Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 1000 ק"מ עם לאון FR 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאון באמת נראית עכשיו איכותית מאוד. אבל היא "גרמנית" מדי - לטוב ולרע - ואיבדה לגמרי את החן הלטיני שהיה לדגם הקודם (לדעתי).

פורסם
לאון באמת נראית עכשיו איכותית מאוד. אבל היא "גרמנית" מדי - לטוב ולרע - ואיבדה לגמרי את החן הלטיני שהיה לדגם הקודם (לדעתי).

איזה חן?!

מה לטיני?!

אה, כן... הקלקולים בגיר, זה לטיני!

:roflmao:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איזה חן?!

מה לטיני?!

אה, כן... הקלקולים בגיר, זה לטיני!

קודם כל, התקלות רבות - הם מאפיינים חשובים של מכוניות נחשקות ואהובות (לדוגמה - אלפות). בלי סבל אין אהבה אמיתית. לטעמי (ושוב אני מדגיש - אך ורק לטעמי בלבד ) העצוב של הלאון הקודמת היה מוצלח. אבל עם אתה נגד, אני מוותר. אתה אחראי פה...

פורסם

ברור, כל מי שהיתה לו תקלה ב-DSG, זה רק העצים את חווית הבעלות שלו. הכי השפריצו ניטים, אלו שהגיר קרס אחרי תום תקופת האחריות...

לגבי העיצוב, עניין של טעם, אבל באמת שאני לא מבין מה "לטיני" בעיצוב של הסיאט.

אני בכלל לא מבין מה זה "לטיני" בעיצוב מכוניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מבחינת המנוע - תגובת הדוושה חדה יותר, מיפוי המנוע משתנה

מבחינת ההגה - משקל ההגה משתנה.

מבחינת מנוע ממה שאני מרגיש זה בעיקר בוסט קונטרולר, לא יותר מזה.

את השינויים בהיגוי אני לא מרגיש בכלל, לא יודע איפה זה מתבטא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אתה נוהג ב-1.4FR או ב-1.8FR? הכיול בין המכוניות שונה אז אולי גם הפרמטרים של ה- SEAT Drive Profile.

ב-1.8 ההגה הרבה יותר כבד במצב SPORT, התיבה מושכת הילוכים (עוברת למצב S) ומיפוי המנוע שונה.

דווקא אני לא חושב שיש שינוי בטורבו, לפחות לא לפי ספר הרכב.

עריכה אחרונה על ידי LeonMaster
פורסם
לדוגמא, ב-TopGear במבחן על הג׳ולייטה:

"The Giulietta was a pretty decent drive at launch, and this one enhances things a little more. It still can’t match class-leaders such as the VW Golf and, surprisingly, the Seat Leon (‘the Spanish Alfa’ beats the real Alfa – oh, the irony), but is still quite a sweet thing to drive for those more interested in entertainment than comfort."

לא ברור מהי כוונתם. אבל טופ-גיר לא יכתבו שהגולף או הלאון עדיפות על הג'ולייטה מבחינת התנהגות ויכולת דינאמית, פשוט כי זה לא נכון. אולי הגולף בגרסאותיה הרגילות נוחה יותר, לא דגמתי את הדגם האחרון של הגולף, אבל היא לא פונה ומתנהגת יותר טוב (והיא גם לא אמורה).

אגב, נהגתי ב1.8 ברמת אבזור FR, הניהוג אכן השתפר למדי מהדור הקודם אבל הוא לא ספורטיבי, נקודה.

אגב 2, זכורה לי לפחות כתבה אחת של מגזין גרמני מוביל שקבע בפירוש שהג'ולייטה עדיפה מהפאן הדינאמי. אשתדל לאתר אותה בהמשך.

ברור, כל מי שהיתה לו תקלה ב-DSG, זה רק העצים את חווית הבעלות שלו. הכי השפריצו ניטים, אלו שהגיר קרס אחרי תום תקופת האחריות...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת הם לא יכתבו את זה כי זה לא נכון? הנה - הם כתבו.

http://www.topgear.com/uk/alfa-romeo/giulietta/verdict

שחור על גבי LCD - הג'ולייטה אחלה ומאוד כייפית לנהיגה, הלאון / גולף טובות יותר ומובילות הקטגוריה ב-handling.

עריכה -

וחוץ מזה, אני מאוד אוהב את הג'ולייטה. אבל הלאון, כמכונית נהיגה, טובה יותר...

רק פחות סקסית ועם סמל הרבה פחות נחשק. מסכים שזה הרבה מהכיף של נהיגה במכונית ספורטיבית.

אם הג'ולייטה 170 היתה נמכרת מאובזרת כמו הלאון במחיר של הלאון, אופצייה מעניינת...

עריכה אחרונה על ידי LeonMaster
פורסם

למה כל כך חשוב, מה כותבים עיתונאי רכב? ולמה בדיון על הנאה מנהיגה, על הרגשות, תחושות והתנהגות צריך להסתמך על דעה של משהו ולא על מה שאתם חושבים ומרגישים. יש בעולם יותר כתבי רכב ממכוניות, רק בארץ שלנו עם שוק הרכב המפואר שלה יש צבא שלם של מומחים-כותבים. כשמדובר בהיסטוריה של הדגם, פרטים טכנים וכו - אני עוד מבין. אבל מה חשובה דעה של מומחה לגבי התנהגות הרכב, אם אתה מרגיש אחרת?

מזל שאין כתבים שעושים "נסיעת מבחן" על בחורות כדי לעזור לאנשים לגבש דעה אם כדאי לצאת אתן...

פורסם

תשמעו,

השרשור הזה תופס כיוון מאד מסוכן.

מאד קרוב לכך שיתחילו להשוות את הלאון FR לפאביה המושלמת.

וזה כבר מסוכן, לכולנו.

אני מבקש, בכל משפט הלל ללאון להדגיש כי הפאביה עדיין יותר טובה.

כדי להמנע מלעורר כאן שדים.

בנימה קצת יותר רצינית :)

נראה רכב חביב בהחלט, הגימיק עם האורות הוא אדיר!

לגבי מה שכתבי רכב כותבים, זה דיי סובייקטיבי.

הם תמיד משוחדים לאיזה שהוא כיוון.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין.

גם ההגדרה של רכב "ספורטיבי" מאוד סובייקטיבית. מה "ספורטיבי" יותר מוסטנג או מגאן RS? רכב דריפטים או HOT HATCH?

או איזו מכונית יותר ספורטיבית - כזו שיכולה לתקוף פנייה מהר יותר אבסולוטית או מכונית שדורשת מעורבות נהג גדולה יותר כדי לקחת את הפניה?

ללאון 1.8FR יש גם לא מעט מגרעות. היא ממש לא מושלמת.

• תוכן חדש...