Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 1000 ק"מ עם לאון FR 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשלוש דלתות היא באמת יפה. ופה זה נגמר. למנוע אין יותר מידי מחץ אחרי האצה ראשונה אלא בלחיצה בריאה - וזה בסדר לא מדובר ברכב ספורט רק הבה נשמור פרופורציות , רעש נוכח גם נוכח, מסך מגע מעליב, בבחינת באנו לחסוך עליך ואנחנו מראים לך את זה כדי שלא תתבלבל, למה אין ידית במושבים מאחור? בגרסאות הבסיס בחול יש..., העברה למצב ספורט - שתף אותנו כיצד מתבצע? מערכת start stop, צריך כל נסיעה לבטל.

לפחות שתף אותנו בשאלה אחת

חשובה: הגג - מחמם? כי חי מפריע כל וילון שהוא לא מלא אלא מחורר...

ובלי קשר - תתחדש ותהנה. אין ספק שמי שמגיע מכל רכב משפחתי אחר - ירגיש את המהירות והאבזור

כניראה שדיברת על ידית אחרת ולא הבנתי אותך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביצועים והתנהגות

בנסיעות הראשונות הדבר הראשון שעולה זה כמה שקט יש ברכב הזה, הבידוד מרחשי חוץ הרכב, רעשי רוח, צמיגים וכו' הוא פשוט בכמה דרגות מעל כל מה שאני מכיר. ההרגשה היא שמדובר ברכב סלוני ולא דגם ספורטיבי ועל כך בהמשך.

זאת הייתה אחת הסיבות שגרמו לי לבחור בסוף בקליאו.

הייתה לי תחושה שהלאון (5 דלתות) היא משפחתית חזקה ולא ספורטיבית עם 5 דלתות כמו שחיפשתי

אחלה סקירה. תתחדש ותהנה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
זאת הייתה אחת הסיבות שגרמו לי לבחור בסוף בקליאו.

הייתה לי תחושה שהלאון (5 דלתות) היא משפחתית חזקה ולא ספורטיבית עם 5 דלתות כמו שחיפשתי

אחלה סקירה. תתחדש ותהנה!

עשית בחירה נכונה מאוד.

תוצרת חטיבת RenaultSport זה ספורט אמתי, למרות הביקורת על הפשרות שנעשו בדגם החדש.

פורסם

ללא ספק. מאוד אהבתי את הלאון FR והתחושה הייתה שהרכב מרגיש איכותי ובנוי טוב אבל הוא פשוט לא רכב ספורטיבי.

הייתי משווה אותו מול פוקוס אקובוסט ומולה היא הייתה נוצצת.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

קחו בחשבון שהלאון 1.4FR וה-1.8FR הן מכוניות די שונות, לא רק מבחינת המנוע, אלא גם מבחינת המתלים, בלמים והכיול.

בנוסף, גרסת ה-SC נמוכה יותר וקצרה יותר מגרסת ה-5 דלתות.

אני חושב על הלאון 1.8 כסוג של שירוקו מבית סיאט, ה-Cupra280 ממוקמת מעל ה-Golf GTI ללא ה-Performance Pack וגרסת ה-1.8FR היא בדיוק באמצע.

ספורטיבית חמימה ומאוד כיפית לנהיגה מצד אחד ומכונית שמספקת ״חבילה״ בוגרת מצד שני.

לא רק בחו״ל אוהבים מאוד את הלאון הזו, אין הרבה ביקורות ישראליות על ה-1.8FR החדשה אבל בזו של YNET:

"בכבישים מפותלים יותר, הלאון עדיין מרשימה, אולי אף יותר."

"...מספק משוב טוב עד טוב מאד, ובעיקר דיוק וחדות. עם המון נכונות לפנות - הנעזרת בבסיס גלגלים קצר יחסית - ותחושת תגמול בולטת מהשלדה."

"האיכות הכוללת של המוצר הספרדי אינה פחות ממעולה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374871,00.html

עריכה אחרונה על ידי LeonMaster
פורסם

LeonMaster, אני חייב לציין שאתה קצת מגזים עם האהדה שלך לרכב. זה לגיטימי ואני מאוד שמח בשבילך שאתה בחרת רכב מוצלח מבחינתך (ללא שום ציניות, אני הכי בעד)

אבל היא לא ספורטיבית, חזקה כן, מהנה כן אבל ספורטיבית לא ממש

Renault Clio RS EDC 200

פורסם (נערך)

דעתך שונה, ואני מכבד את זה.

אבל גם מגזין Evo מגדיר את הגרסה הזו כספורטיבית חמימה (הגדרה שלהם, לא שלי) ואני מניח שהם יודעים דבר או שתיים על מכוניות. :-)

יכול להיות שהיא ״בוגרת״ יותר מהקליאו לדוגמא, פחות ״קיצונית״ בהתנהגות, פחות דרמה, ולכן פחות ספורטיבית בעינך, לגיטימי לחלוטין. כל אחד ומה שהוא מחפש במכונית.

עריכה אחרונה על ידי LeonMaster
פורסם
אפשר לסכם שהלאון 1.8 היא מכונית על מאובזרת כמו רולס רויס ולסיים את הסיפור?

לא מבין בשביל מה הציניות. זה פורום רכב, איזה מקום טוב יותר יש לדבר על מכוניות?

פורסם

IMG_0569.jpg

אפשר בבקשה הסבר,

מה זה אומר היגוי על מצב Sport ובמה הוא שונה ממצב רגיל,

הרי גם ככה מדובר על הגה חשמלי, כמה "ספורט" זה כבר יכול להיות?

כנ"ל לגבי בחירת ה-Sport בקטגוריית המנוע?

פורסם

מבחינת המנוע - תגובת הדוושה חדה יותר, מיפוי המנוע משתנה והתיבה עובדת למצב S, כלומר מושכת לסל"ד גבוה יותר ונשארת בהילוכים נמוכים (אבל הכיף האמיתי הוא כמובן להעביר את התיבה למצב ידני ולשלוט לבד על העברות ההילוכים).

מבחינת ההגה - משקל ההגה משתנה.

אני לא בטוח אם הדיפרנציאל האלקטרוני מופעל רק במצב SPORT או גם זמין ב-NORMAL (באלפא, זכור לי שרק במצב D הוא נכנס לפעולה).

וכמובן פס תאורת ה-LED בדלתות הופך מלבן לאדום... הכי חשוב :)

• תוכן חדש...