Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך יכול להיות שעתיים?

שהייתי אצל בעל מקצוע אחר במקרה דומה נאמר לי רק העבודה לוקחת שעתיים ייבוש בין שיכבה לשיכבה וייבוש סופי של הצבע והלכה זה עוד 6 שעות בערך.

יכול להיות הם עובדים בצורה שונה?

פורסם
איך יכול להיות שעתיים?

שהייתי אצל בעל מקצוע אחר במקרה דומה נאמר לי רק העבודה לוקחת שעתיים ייבוש בין שיכבה לשיכבה וייבוש סופי של הצבע והלכה זה עוד 6 שעות בערך.

יכול להיות הם עובדים בצורה שונה?

לא הייתי עד לתהליך העבודה, אך כפי שהבנתי הם מייבשים את הצבע בתנור. והצבע מעורבב עם הלקה אבל אל תתפוס אותי במילה לגבי הערבוב.

ממה שראיתי הם ממלאים חומר יסוד כלשהו מלטשים ואז צובעים.

המקום שם עובד ממש כמו מפעל פחחות .כנראה יעילים מאד ועובדים בשיטת סרט נע.

פורסם

תיקון יפה , אך לפי התמונות נראה לי שיש הבדל בצבעים אבל שוב צריך לראות במציאות.

גם אני תקנתי את הפולו שלי סגרתי איתו מחיר ומייד יום למחרת התייצבתי ב9 בבוקר והוצאתי את הרכב אחר הצהרים.

שירות מעולה , עבודה נקייה ומושלמת.

רק היה איזה משהו שהוא פספס משהו קטן (התיקון התבצע בכנף הקדמי,אך הוא שכח לצבוע את הפנים של הרכב כי ראו שם שפכטל ,)אבל אני סדרתי את זה לבד.

פורסם

גם אני הייתי שם היום לשיפוץ של הטמבון הקדמי שלי, לקח 3.5 שעות אבל העבודה יצאה בסדר גמור, המחיר הוגן והשירות של אפי מעולה. מומלץ.

פורסם
תיקון יפה , אך לפי התמונות נראה לי שיש הבדל בצבעים אבל שוב צריך לראות במציאות.

גם אני תקנתי את הפולו שלי סגרתי איתו מחיר ומייד יום למחרת התייצבתי ב9 בבוקר והוצאתי את הרכב אחר הצהרים.

שירות מעולה , עבודה נקייה ומושלמת.

רק היה איזה משהו שהוא פספס משהו קטן (התיקון התבצע בכנף הקדמי,אך הוא שכח לצבוע את הפנים של הרכב כי ראו שם שפכטל ,)אבל אני סדרתי את זה לבד.

ואיך יצא אצלך? אצלך יש הבדל בצבעים? אולי תעלה תמונות?

לכל מי שחושב שיש הבדל בצבעים אז צר לי לאכזבכם אך אין!

אישתי ראתה את האוטו לפני התיקון ואחריו והיא בכלל לא זכרה היכן היה הנזק.(ואם לא הייתי מצלם לפני גם אני לא הייתי בדיוק זוכר).

מה שאתם רואים בתמונה אלו השתקפויות ומשחקי אור וצל.

פורסם
ואיך יצא אצלך? אצלך יש הבדל בצבעים? אולי תעלה תמונות?

לכל מי שחושב שיש הבדל בצבעים אז צר לי לאכזבכם אך אין!

אישתי ראתה את האוטו לפני התיקון ואחריו והיא בכלל לא זכרה היכן היה הנזק.(ואם לא הייתי מצלם לפני גם אני לא הייתי בדיוק זוכר).

מה שאתם רואים בתמונה אלו השתקפויות ומשחקי אור וצל.

אני מכרתי את הרכב שבוע שעבר , אצלי לא היו בעיות בצבע כי זה לא צבע מיוחד כמו שלך

שלי היה שחור

• תוכן חדש...