Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג עם חתך בדופן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי אצלי בצמיג חתך בדופן אין ירידה של אויר. הלכתי לפנצ'ריה של אוטו דיפו אמר שלא צריך להחליף מה אתם אומרים זה בטיחותי לנסוע ככה?

10447771_881996051814151_6579946756647104318_n.jpg

פורסם

מוזר שבצמיגיה קיבלת תשובה שאפשר להמשיך לנסוע עם חתך בדופן.

לפעמים בפנצ'ריות מנסים להחליף צמיגים כאשר אפשר עדיין להמשיך . כאן המקרה הפוך.

לצערי אני רואה הרבה פעמים שאנשים נוסעים על צמיגים עם קרע בדופן בלי שהם מודעים לסכנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי תודה אני אחליף. הצמיגים הקדמים שלי זהים ומאחורה הם שונים אחד מהשני . הפגיעה היא בצמיג הקדמי אני אצטרך להחליף את שניהם?

פורסם

קצת מצחיק שאתה תיסע ברכב עם 4 צמיגים שונים.

מה מצב הצמיגים הכללי אולי תתחדש ברביעייה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האוטו רק שנתים על כביש 11 אלף קילומטר. מאחורה יש לי 2 סינים אפולו ווסטליק ומקדימה המקורים שהגיעו מחברה של קונטיננטל.

עכשיו אני צריך להחליף את השתי הקדמים? כמה יעלו לי 185 15 60.? משהו סביר

פורסם

תכנס לאתרים כמו זה:

http://tires4u.co.il/

http://www.tiredeal.co.il/

http://www.tireclub.co.il/

ותעשה השוואה,אבל תיקח צמיג איכותי ולא איזה סיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלוהים יודע איך הגעת למצב הזה תוך 11 אלף קילומטרים.

תחפש פאלקן ze912.

צמיג סביר במחיר קצת יותר גבוה מהסיניים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האוטו רק שנתים על כביש 11 אלף קילומטר. מאחורה יש לי 2 סינים אפולו ווסטליק ומקדימה המקורים שהגיעו מחברה של קונטיננטל.

עכשיו אני צריך להחליף את השתי הקדמים? כמה יעלו לי 185 15 60.? משהו סביר

אני מוכן להישבע שראיתי כתבה שצמיגי ווסטליק אסורים לשיווק בארץ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כן גם אני ראיתי את הכתבה על ווסטליק אבל דובר שם על קטרים גדולים של 230.

רכשתי בסוף 2 צמיגים של פלקן תוצרת תאילנד ב600 שקל זה בסדר? איך הצמיגים האלה?

פורסם
כן גם אני ראיתי את הכתבה על ווסטליק אבל דובר שם על קטרים גדולים של 230.

רכשתי בסוף 2 צמיגים של פלקן תוצרת תאילנד ב600 שקל זה בסדר? איך הצמיגים האלה?

צמיגים מעולים. רכשתי לפני מספר חודשים רבעייה ואני מאוד מבסוט

בעבר רכשתי לרכב שלי צמיגים של בריג'סטון וקומו שהם יקרים יותר משמעותית ואני חייב לציין שהפלקן לא נופלים מהם.

אולי קצת יותר טובים (קצת קשה לומר כי לפני זה היו לי קומו בני 4 שנים ככה שכמובן שהיה הבדל בין 4 צמיגים שחוקים ל 4 חדשים)

פורסם

הייתי מחליף גם את האחוריים ושם בספייר את הצמיג הכי חדש מבין שלושת האחרים(אם הקונטיננטל במצב טוב ולא שחוק מידי אולי אפילו עדיף אותו).

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...