Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכניסה לזכרון יעקב יש תחנת דלק עם מזנון המבורגרים (סביר מינוס לטעמי).

לאחרונה, על גג המסעדה תקעו אנטנה סלולארית ענקית על עמוד נמוך מאוד, אין מצב שיש אפילו 10 מטר מגג המסעדה לאנטנה.

אז אני לא יושב שם יותר, לא בא לי לאכול ובו בזמן לטגן את המח.

לאותו מזנון המבורגרים יש גם שרות משלוחים ולכן עלתה בראשי המחשבה, מזון ומשקאות שרובצים שם 24/7 במשך כמה ימים- שבוע, האם הם סופק איזה קרינה מזיקה לתוכו או שמדובר בסוג שונה לחלוטין של קרינה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי מצאת הסבר להתנהגות של רוכבי השליחויות? צריך לבדוק אם יש ריכוז מיוחד של אנטנות סלולריות מעל פיצריות והמבורגריות.

חוץ מזה - למה אתה חושב שהאנטנה משפיעה על פרות מתות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מבין בזה הרבה, אבל נראה לי שאם האנטנה יושבת מעל המסעדה, אז הנזק שנגרם הוא למי שמסביב למבנה, ודווקא המסעדה עצמה לא ממש מקבלת קרינה.

עוד דבר אחד - נראה לי שהעובדה שהמקום נמצא בתוך התחנת דלק זה קצת יותר מזיק מאשר האנטנה.

אבל שוב - אני לא מבין גדול בתחום וזה רק מה שנראה לי מההיגיון.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי שאלה יותר בסיסית? בהנחה שאין אטיופים בסביבה - למה אתם בכלל חושבים שהאנטנה, כולל החשמל שזורם בה, מזיקיה לסביבתה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רגע, גם קרינה אלקטרו מגנטית "נצברת" בגופים כמו קרינה רדיואקטיבית ?

נראה לי שהחשש הזה קצת מוגזם.

אם כבר - מי שצריך לחשוש זה מי שנמצא שם דרך קבע.

alfa 156 2.5.

פורסם

באגירה - אוכל מהמיקרוגל אתה אוכל? אני שואל כיון ששם הקרינה הרבה יותר מרוכזת ואתה אוכל מיד אחרי ההקרנה.

פורסם
רגע, גם קרינה אלקטרו מגנטית "נצברת" בגופים כמו קרינה רדיואקטיבית ?

אין לי מושג, בגלל זה אני שואל.

וזה מזכיר לי בדיחה בדואית ישנה כפי שסופרה לי ע"י חבר בדואי.

, ילד בדואי נודד עם כל השבט ברחבי המדבר, פתאום עוברת להקת עורבים

והילד שואל את אביו: "יא באבא, לאן הולכים העורבים האלה?"

והאב עונה: "ואללה יא איבני, אין לי מושג".

ממשיכים ללכת והשמש מתחיל לשקוע אז הילד שואל :" יא באבא, למה השמש זורח והשמש שוקע כל יום?"

ואביו עונה לו "ואללה יא איבני, אין לי מושג".

הלילה יורד והכוכבים והירח זורחים והבן שואל:" יא באבא, למה הירח זורח ומה זה הכוכבים?"

ואביו עונה לו,:"ואללה יא איבני, אין לי מושג".

הילד פונה שוב אל אביו ואומר לו "יא באבא, אחרי יוןם נדודים כ"כ קשה, אני מקווה שאני לא מעייף אותך בכל השאלות שלי"

ואביו עונה לו"חלילה יא איבני, תשאל, תשאל, אם לא תשאל, איך תלמד?"

SPERIAL,

לא יודע, מיקרו זה 30 שניות ופחית קוקה קולה במחסן שלהם יושבת שבועיים תחת אנטנה סלולארית, וזה מתוך הנחה שאתה הנחת שמדובר באותו סוג קרינה.

אני לא מבין בזה אז אני שואל.

אם יש לך תשובה, אשמח לשמוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

כן זה אותו סוג של קרינה. התדר טיפה שונה (המיקרוגל הביתי 2400 מה"צ והסלולר בד"כ 2100 מה"צ, אם כי יכול להיות גם סביב 900 ו-1800 מה"צ, וכרגע למדתי שמיקרוגלים תעשיתיים פועלים ב-915 מה"צ).

מעבר לכך - בתנור המיקרוגל מרוכזת אנרגיה בהספק כמה מאות ואט לתוך הצלחת ממרחק סנטימטרים בודדים. באנטנה הסלולרית מדובר על ואטים בודדים, לכל היותר כמה עשרות, שמוקרנים לכל הכיוונים, ומגיעים למחסן ממרחק כמה מטרים ודרך המבנה שבדרך כלל יהיה כלוב פאראדיי די יעיל, והמקרר - עוד יותר. כך שבלי יותר מידי חישובים אני מניח שמנת הקרינה הנספגת במזון בדקה של חימום במיקרול תגיע מהאנטנה במהלךך כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

המצב היחיד שבו אנטנה תקרין על השטח שמתחתיה זה אם היא כלל כיוונית כדורית (Spherical), או חצי כדורית מוכוונת מטה (Hemisperical).

בשתיהן לא משתמשים לאנטנות סלולריות.

לאנטנות סלולריות משתמשים בתצורת פאנל (מפתח אופקי ואנכי, שיוצר מעין "חלון") או תוף (תצורה מאוד כיוונית לתקשורת בין תחנות הבסיס שאינן מחוברות קווית).

כל עוד אתה לא באותו "חלון" שנוצר, הקרינה לא משודרת לכיוונך ואתה לא תקבל קליטה מאותה תחנת בסיס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי, מי שמחזיק בטלפון סלולארי לא צריך לשאול שאלות על קרינה.

;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ספר לי על זה, ליד הבית שלי פעם היתה הפגנה נגד איזו אנטנה סלולרית, עשרות אנשים התגודדו וצעקו נגד האנטנות ולכל אחד מהם היה ביד טלפון סלולרי, יותר מזה, ההפגנה אורגנה ע"י אסאמאסים שנשלחו לתושבי השכונה.

אני התפוצצתי מצחוק.

פורסם

בכפרים הדרוזיים ארגנו כך ניתוק המוני מחברות הסלולר. שרפו את האנטנות.

פורסם (נערך)

לא לא, ספר לי אתה על זה:

בבתי לקוחותי לכל רך נולד יש סלולארי צמוד, הבית מלא בציוד ה wifi העוצמתי ביותר שקיים + המון רכיבים אלחוטיים עם תקן לא תקן, מאות אמפרים בלוח חשמל לא מגובה ביריעות עופרת אבל לא מוכנים להתקין את תחנת העגינה של השלט בית חכם בשידה שליד המיטה שהיא בסך הכל שקע usb

:scroll_eyes:

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לדעתי, מי שמחזיק בטלפון סלולארי לא צריך לשאול שאלות על קרינה.

;)

התפרסם עכשיו מחקר חדש (היתה אתמול כתבה בחדשות בטמבלביזיה),

שהוכח מעל לכל ספק שטלפון סלולרי בכיס המכנסיים, פוגע בפוריות (של גברים - בטוח.

אולי גם בנשים).

אז מי שעדיין לא בוועד הורים - שיזהר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...