Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג�מיקנה - הגדרות מדויקות לביצוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברי מעוניינים לארגן בנינו איזו התנסות קטנה בנושא הג'מיקנה,

עכשיו לשם זה השגנו קונוסים,

השאלה שלי היא מה המרחק ששמים את הקונוסים אחד מהשני ועל כמה כונוסים מדובר (לפי השמועות הרצות מדובר ב-5 מטרים בין כל קונוס)

התרגיל הוא לעבור בין הקונוסים בצורת S ובקונוס האחרון לעשות חצי 8 ולחזור בS עד לנקודת ההתחלה, תקנו אותי אם אני טועה.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

בלי קשר לחוקים המדוייקים, אני מבקש ממך, תעשו את הניסוי שלכם במקום מאובטח ונטוש !

שלא תפגעו חס וחלילה בעצמכם או במישהו אחר.

וסה"כ נשמע חביב, ספר איך היה.

ושוב, תיהיו זהירים !!!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

צריך שטח ארוך מספיק. 8 קונוסים בערך, כ-15 עד 22 מטר (צעדים) מרווח ביניהם, תלוי במהירות הנסיעה הרצויה.

בצעו את זה במגרש סגור ועם מספיק מרווחי בטחון, למי שאינו מנוסה תרגיל כזה לרוב נגמר בספין מכיוון שהעברות המשקל נעשות חדות יותר מקונוס לקונוס. המטרה היא לעשות את ה"מסלול" עם גז קבוע ככל האפשר ותנועה זורמת בהגה בלי סיבובים חדים מדי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תמיד חשבתי על מה יקרה אם מישהו יעלה על קונוס?

נראה כאילו זה יכנס מתחת לאוטו ויעשה שם אסון...

אם כן - למה לא משתמשים במישהו עם בסיס פחות גדול ע"מ לא לכסח את הבטן של האוטו?

פורסם

.After running over 100 or so cones in my life, I can tell you with full confidence that they don't do anything to the car

To the original poster, have fun with it, just make sure there is nothing around the parking lot that you run in, you'll be surprised how far a vehicle that isn't under control can go

.Moti

Cone smaller.jpg

פורסם

מוטי צודק, גם אני עליתי על עשרות אם לא מאות קונוסים בעבר, פעם אפילו עליתי על אחד בסביבות 130 קמ"ש. הבאסה היחידה זה שלפעמים הוא נגרר מתחת לרכב וצריך פשוט להמרח על הרצפה ולהוציא אותו בכוח. צריך פשוט להשתמש בקונוסים בעלי בסיס צר יחסית וגמיש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אומנם ירד עם פוליש-ווקס אבל בכל זאת, עקרונית הכי בעסה שהוא "נעמד" לך ברווח של בית הגלגל ואז אתה נוסע והוא ממשיך להגרר כמו מני**ק

בכל מקרה לדעתי הסיכון מינימאלי....אולי יש סיכון לפנסי ערפל למי שיש...

פורסם

ואם רואים ניידת מגיעה מרחוק, מחנים בצורה מסודרת את המכונית....

ולשאלתו (במבטא ערסי כבד) "מה זה פה רייסים האאאא"

עונים "שלילי אדוני השוטר, תחרות ריצה בסללום" בשלב הזה אחד החבר'ה יוצא לריצת ספרינט לפי מסלול הקונוסים.....

פורסם
עונים "שלילי אדוני השוטר, תחרות ריצה בסללום" בשלב הזה אחד החבר'ה יוצא לריצת ספרינט לפי מסלול הקונוסים.....

מומלץ תוך כדי הנפת ידיים לאוויר סטייל "אווירון" וקולות של מטוס סילון. תמיד עובד!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מומלץ תוך כדי הנפת ידיים לאוויר סטייל "אווירון" וקולות של מטוס סילון. תמיד עובד!!

רוני

ואז אומרים שזאת פעילות של מעון יום:-P

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
זה באמת עלה לי בראש,פגיעה של קונוס בטמבון מודרני (צבוע) או חלקי פח שונים של הרכב לא עלול להותיר "משקעים" (קילופי צבע,לחיצות בפח) ?

The simple answer is no, the cones are made of rubber and if you smack into them they will just fold or fly out of the way, still, if you're a paranoid like some of theguys that I normally run with you can use paper masking tape to cover the most problematic areas, just you can see in the pictures here

If you look at all the pictures you'll see how many people actually bother with it.. not too many -

http://www.shinobibmw.com/Autocross/2004/03-21_CSCC/default.htm

.Moti

פורסם

אה אוקיי,האמת שחשבתי שאלה קונוסים מפלסטיק כלשהו,לכן חשבתי שעלולים להיות נזקים,אבל אם אתה אומר שזה מגומי אז באמת לא צריכה להיות שום בעיה.

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברה, עדיין לא עניתם לי על השאלה במדויק?!?!?

חוץ מזה יש לי אחלה מקום ליד איזה מפעל, מקום מגודר, חונים שם בדרך כלל משאיות של אותו המפעל אבל בשבת שומם שם, יש מספיק מקום וזה לא קרוב למקום מגורים כלשהו.

Power Is Nothing Without Control

• תוכן חדש...