Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזק...אתה יודע מה עם כל הבלאגן הלוואי והיו מוכרים אצלנו ניבות ... כי תאכלס מי שמחקה לדצ'ה דאסטר ומי שאוהב ניבות זה אותו סוג של בן אדם.

ובקשר לנושא ידוע כבר על תאריך ההשקה בארץ?

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנחנו קצת יורדים פה מהנושא אבל תראה את הסרטון הזה: (ככה יוצאת Niva חדשה מהמפעל, מדהים)

https://www.youtube.com/watch?v=lKSMmZdxaM0

10:55 דלת לא יושבת במקום

11:17 פנס בלימה אחורי פשוט יושב "על חוט", לא מודבק כלל

אם יש לך סבלנות (ואתה מבין רוסית) תראה את כל הסרט, תבין מה זה איכות הרכבה רוסית.

מה שאני מנסה להגיד - כל ה"באגים" המוזרים האלה שאתה קורא עליהם ברוסיה הם בלעדיים לאזור הזה, אין מה לחשוש.

וואו, נראה זבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה שאני מנסה להגיד - כל ה"באגים" המוזרים האלה שאתה קורא עליהם ברוסיה הם בלעדיים לאזור הזה, אין מה לחשוש.

כנ"ל פורד/VAG/טויוטה שמורכבים שם.

יש לכולן בעיות אמינות ותקלות, שאין באותם דגמים שהורכבו במדינות אחרות. לדוגמא, לפוקוס תוצרת רוסיה יש לגלגלים נטייה להתפרק מהמקום (עם ה"בשר"), לטויוטות פלסטיקה רופפת ומתפרקת, לדגמי VAG יש בעיה של דפיקות במנועים (מנועים אטמוספריים, הם לא נותנים לרוסים להרכיב TSI, ובצדק).

הפורד פוקוס שמיובאות לכאן המפעל בוולנסיה, ספרד, הן ברמה אחרת לגמרי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אני לא טועה היבוא לארץ אמור להיות מרומניה ... מפעל האם של המותג. נקווה שאצלם הסתנדרטים אחרים.

פורסם

לא רק שם. באנגליה למשל נמכרו דאסטרים שהגיעו מהמפעל בהודו, שכן כידוע בשתי המדינות נוסעים עם הגה ימני. וגם באנגליה יש לא מעט דיווחים על בעיות, בעיקר של חלודה ואיכות הצבע. כתוצאה מכך דאצ'יה הוציאה ריקול גדול והעבירה את הייצור של כל הדאסטרים האנגליים למפעל ברומניה.

אם אני לא טועה היבוא לארץ אמור להיות מרומניה ... מפעל האם של המותג. נקווה שאצלם הסתנדרטים אחרים.

אתה לא טועה. הדאסטרים יגיעו לארץ מרומניה. יהיו דגמים אחרים, כמו הדוקר, שיגיעו ממרוקו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רכב שמשתמש בפלטפורמה של הקשקאי

אולי מנסים למתג אותו כמעין קשקאי לעניים, אבל קשקאי זה לא. הפלטפורמה שלו זה פלטפורמה B0 של לוגאן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התחושה שלי מעשרה עמודי שרשור היא שהחברים פה מחכים למכוניות כלמעין משיח מוטורי.

בתערוכת ז'נבה האחרונה לדאצ'יה היה שטח תצוגה נרחב, רחוק ובקומה אחרת מרנו. טרם נהגתי בדאצ'יה מודרנית, אך התחושה למראה ולמגע היא של רכב זול מאוד, שלידו פיז'ו 301 מרגיש פתאום מכובד למדי...

זוכרים את הקליאו סימבול התורכיות? שאלו את עצמכם, עם יד על הלב, אם הייתם רוכשים היום מכונית חדשה כזו ב-75-80 אלף ש"ח?

בקיצור, הדוגמה עם הסימבול נועדה כדי להכניס לפרופורציות. דאצ'יה היא מכונית זולה, נראית ומרגישה ככזו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

במצב של היום זו הדרך היחידה לקנות רכב חדש עם יכולות שטח בינוניות במחיר 80-90 אלף - לא נראה לי שמישהוא חושב שזה ריינג' רובר בתחפושת. אבל ביחס למחיר (להסתמך על המחירים באירופה) זו אופציה מעולה אם מתפשרים מעט ומבינים מה הדרישות שלך מהרכב.

פורסם
דאצ'יה היא מכונית זולה, נראית ומרגישה ככזו.

וזה לגמרי בסדר, הם מעולם לא התיימרו להיות משהו אחר.

מדובר על רכבי back to basics שנועדו לתת לנו בדיוק מה שאנחנו צריכים; פשטות מכאנית, אמינות, עלויות החזקה שפויות ומחיר נמוך.

למי שמוכן לקבל את זה שהוא נוהג ב'רכב מאתמול' שכזה הם מציעים חבילה נהדרת.

ולמי שלא - יש מספיק אלטרנטיבות עם הרבה כפתורים ופלסטיקים שנעים למשש בזמן נהיגה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אולי מנסים למתג אותו כמעין קשקאי לעניים, אבל קשקאי זה לא. הפלטפורמה שלו זה פלטפורמה B0 של לוגאן

אאל"ט הפלטפורמה היא של ניסאן ג'וק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
התחושה שלי מעשרה עמודי שרשור היא שהחברים פה מחכים למכוניות כלמעין משיח מוטורי.

בתערוכת ז'נבה האחרונה לדאצ'יה היה שטח תצוגה נרחב, רחוק ובקומה אחרת מרנו. טרם נהגתי בדאצ'יה מודרנית, אך התחושה למראה ולמגע היא של רכב זול מאוד, שלידו פיז'ו 301 מרגיש פתאום מכובד למדי...

זוכרים את הקליאו סימבול התורכיות? שאלו את עצמכם, עם יד על הלב, אם הייתם רוכשים היום מכונית חדשה כזו ב-75-80 אלף ש"ח?

בקיצור, הדוגמה עם הסימבול נועדה כדי להכניס לפרופורציות. דאצ'יה היא מכונית זולה, נראית ומרגישה ככזו.

מדובר על מותג עם עליה מאוד גדולה במכירות באירופה.

הם תפסו נתח שוק רציני מאוד בכמה מדינות ועם המיסוי המטורף שלנו רכבים כאלה זולים מתאימים בדיוק.

הבעיה זה האוטומט שעדיין לא קיים או כמעט לא קיים בדאצ'יה, דבר שיעקב את הצמיחה של המותג בארץ.

אני לא בטוח שזה פחות איכותי מפיג'ו 301, הפיג'ו זה זבל שמיועד במקור לסין.

בצרפת ב 2013 היה להם 4.3% ממכירות הרכבים שזה 94000 מכוניות, לא נראה לי יונדאי מכרו כלכך הרבה.

נתוני מכירות שלהם

http://www.daciagroup.com/en/press/press-releases/2014/with-sales-of-almost-430000-vehicles-dacia-set-a-new-trade-record-in-2013

אייל

פורסם

אתם מדברים על הדאסטר ועל טנדרים, אבל מה עם הסנדרו? למה נדמה לי שקרסו והחברים כאן גם יחד לא נותנים לדגם הזה את הבמה הראויה (ביחס לשאר הדגמים בהיצע של דאצ'יה)?

:idea:
פורסם
אאל"ט הפלטפורמה היא של ניסאן ג'וק.

א"ט (אתה טועה 8) ):

The Dacia Duster is a compact sport utility vehicle (SUV) produced jointly by the French manufacturer Renault and its Romanian subsidiary Dacia since 2010. It is also marketed as the Renault Duster in certain markets, such as India, Iran, Russia, Mexico, South Africa and in South America.[4] It was officially launched at the 2010 Geneva Motor Show and is the third model based on the Logan platform, after the Sandero.

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור הזה למרות שאני לא לקוח פוטנציאלי שלי דאצ'ה, אני כן מוכן לשלם יותר על נוחות, עידון, אבזור ובטיחות.

אני רק חייב לציין שלדעתי חלק מהמשתתפים בדיון לוקים באופטימיות יתר, אני כמובן אשמח להתבדות אבל אני לא רואה את קרסו מציעים למכירה דאסטרים ב-100 אש"ח ובטח לא בפחות.

מספיק רק להציץ ללובינסקי שמייבאת את הסי אליזה ו -301, מכוניות שמיועדות לעולם השלישי ולא מתאמצות להסתיר זאת ועדיין מתומחרות לא הרבה מתחת למשפחתיות מודרניות ומערביות.

אם הזכירו את הסימבול, לי זכור מחירון רשמי מנופח ומחירי סוף עונה במכרזים וכדומה שהיו נמוכים בעשרות אלפי שקלים.

אם קרסו באמת רוצים לבנות מותג חזק מוטב שלא יפנו לשיטת המכירה הנהוגה היום בדמות מחירון מנופח ומחירי מבצע לכל בן של שוטר/איש קבע/מורה/הייטקיסט/עובד מנפאוור וכו' והזרמה מאסיבית של רכבים חדשים למגרשי חברות הליסינג.

כמו שכבר אמרתי, אני אשמח להתבדות ולראות שצדקו כאן.

• תוכן חדש...