Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל מומחי המשקפיים,

קיבלתי משקף חדש היום (כן, ההוא המפורסם מהגיבוב) בזמן ההרכבה נגעתי במשקף מההתרגשות (בחלק שמעל האף אבל אני רואה את זה בזווית העין וזה ממש משגע אותי).

המשקף הוא פולורייזד ואני מאמין שיש שם עוד כל מיני ציפויים, איך אני מנקה את זה ? לגשת לחנות משקפיים ולקנות חומר ומטלית ? אלכוהול מדולל יהרוס את הציפוי ? (אני מאמין שכן ובגלל זה עדיין לא עשיתי את זה).

תודה רבה (שניה אני מעלה תמונה מהאייפון)

ny7yteby.jpg

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תשיג לך מטלית איכותית. לניקוי לכלוך קונבנציונלי לא תזדקק לשום חומר.

אם אחיך הקטן נגע לך במשקפיים אחרי שסיים לאכול במבה, אפשר לנקות במים ומעט סבון.

אישית אני לא חובב גדול של הספריים למיניהם. הם מיותרים לניקוי של לכלוך פשוט. וסתם מגעילים את המטלית והמשקפיים כשמדובר בלכלוך רציני.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מתן, מה היית ממליץ כדי לנקות צבע מהמשקפיים? יש טיפות ממש קטנות של צבע על המשקפיים, עפו כנראה במהלך צביעה של משהו עם ספריי בצבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כשאני מקבל משקפי מולטי פוקל הם מגיעים עם הרבה סימונים על העדשה. אנחנו מנקים את זה עם אלכוהול 80 אחוז.

אפשר לנסות את זה גם על הצבע שיש על המשקפיים שלך. אפשר לקוות לטוב

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש מגבונים לניקוי משקפיים כאלה מנייר אורז לתחזוקה השבועית. יש מצבים אחרי רכיבה שאני חוזר שכל המשקפיים מטונפות מקרם הגנה ואז אני מוריד את זה רק עם סבון ידיים והרבה מים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בונא, הפורום ספונג'ה/אקונומיקה הזה הפך אתכם לחבורה של כוסיות :wink:

תנקה את זה עם הקצה של החולצה. אני עושה את זה למשקפיים שלי כבר 5 שנים והן עובדות מעולה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני בדרך כלל מנקה עם מטלית של מסכים מדי פעם כשיש קצת אבק.

כל כמה ימים מנקה עם מים וסבון, מייבש עם נייר ניגוב (לא בתנועות של מריחה אלא בסוג של טפיחות עדינות)

יוצא מעולה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
כשאני מקבל משקפי מולטי פוקל הם מגיעים עם הרבה סימונים על העדשה. אנחנו מנקים את זה עם אלכוהול 80 אחוז.

אפשר לנסות את זה גם על הצבע שיש על המשקפיים שלך. אפשר לקוות לטוב

ניסיתי אלכוהול 70% לא עזר :(

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לדעתי אל תשתמש באלכוהול או בסבון ידיים אגרסיבי. היה לי משקף של Arnette, חברה מצויינת לכל הדעות שאחרי כמה שנים הציפוי מהעדשות פשוט התקלף. לא יודע אם זה בגלל בלאי טבעי או בגלל שהייתי מנקה אותן עם סבון ידיים.

בכל מקרה, לגבי ניקוי, הזמנתי עדשות חדשות למשקף ולפני שהרכבתי אותן ניקיתי טוב טוב עם מטלית מיקרופייבר למשקפיים, אחרי שמרכיבים את העדשות על המסגרת קשה מאוד לנקות טביעות אצבע שצמודות למסגרת.

אני בכל מקרה לא אנקה יותר משקפיים עם סבון או אלכוהול, רק מים ומטלית מיקרופייבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מטלית למשקפיים, אין צורך בחומרי ניקוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי אל תשתמש באלכוהול או בסבון ידיים אגרסיבי. היה לי משקף של Arnette, חברה מצויינת לכל הדעות שאחרי כמה שנים הציפוי מהעדשות פשוט התקלף. לא יודע אם זה בגלל בלאי טבעי או בגלל שהייתי מנקה אותן עם סבון ידיים.

בכל מקרה, לגבי ניקוי, הזמנתי עדשות חדשות למשקף ולפני שהרכבתי אותן ניקיתי טוב טוב עם מטלית מיקרופייבר למשקפיים, אחרי שמרכיבים את העדשות על המסגרת קשה מאוד לנקות טביעות אצבע שצמודות למסגרת.

אני בכל מקרה לא אנקה יותר משקפיים עם סבון או אלכוהול, רק מים ומטלית מיקרופייבר.

זה משקפי ראיה, אני מחליף פעם בשנתיים - שלוש שנים.

פורסם

תודה, התארגנתי על מטלית משקפים מחנות האופטיקה הקרובה, כרגע המשקפיים נקיות יחסית אם זה לא יספיק אנקה עם מעט סבון כלים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בונא, הפורום ספונג'ה/אקונומיקה הזה הפך אתכם לחבורה של כוסיות :wink:

תנקה את זה עם הקצה של החולצה. אני עושה את זה למשקפיים שלי כבר 5 שנים והן עובדות מעולה.

אם היינו מדברים על קופסאות טאפרוור היית נסחף עוד יותר?! :wink:

תודה, התארגנתי על מטלית משקפים מחנות האופטיקה הקרובה, כרגע המשקפיים נקיות יחסית אם זה לא יספיק אנקה עם מעט סבון כלים.

אולי תצליח להסיר את זה עם פלסטלינה סינית :lol:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא שמתי לב לכל התגובות.

Spire עם החולצה זה פשוט מרח את כל הלכלוך.

לוקו:

yny5uqan.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...