Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

השאלה שבכותרת.

זאת לאחר שראיתי 2 אנשים שעובדים אצלינו, אחד בן 47, שני בן 62, שניהם יוצאי רמלה-לוד-גו'אריש, בעלי וותק של דקירות,שבירת צלעות ועצמות. ובחודשים האחרונים לשניהם היו אבנים בכליות. מה אני אגיד לכם, לראות גבר ענק ושרירי שנראה כמו מקרר או גובה בשוק אפור, נשכב על הריצפה, מזיע, דומע ובוכה לאימא עקב אבן בכליות שזזה לה, זה מוזר.

אני לא רוצה להיות כזה,בייחוד שסף הכאב שלי נמוך ביותר ואני צריך להיות בשמש של ים המלח הרבה, מה שיעלה את הסיכון כי הגוף מפריש עודף של ויטאמין D.

עזרה.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשתה הרבה.

כשלי היתה אבן הרופא אמר לי שהכאב בכליות זה כלום ושהכאב האמיתי זה שאתה משתין אותה. אין לך מושג כמה הוא צדק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה לפחד רק מאבנים בכליות? יש עוד כל כך הרבה מחלות לא הרבה יותר נעימות שאפשר לפחד מהם . הייתי עכשיו חותם על אבנים במקום הרבה דברים אחרים,זה לפחות פתיר על ידי ניתוח פשוט יחסית...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

איני יודע אם הדבר מבוסס ומוכח, אבל אני מכיר אישית מישהו שהיה סובל מאבנים בכליות על בסיס שנתי עד דו- שנתי עקב שתיית מי ברז (והוא שותה הרבה!).

ומאז שעבר למים מסוננים ממתקני אוסמוזה הפוכה מאלה שמותקנים מתחת לכיור (והתנזרות מוחלטת ממי ברז בבית ובעבודה) לפני כ15 שנים- אפס אבנים עד היום. נאדה.

עריכה עקב הודעתו של saay222, אכן גם ממים מינרלים הוא נמנע עד כמה שאפשר, מאותה הסיבה.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
ערב טוב.

השאלה שבכותרת.

זאת לאחר שראיתי 2 אנשים שעובדים אצלינו, אחד בן 47, שני בן 62, שניהם יוצאי רמלה-לוד-גו'אריש, בעלי וותק של דקירות,שבירת צלעות ועצמות. ובחודשים האחרונים לשניהם היו אבנים בכליות. מה אני אגיד לכם, לראות גבר ענק ושרירי שנראה כמו מקרר או גובה בשוק אפור, נשכב על הריצפה, מזיע, דומע ובוכה לאימא עקב אבן בכליות שזזה לה, זה מוזר.

אני לא רוצה להיות כזה,בייחוד שסף הכאב שלי נמוך ביותר ואני צריך להיות בשמש של ים המלח הרבה, מה שיעלה את הסיכון כי הגוף מפריש עודף של ויטאמין D.

עזרה.

תודה

תשמ'ע, אני עברתי ניתוח להוצאת אבנים מדרכי השתן שירדו מהכלייה ונתקעו לקראת היציאה לשלפוחית השתן.

לאחר הניתוח האבנים נשלחו לדיאגנוסטיקה :wink: בכדי לברר את תכולת האבנים והרכבם בכדי להמליץ על שינוי בתפריט או באורח החיים.

אבנים בכליות עלולות להיווצר מהרבה סיבות ולאו דווקא מחוסר שתייה או שתיית מים מינרליים או תזונה לא מתאימה.

מה לעשות ? להמשיך באורח חיים בריא ולא להמתין לאבן...

איזה כייף לי :)

פורסם

מה הקשר ?

בזמנו לאחר סבל של 6 חודשים וכ-3 התקפים שעברתי בגלל אותה אבן מזורגגת קראתי 98.5 אחוז מהמאמרים של הפרופסורים והדוקטורים והבנתי שאני צריך להפסיק לחיות בכדי שבעתיד לא יווצרו אבנים נוספות.

אם הרפואה הייתה יודעת בוודאות את הסיבות להיווצרות אבנים בכליות כנראה מספר החולים בשנה היה צריך לרדת ולא לעלות.

ישנם אנשים בעלי רגישות ייתר או ירשו בתרושה את הרגישות להיווצרות אבנים בכליות ויש כאלה שלא.

בכדי להמליץ למישהו איך להמנע מאבנים בכליות רצוי להפגש עם רופא מוומחה בתחום בכדי שימליץ על בדיקות מקיפות אשר תוצאותיהם עשויות להצביע אם אדם מסויים עלול לפתח אבנים בכליות לפי הממצאים.

פורסם

שלא יספרו לך סיפורים. גנטיקה ותו לא.

(מים מינרליים? מי ברז? הצילו, כמה שטויות)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהחלט גנטיקה היא גורם חשוב אבל לא רק. לפעמים שינוי באורח החיים ותזונה או אפילו לקיחת תרופות מסויימות עשויות לצמצם את הסיכוי לאבנים בכליות למרות

שמבחינה גנטית לאותו אדם יש סיכוי גבוה לפתח אבנים בכליות.

פורסם

תפחית במאכלים מלוחים, שכן הצטברות מלחים בכליות זה הגורם לאבנים.

בנוסף, לשתות מים, ובירה מדי פעם (משתן בטירוף) והכל יהיה בסדר.

פורסם
תפחית במאכלים מלוחים, שכן הצטברות מלחים בכליות זה הגורם לאבנים.

בנוסף, לשתות מים, ובירה מדי פעם (משתן בטירוף) והכל יהיה בסדר.

תודה רבה על ההפלצה :-D

פורסם

אין פתרון אחד, כי יש מגוון דרכים להיווצרות אבנים. אני בדיוק מחכה לתוצאות בדיקת המעבדה לאחר אשפוזון של שלושה ימים שבתחילתו כמעט גמר אותי מכאבים - מורפיום לא עזר לי, רק זריקת וולטרן. טיפסתי על קירות עד שהמשככים התחילו לעבוד. מדהים עד כמה אבן בגודל של פחות מ-2 מ"מ משביתה בן אדם בוגר ומרסקת אותו לחתיכות, בלתי נתפס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...