Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יישמתי על הדש בורד את החומר של סנו לטיפול במוצרי עור (למיטב זכרוני הוא מכיל סיליקון, אולי אני טועה) וזה החזיק אותו במצב חדש ומבריק כל הזמן.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה ראשונה ששאלתי האם יש להדגמה את הציפוי נגד שריטות, ואכן יש מכסה מנוע שמחולק ל2 שעליו מדגימים:

למי שלא ראה אף פעם הדגמה של ציפוי נגד שריטות,מדובר על מחזה מאוד מוזר בהתחלה,המוח פשוט לא מבין איך אין נזק,ולאד לקח מצית והתחיל להכות את המכסה מנוע, נוצרו שיפשופים ושריטות,לאחר מכן הוא לקח מטלית וניגב כאילו זה היה אבק-מדהים! הוא ראה שאני בשוק ולכן עשה שוב פעם,לא להאמין כמה טוב המוצר הזה עובד

באיזה ציפוי השתמש ולדימיר?

הוא לוקח 1000 שקל ליישום שכבה, כולל פוליש והכנה מקדימה?

כמה שכבות הוא יישם לפני הדגמה של המצית?

פורסם

בהנחה ולא כתבת בציניות, אמליץ לך לקרוא תאריכים של הודעות. עשוי למנוע פאדיחות :wink:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

שטויות. הייתה יכולה להיות פאדיחה גדולה יותר אם היית מסמן את התאריך ביומן ובעוד כחצי שנה ממש מגיע לשם.

יצאת בזול

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
שטויות. הייתה יכולה להיות פאדיחה גדולה יותר אם היית מסמן את התאריך ביומן ובעוד כחצי שנה ממש מגיע לשם.

יצאת בזול

אמת:lol::lol::lol: כמעט עשיתי אתזה,מזל שיש אנשים טובים וערניים כמוך :)

פורסם

הציפוי הוא הקרמיק פרו,אם אני זוכר נכון היו 4 שכבות.

לגבי המחיר איני זוכר אם זה כולל גם הכנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הציפוי הוא הקרמיק פרו,אם אני זוכר נכון היו 4 שכבות.

לגבי המחיר איני זוכר אם זה כולל גם הכנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, 4000 שקל זה קצת יותר מדי. אף אדם נורמלי לא ישים סכום כזה על ציפוי לרכב בשביל איזה טריק של מצית.

ואם מישהו מהפורום מזדמן לשם, שיוציא צרור מפתחות וישרוט את הרכב, נראה איך הוא יגיב לזה.

פורסם
טוב, 4000 שקל זה קצת יותר מדי. אף אדם נורמלי לא ישים סכום כזה על ציפוי לרכב בשביל איזה טריק של מצית.

ואם מישהו מהפורום מזדמן לשם, שיוציא צרור מפתחות וישרוט את הרכב, נראה איך הוא יגיב לזה.

זה לא טריק של מצית, זאת הדמייה יעני של מצב לא נעים,ותאמין לי הרכבים שביקרו שם, 4-5 אלף על רכב שעולה 170 וצפונה זה לא הרבה,הרבה מהרכבים מושכים תשומת לב[לא סטאנדרטיים] ורכב כזה שלא שמור חיצונית, לדעתי מעבד מהערך.

GTI\VRS\STI בימרים ומרסים וכך הלאה...

פורסם

סליחה על הבוטות, אבל 4k זה מחיר מופרז וחבל שחברי פורום נותנים לזה לגיטימציה.

אני נוסע ברכב ששווה יותר מ-170k ומשתדל לשמור על המראה החיצוני שלו, אבל ציפוי ב-4k? זה כבר יקר להחריד!

פורסם

המחיר הנ״ל כלל בזמנו אך ורק את הציפוי, 1000 שקלים לשכבה.

לא כולל הכנה (פוליש נקיון וכו׳), שאלתי לגבי זה בשרשור ההיכרות עימם וזו היתה התשובה שקיבלתי.

אכן מחיר שיקר זה אנדרסטייטמנט בשבילו.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)
סליחה על הבוטות, אבל 4k זה מחיר מופרז וחבל שחברי פורום נותנים לזה לגיטימציה.

אני נוסע ברכב ששווה יותר מ-170k ומשתדל לשמור על המראה החיצוני שלו, אבל ציפוי ב-4k? זה כבר יקר להחריד!

אתה מנסה לשמור,אבל מספיק שמישהו יפתח את הדלת עליך ויהיה סימן,לכן לא הכול תלוי בך.

המחיר לא זול,אבל עובדה שיש אנשים שמיישמים אותו כי הם רוצים הגנה.

אפשר לשרוט אותו וגם בעל המקום לא מסתיר זאת,אבל הציפוי אמור להגן מפני אבניםצבכביש,פתיחת דלתות.

אם תבוא עם סכין בכוח תנסה כניראה שתצליח.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

מדרגות צד אני יכול להתקין ב1000 שקל, ואף אחד לא יפתח עלי שום דבר.

גם אני קניתי רכב ב170 וצפונה, ואני לא ישקיע סכום כזה בחיים.

• תוכן חדש...