Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן תחבורה בסיסית, אפילו מאד - ועל כן היא תימכר במחיר בסיסי מאד. הקלף היחיד של דאצ'יה זה המחיר ואם אנשי קרסו הממולחים חושבים אחרת, הם יקברו את היוזמה שלהם עוד לפני שנשמה את נשימתה הראשונה.

:idea:
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יודע אם הצצת בביקורות שהן קצת יותר מעמיקות מ"וואו, מכונית חדשה בפחות מ-6K פאונד!", אבל אם תציץ תגלה שלסנדרו רעידות מבית ההגה ותיבת ההילוכים, רמת בידוד נמוכה ובלתי מתקבלת על הדעת ברכב מודרני (משמע, נסיגה לאחור אפילו לעומת הקליאו הקודמת) ופשרות תכנוניות כמותן נראו רק במכוניות מיני.

הצצתי בביקורות. האם היא כן נופלת מהמתחרות שלהן בארץ? בכמה?

אני ממתין שהמכונית תגיע לביקורת בארץ. אולי מישהו "מקובעי הדיעה" מהפורום שיקבלו את המכונית לביקורת ירצה להזמין גם אותי לקטע התרשמות? הצמד האלו לבית דאצ'יה מאוד מעניינות אותי.

פורסם

אין ארוחות חינם.. דאצ'יה יצרו עם הסנדרו שעטנז מחלקי קליאו דור 3 (הקודמת) ואפילו דור 2 (זו של תחילת המילניום). התוצאה היא משהו שיימכר במחיר הנכון, כמו כל דבר. אם מכרו כאן קליאו דור 3 ב-65 אלף, הסנדרו צריכה לכל היותר לגרד את ה-60 אלף מלמטה - וגם אז לגרסא מאובזרת מאד עם מנוע טורבו.

:idea:
פורסם

לא יודע לגבי סנדרו בישראל (מה נסגר עם השם, אגב? זה שם של רצף רומני :D), אבל ביום חמישי, בדיוק כשסיימתי עוד יום עבודה מפרך (של קריאת השרשור הזה :)), נוהג לי לתומי, ומי נוסע לצידי

אמנם של דיפלומט, אבל בכ"ז...https://www.youtube.com/watch?v=eUEVVf52Wjo

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אז עכשיו לובינסקי התחילו לשווק את ה-MG3 (עוד סופר מיני מוזלת) ב-68,000 שקלים.

ואת הפיג'ו 301, רכב שמתחרה בלוגאן סדאן הם מתמחרים בהחל מ-95,000 (או 80,000 במבצעים).

מקווה שקרסו לא יילכו בעקבותיהם ויתמרו את הסנדרו יותר בזול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

:oops::oops: העליתי את זה ממחשב בלי רמקולים.

אין לי מושג מה עם הסאונד בכלל.

צריך לבדוק מה קורה.

בכל מקרה-לא מרוצה מהמצלמה הזו בכלל. זה אמנם "HD" אבל קשה מאד לקרוא מספרי רכבים.

הוצאתי את הכרטיס היום, בכלל בשביל העברת תיעוד של תאונת פגע וברח שהמצלמה קלטה, ומאד קשה לזהות את המספר של הרכב הפוגע.

מקווה שהסרטון בכלל יעזור לנפגע.

פורסם

זאתי.

מאד מאכזב.

היתרון של המצלמה האחורית מתבטל- היא גרועה יותר מהקדמית.

הצילומים שלה ממש לא שמישים.

dvr.jpg

פורסם

כן, לצערנו קשה למצוא מצלמה כפולה איכותית במחיר סביר - במקרה כזה עדיף פשוט להתקין שתי מצלמות נפרדות.

חוץ מהרעש הצילום שלה יחסית סביר ביום לדעתי (למרות שאם זה המחיר ששילמת, הייתי מצפה ליותר).

פורסם
אז עכשיו לובינסקי התחילו לשווק את ה-MG3 (עוד סופר מיני מוזלת) ב-68,000 שקלים.

ואת הפיג'ו 301, רכב שמתחרה בלוגאן סדאן הם מתמחרים בהחל מ-95,000 (או 80,000 במבצעים).

מקווה שקרסו לא יילכו בעקבותיהם ויתמרו את הסנדרו יותר בזול.

חחח, הם חיים בסרט שמישהו יקנה את הזבל הזה במחירים האלו (MG). בטח יתנו הנחות גדולות למי שיתעניין ברצינות.

פורסם

הייתי שמח לראות איזה טנדרון, אולי אפילו על בסיס הדאסטר.

1.5 ט.דיזל, קומפקטי ויעיל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...