Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרינה סלולרית זאת קרינה שעדיין לא הוכח חד משמעית אם היא מייננת מספיק או לא(תלוי גם בעוצמה שאני מניח שהיא חזקה באנטנות אבל חלק גדול ממנה נבלע היטב בקירות הבטון.

בכול מקרה הנזק המירבי שקרינה עושה, זה פגיעה ב-DNA ולפי כך היא יכולה לגרום לגידולים סרטניים או לפגיעה בצאצאים העתידיים(במידה ומה שנפגע זה תאי המין)

במידה ונניח הקרינה מספיק חזקה ואכן מייננת, היא תעשה נזק מקומי לתאי השריר של הפרה שאתה אוכל. האם זה מסוכן לאכול משהו שעבר שינוי מרחבי במבנה שלו כתוצאה מהקרנה? אולי. אבל אם כן, כמו שאמרו לך, המיקרוגל שלך משדר בעוצמה פי כמה וכמה יותר גבוהה. ככה שמזה הייתי דואג יותר :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התפרסם עכשיו מחקר חדש (היתה אתמול כתבה בחדשות בטמבלביזיה),

שהוכח מעל לכל ספק שטלפון סלולרי בכיס המכנסיים, פוגע בפוריות (של גברים - בטוח.

אולי גם בנשים).

אז מי שעדיין לא בוועד הורים - שיזהר.

עד שאני לא רואה את המחקר אני לא מאמין. כל פעם ב-YNET, בטלוויזיה ובעוד מקומות צהובים כאלה מתפרסמות כתבות

עם כותרות מפוצצות, "מחקרים מראים", כשאין שום הפנייה למחקר או הוכחה שבכלל בוצע אחד. העיקר לעשות רעש.

פורסם

אין דבר כזה מייננת קצת או מייננת מספיק.

יש מייננת ויש לא מייננת. שחור לבן.

בנוגע לפוריות: שטויות במיץ עיתונים.

הדבר היחיד שכן הוכח הוא העקביות המדהימה בחוסר-העקביות

של הקשקשנים המצויים מהסוג שתיאר gsi.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הדבר היחיד שהוכח הוא העקביות המדהימה של סכומי כסף ענקיים שעוברים ידיים בשביל שמחקר כל שהוא יתנהל עפ"י רצונות הצד המשלם.

מה שכן, אני אספר לך משהוא מנסיון אישי, יש לי חבר טוב, אני כל פעם קופץ, יושבים, שותים קפה, מקשקשים, אתה יודע...

לפני כמה חודשים אשתו שואלת אותי, מה קרה שאני כבר לא שותה קפה כשאני בא, חשבה שאני בדיאטה או משהוא.

אמרתי לה, את יודעת מה, לא יודע מה להגיד לך, בזמן האחרון אני בא לפה, יש לי כאבי ראש, בחילות, לא בא לי קפה.

מתי זה התחיל, היא שואלת?

לפני איזה חודשיים.

ואז היא אומרת לי "זה באותו שבוע ששמו על הגג ממול אנטנה בתוך דוד שמש(קו אוירי של 20 מטר מחלון הסלון שלהם).

אז יכולים לספר לי מפה עד הירח שזה בטוח, זה קשקוש שמי שאומר אותו קיבל הרבה כסף להגיד אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הדבר היחיד שהוכח הוא העקביות המדהימה של סכומי כסף ענקיים שעוברים ידיים בשביל שמחקר כל שהוא יתנהל עפ"י רצונות הצד המשלם.

מה שכן, אני אספר לך משהוא מנסיון אישי, יש לי חבר טוב, אני כל פעם קופץ, יושבים, שותים קפה, מקשקשים, אתה יודע...

לפני כמה חודשים אשתו שואלת אותי, מה קרה שאני כבר לא שותה קפה כשאני בא, חשבה שאני בדיאטה או משהוא.

אמרתי לה, את יודעת מה, לא יודע מה להגיד לך, בזמן האחרון אני בא לפה, יש לי כאבי ראש, בחילות, לא בא לי קפה.

מתי זה התחיל, היא שואלת?

לפני איזה חודשיים.

ואז היא אומרת לי "זה באותו שבוע ששמו על הגג ממול אנטנה בתוך דוד שמש(קו אוירי של 20 מטר מחלון הסלון שלהם).

אז יכולים לספר לי מפה עד הירח שזה בטוח, זה קשקוש שמי שאומר אותו קיבל הרבה כסף להגיד אותו.

איך אפשר לדעת אם יש אנטנה בתוך דוד שמש?

פורסם

אם אתה חובש כובע מנייר אלומיניום ותופעות הלוואי מפסיקות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מתי זה התחיל, היא שואלת?

לפני איזה חודשיים.

קודם כל, הבעיה היא שאתה זה שקופץ כל הזמן לחבר שלך אבל הוא לא קופץ אליך.

שנית, גם אם תשב על האנטנה הסלולרית לא יכאב לך הראש. על אחת כמה וכמה בתוך הבית שממול, שם הקרינה שנגרמת מהאנטנה נמוכה מהקרינה שיוצרים הסלולרים שלך, של החבר ושל אשתו ביחד.

כמו שכתבו כאן, בכל בית ממוצע יש מכשירי חשמל שמקרינים יותר מהטלפון הסלולרי הממוצע. מישהו בדק פעם כמה קרינה הוא אוכל מהארון חשמל של השכנים? כמה קרינה זורק עליו השנאי הענק של חברת החשמל שקבור לו בחצר? כמה קרינה יוצאת מהכרטיס רשת האלחוטי של הלפטופ? אין לזה סוף...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דרך אגב, הסיפור שלך מזכיר לי סיפור -

כשהייתי חיל צעיר נשלחתי לעזור באיזו משימה בבסיס מרוחק. זה היה יום ראשון, הייתי עיף וכנראה שעשיתי יותר נזק מתועלת. ראש הצוות פשוט אמר לי ״לך לנוח, אני אקרא לך כשנסיים״. יצאתי החוצה מהבונקר, הסתכלתי ימינה, הסתכלתי שמאלה ומצאתי בטונדה מוצלת. בלי לחשוב פעמיים הורדתי את החולצת ב׳, גלגלתי אותה לכרית והלכתי לישון.

אחרי איזה שעתיים אני מתעורר ושומע את הראש צוות מתגלגל מצחוק. מסתבר שנרדמתי בדיוק מול אנטנה ענקית שאחראית על כל התקשורת של הבסיס החוצה.

תגיד מה שתגיד, מאז התחלתי להקריח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגלל זה הפולניות חיות הרבה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איפה רוכשים תרכיז?

טמקא?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין דבר כזה מייננת קצת או מייננת מספיק.

יש מייננת ויש לא מייננת. שחור לבן.

נכון. והקרינה של אנטנות הסלולר איננה מייננת. גלי רדיו ומיקרוגל הם קרינה בלתי מייננת. כך גם האור בתחום הנראה.

:turn-l:
פורסם

מתי זה התחיל, היא שואלת?

לפני איזה חודשיים.

חוץ מכל הדברים הנכונים שענו לך עד עכשיו, שים לב שהפעם אתה נמצא בתוך חלון השבח (Gain) של האנטנה, שם באמת יש קרינה.

אני לא נכנס לעניין מזיק / לא מזיק כי קטונתי, לא התחום שלי ומעולם לא היה, אבל שים לב שההמבורגרים הבינוניים לא נמצאים בחלון השבח והקפה כן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...