Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינואר רכשתי הונדה סיוויק האצ'בק משנת 2012. בינתיים מאוד מאוד מרוצה.

אני לקראת טיפול תקופתי ראשון מאז שרכשתי - הרכב עדיין באחריות כמובן.

התהיה שלי היא האם המזגן תקין לחלוטין או לא.

המזגן מקרר את הרכב אבל לוקח לו זמן רב ממה שציפיתי. עד הימים האחרונים הוא לא עמד במבחן רציני.

באופן ברור הוא מקרר פחות טוב משני הרכבים הקודמים שלי. פורד פוקוס 2002 (מנוע 1600) וסיאט איביזה 1998 (מנוע 1600 8 שסתומים). הם היו רכבים ישנים אבל המזגן היה תקין 100% והתחושבה שלי היתה תמיד שהם מזגנים חזקים בהרבה מהמקובל (שלושת הרכבים ידניים, לא נראה לי שזה משנה).

אתמול (השרב המאוד כבד) יצא לי להתקל בעניין.

היינו עם הילדות אז יצאתי לפניהן להתניע, לרענן אויר ולהעמיד את הרכב עם המזגן בטרם מעמיס את המשפחה.

בשני הרכבים הקודמים הייתי יכול להגיע אחרי 5 דקות והרכב היה קר. הפעם הוא היה פחות חם מבחוץ אבל לא נעים. אחרי כמה דקות נסיעה נהיה בסדר גמור.

תהיתי האם לדעתכם מדובר במצב תקין? (זה הגיוני כי אחרי כמה דקות הרכב היה נעים) או שבפעולה תקינה אני צריך לקבל חווית קירור כמו שהורגלתי לה בפוקוס ובאיביזה? (אז בכל מזג אויר אחרי כמה דקות קצרות היה ממש קר מאוד ברכב (עבור חלק מהאנשים אפילו קר מדי).

הרכב באחריות אז אין יותר מדי בעיה, אבל אני רוצה להבין יותר טוב את מצבי.

האם המזגן דורש התייחסות או שפשוט שני הרכבים הקודמים שלי היו מקררים עם גלגלים וכעת יש לי רכב רגיל?

פורסם

יש סיכוי שפילטר המזגן סתום. בסיויק שלי (1800 דור 8) ביצעתי טיפול במוסך מורשה והחליפו פילטר מזגן למרות שהוא הוחלף לפני 15 אלף ק"מ ופחות משנה, הוא היה סתום, לא שהמזגן לא קירר אבל אחרי ההחלפה הפעולה השתפרה ואישתי התלוננה שאני מקפיא אותה :-D.

• תוכן חדש...