Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה כמו פוטושופ אבל זה לא.

אכן יש סמלים כאלה על כמה וכמה מאזדות שכבר יצא לי להתיקל בהן בכביש.

השאלה היא מה הדעה שלכם לגבי העיצוב? האם יפה ובטוב טעם או שזה שטותי/ ערסי?

שלומי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה כמו אוזניים של חתול...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי זה נחמד אבל אף אחד לא יבין את זה חוץ ממך. אנשים יחשבו שזה סמל ששברו אותו חלקית ילדים חארות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

לא ערסי, אבל לטעמי שטותי. ראיתי את זה על מכונית אחת או שתיים, וזה תמיד היה נראה לי כמו סמל שנשבר אחרי שמישהו ניסה לגנוב אותו. גם בתמונות שצירפת זה נראה ככה.

אולי זה מה שעוזר להם למצוא את המזדה שלהם בחנייה...

כתבתי לפני שראיתי את התגובה מעליי :)

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אלוהים רוכב על בימוטה, השטן מתנייד במזדה :?

$(KGrHqQOKiIE30FkQUDKBO!Lyt5Dz!~~_35.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא אוהב מזדות, אבל הסמל בשינוי שלו ''עטלף'' ניראה חמוד, ותפסיק כבר לחשוב מה אחרים חושבים ''ערסי'' אם אתה אוהב זה הכי חשוב, אבל מה לך ולמזדה עכשיו לא הבנתי?

פורסם

האמת שזה נחמד. אם לא מצטרפת אליו חבילת ניקלים, בלינג בלינג ושות' זה אפילו יכול להוסיף.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תנסה גם "butt mazda emblem".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...