Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להחלף את המגן דיזל האוטומטית שלי (2013) לרכב ידני ואם כבר שיהיה בעל יכולות שטח( ועליה על מדרכות) קלות, ניראה לי שהפורסטר 2 ליטר יכול להתאים לי (אני לא אוהב רכב "עצל"). בינתיים קראתי על הדאסטר 4X4 דיזל שעומד להיות משווק. שאלתי אם כדאי להמתין או שאלה רכבים שונים לגמרי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
עם כל הכבוד לדאסטר, אין מה להשוות ביניהן. גם לא במחיר...

אם אתה יכול להרשות לעצמך פורסטר - תתחדש

כזו נחרצות, הייתי מת לדעת יותר:-), חוץ מההבדל במחיר שעדיין לא ידוע ותגובת דוושה לא לינארית של מנוע טורבו .

נהג מנוסה
פורסם

אם כבר, את הדאסטר צריך להשוות לסובארו xv ולא לפורסטר....

הפורסטר הוא רכב נהדר, כיף של רכב. העבירות שלו מעולה (יחסית לג׳יפון, כן?), הוא נוח, מרווח ונעים מאוד לנהיגה. כמו שכתבו כאן, אם הוא בתקציב שלך אין לך סיבה לחכות לדאסטר, שהוא רכב הרבה יותר פשוט ומתיימר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי ויקו,

הדאסטר, אם וכאשר יגיע, מתחרה ב-XV ולא בפורסטר. ה-XV עם מנוע 2 ל' וגיר ידני עם 6 הילוכים בעל הנעה כפולה קבועה לכל הגלגלים עם יכולת שטח דומה לזו של הפורסטר ומרווח גחון גבוה במיוחד של 22 ס"מ דבר המקנה יכולת לטפס על מדרכות ללא שפשוף הפגוש הקידמי וגם הרבה מעבר לכך בשטח. הייתרון ב-XV הינו שילוב של שדה ראיה מצוין, יכולת שטח אמיתית, אחריות ל-5 שנים או 150,000 ק"מ (המוקדם מביניהם), מרווח פנימי גדול במיוחד.

מקווה שהצלחתי לעזור ולשפוך אור

אייל מסובארו :)

פורסם

מה יש לכם לחפש על מדרכות?

ממתי "עליה על מדרכות" הפכה לפרמטר כלשהו?

המדרכות אינן שייכות להולכי הרגל?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף לדעתו של ידידי המלומד, מה גם שבאמת, אבל באמת כל מאזדה 3 אימתנית צולחת בנקל את מבחן המדרכה :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אייל, מה שהצלחת זה לגרום לנו לא להאמין למילה שיבואני סובארו אומרים ולא לסמוך על המקצועיות שלהם.

בן אדם מחליף מגאן ברכב עם יכולות שטח קלות ואתה פוצח בתיאורים שלא קשורים למה שהוא שאל.

כל רכב משפחתי מוגבה קצת יתן לו את מה שהוא רוצה (גם הפלואנס שלא משפשפת פגוש באף מדרכה וצולחת שבילי קק"ל בלי שום מכב הגחון).

אתה מתעלם מזה שהדאסטר צפוי להיות יותר חסכוני, עם בסיס גלגלים יותר גדול (ולכן צפוי להיות יותר מרווח אבל זה תלוי בעוד פרמטרים) ותא מטען הרבה יותר גדול.

זה לא אומר שבהכרח הדאצ'ה יותר טובה אבל כשאתה מנסה למכור למישהו את המוצר שלך נסה לפחות להיות הוגן ולהציג את כל המידע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תחושת הבטן שלי אומרת שכן יש מה לחכות, אם הדאסר יגיע מאובזר עם מנוע דיזל 4X4, ידני, בפער מחיר נכון, לא בטוח שהפורסטר ייקח אותו בהליכה, אם ביכלל.

קצת הומור, תעזבו מדרכות, אם כי אם תבואו לאיזור בו אני גר בשעות הערב, כל פיסת מדרכה תפוסה.

נהג מנוסה
פורסם

שווה לחכות לדאסטר גם אם לא מתכוונים לרכוש אחד. יכול להיות שהוא יגרום לשאר יבואני הקרוסאוברים להביא גרסאות דיזל בסיסיות וידניות.

ובבקשה לא לעלות על מדרכות. במיוחד בצורה כזאת שמאלצת את הולכי הרגל וגרוע יותר, את אלו שדוחפים עגלות על תינוקות, לרדת לכביש.

• תוכן חדש...