Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיטרואן C5 שנת 2003 מנוע 2000

בתקופה האחרונה בנסיעות בינעירוניות (בעיקר בשעות היום) כאשר אני מדליק מזגן - כעבור כ 20 דק' המזגן מפסיק לעבוד ונדלקת נורת eco ואחרי שהיא נדלקת חום מנוע מתחיל לעלות ממש עד הקו האדום, אם אני עוצר בצד אז הוא יורד אחרי 2-3 דק' שוב לאמצע, וככה שוב ושוב כל איזה 10 דק' של נסיעה. הנורית של הeco נכבית רק אחרי הרבה זמן בערך 20 דק' המזגן חוזר לפעול אבל היא נדלקת שוב מהר מאוד והמזגן שוב נכבה.

אני חושב שיש קשר חזק בין החום מנוע לנורית eco ולמזגן, רציתי לדעת אם זה קרה למישהו ואם מישהו יודע מה הבעיה הזאת ואיך פותרים אותה?

בדקתי מים והכל בסדר, הייתי במוסך והוציאו את המסנן אויר ועשו איזה הלחמה קרה בבקרה של המזגן והבטיחו שהכל נפתר, אבל כלום לא נפתר.

חבר רמז לי שיכול להיות שזו בעיה בטרמוסטט.

תודה רבה.

אקורד 91 מנהלים.

פורסם

המאוורר עובד בשתי המהירויות?

אל תמשיך לנסוע כך, בכל פעם שאתה מביא את המנוע לחום כזה אתה גורם לנזק גדול (שיתכן וכבר נגרם).

תמצא מוסך מקצועי שיאבחן ויטפל בתקלה.

פורסם

ואם אינך מדליק מזגן - הרכב אינו מתחמם ?

אני שותף לדיעה שיש בעייה במאורר שצריך להדלק קבוע עם הדלקת המזגן (תציץ בתא מנוע ובדוק).

אני מניח שכשהרכב מתחמם, הוא מנתק אוטומטית את המזגן באם מופעל (זה אמור להיות תקין והגיוני במצב התחממות).

alfa 156 2.5.

פורסם

ההיתי מהמר על הטרמוסטט החשמלי בתור הבעיה.

זו בעיה מוכרת בדגם.

ההחלפה לא יקרה ופשוטה לביצוע.

• ספונסר פורום
פורסם

כשהרכב שלך מתחמם המזגן מפסיק לעבוד כמנגנון הגנה על המנוע.התקלות הנפוצות כמו שצויינו כאן הם התרמוסטט והחיישן חום.טפל בזה לפני שייגרם נזק מיותר

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

עדכון קטן, הייתי במוסך לאחר כמה בדיקות אמרו לי שצריך להחליף רדיאטור וטרמוסטט, בנוגע לרדיאטור קראתי פה במודעות בפורום שאי אפשר לתקן רדיאטור של סיטרואן כי הוא מאלומיניום, זה נכון? כמה אמור לעלות לי רדיאטור תחליפי ? ומה המחיר של טרמוסטט?

תודה רבה.

אקורד 91 מנהלים.

• תוכן חדש...