטנטנים והצמיגים עם פרופיל גבוה כאילו נלקחו מאיזו S קלאס שעושה שימוש בדופן צמיג גבוהה כדי לתת תוספת שיכוך.

הזנב עם הפנסים שיש בהם מצד אחד אלמנט שלקוח עוד מהמאזדה מה-NA ומצד שני השאלה של אלמנט מה-Type F וכו'.

הייתי בוחר NC על פניה בכל יום נתון.

ההשקה עצמה עלובה, הרבה דיבורים על מה שברור (העיצוב) ואפס פרטים על מה שלא ברור (אממממ.....מנוע?).

רק פורשה הצליחו להתעלות מעל מאזדה כאשר השיקו לפני כמה חודשים 911 באירוע שבו לא היה אפשר לרכוש את הרכב וגם לא היה ברור מה תיהיה קונפיגורציית המנוע הסופית בכלל שהדגם קיבל ריקול....

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יבגני,

אני מסכים, אכן הרכב נראה קרבי יותר, אבל לאו דווקא זה יפה יותר. נראה כאילו מישהו התיישב על המחסה מנוע בטעות והחליטו לזרום עם זה.

רוני, הייתי מצפה שהמסך יהיה מובנה בצורה יותר ארגונומית בקונסולה המרכזית או לפחות יהיה עם אפשרות "pop up".

המחסור בבורג חמישי הוא יתרון שולי מדי לדעתי, לדעתי המסך התקוע ישפיע יותר בזמן נהיגה אתגרית מאשר דקה נוספת בפיט.

וכמו שעידן ציין, נותן מראה זול יותר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
הזנב עם הפנסים שיש בהם מצד אחד אלמנט שלקוח עוד מהמאזדה מה-NA ומצד שני השאלה של אלמנט מה-Type F וכו'.

איזה אלמנט יש בזנב שהגיע מהNA חוץ מהאנטנה? הפנסים הם ממש לא דומים לNA.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תסתכל שוב,

אותו אלמנט של תאורה עגול שיש ב-ND נמצא שם עוד מימי ה-NA וכך נמשך לאורך כל הדורות, בכולן יש אלמנט תאורה מרכזי עגול בפנס, ב-NC זה יותר מובלט וב-ND פשוט הורידו את כל ה"מסגרת" והותירו את אותו אלמנט עגול שאליו חיברו את האלמנט של ה-F TYPE.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...