Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו 2008 LS ידנית 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מבקש חוות דעת על שברולט אבאו 2008 האצ'בק ls ידנית מנוע 1400

94000 קילומטרז', המוכר מציע אותה בסביבות ה17 אלף, מבקש מידע בכל תחום (בעיקר דלק, חלפים, נוחות נסיעה, גיר קלאץ' וכדומה).

מתכוון לקחת מחר את הרכב לבדיקה לפני רכישה, מי שיכול לעזור אודה לו מאוד!

יצחק.

פורסם

בטיחות לא טובה,חומרים זולים וגם ההרכבה,אם אתה מחזיק את ידניות הדלתות הפלסטיק מקרקש,מנוע רועש,דווקא מבחינת אמינות היא בסדר

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נסעתי כמה פעמים על האוטומט,וזה גם היה רכב צבאי ככה שדלק לא חישבתי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מומלץ בעליל.

כמו שכבר נקבו לפניי.

הרכב הנ"ל הוא הרכב הכי נחות שמסתובב כיום על הכביש.

כוכב וחצי בבטיחות,

צריכת דלק לא טובה(אוטומט 1:9).

אמינות זה לא הצד החזק שלה.

חומרים ואיכות הרכבה מאוד זולים.

יש בעיה עם המנועים שמגיעים ל-150 אק"מ (נתקלתי בכמה כאלו).

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

אכן רכב מחורבן לכל הדעות. היה נחשב לגרוע ביותר בקטגוריה שלו בזמנו.

אם התקציב הוא 18 אז ניתן בכיף לרדת כמה שנים אחורה ולמצוא מכוניות אירופאית/יפנית שיהיו עדיפות על הדבר הזה בכל פרמטר.

V5

פורסם
אכן רכב מחורבן לכל הדעות. היה נחשב לגרוע ביותר בקטגוריה שלו בזמנו.

אם התקציב הוא 18 אז ניתן בכיף לרדת כמה שנים אחורה ולמצוא מכוניות אירופאית/יפנית שיהיו עדיפות על הדבר הזה בכל פרמטר.

אשמח אם יש רכב ספציפי שתוכל להציע לי במקום, אני מבין שהרכב הוא לא בעל איכות גימור וחלפים איכותיים, אבל לצרכים של סטודנט שזה אומר חיסכון יחסי בדלק וטיפולים יחסית זולים, הרכב הנ"ל הוא עד עכשיו טוב לדרישות אלה, אני לא מצפה ב18 אלף לקנות מרצדס.. אלא אוטו שעונה על הצרכים שלי.

תודה.

פורסם

חפש פנדה או ספייס מאוד חסכונית עם אחזקה זולה,יונדאי ג'טס ברמות איבזור gls/gli ממודל 2006 עם מנוע 1.4.

פורסם

מישהו אמר פה שזה אבאו סדאן?

אם זו גרסת 5 הדלתות היא נראית יותר טוב וגם הבטיחות שלה מעט טובה יותר (3/5 כוכבים). לא וואו אבל יותר טוב מהסדאן עם 1.5/5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון dorsht שמתי לב שמגיבים יותר על גרסת האוטומט ומניח שעל הסדאן, אני יותר מחפש תגובות על הדגם הספציפי הזה, האמת שבביקורות שראיתי במקומות אחרים על הדגם הספציפי הזה לא ראיתי פידבק שלילי. רוצה לדעת אם יש משהו (שוב בדגם הספציפי) שצריך להפחיד אותי (צריכת דלק גבוהה, חלפים יקרים, בעיות בגיר וכדומה)

פורסם

זה אותו רכב בדיוק כמו הסאדן,עם אותם חומרים זולים,מנוע רועש,מה כן מניח שצריך להיות זריז עם גיר ידני.

פורסם

תצורכת דלק בידני תהיה סבירה ל1:9 כל ההתייחסות לדלק גובהה זה לגבי האוטומטית.

ב-17 אלף לדעתי זה משתלם כי השנתון גבוהה קילומטר'ז נמוך רק צריך לבדוק היסטוריית טיפולים.

• תוכן חדש...