Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לא מזמן בפיג'ו 2008, 1.2 ידנית.

שלשום אני עוצר ברמזור אדום הרדיו עובד, המזגן עובד, הטלפון צלצל, אני מחפש את הטלפון, לא מוצא, מדליק אור באוטו בכדי לחפש את הטלפון (כאמור, זה הכל מתבצע תוך כדי עמידה ברמזור אדום)פתאום האור נכבה.

אני מזדקף, בודק מה קרה ורואה בצג הודעה בסגנון של (לא ציטוט מדויק) "turning off in-light to mentain a/c requierments":shock:

("מכבה אור פנימי לאפשר דרישות מזגן").

אתמול אני עומד ברמזור אדום, שומע מוזיקה, (מערכת מקורית, לא מגברים ולא סאבים) נהיה חם, מדליק מזגן, פתאום המערכת מורידה לי את הווליום ל 8 (בקושי שומעים) ומוציאה לי לצג הודעה (לא ציטוט מדויק) "LOWERING VOLUME TO MENTAIN A/C REQUIREMENTS":shock: ("מוריד ווליום לאפשר דרישות המזגן"), לאחר 5 דקות נסיעה היא החזירה את הווליום לווליום המקורי.

מה החולרה הזאת רוצה ממני?

אפשר לחשוב שמ 5 דקות של אור פנימי או ווליום גבוהה ברכב מותנע (במקרה של הווליום זה אפילו ברכב מותנע ונוסע) יקרה משהוא לנבלה הזו אם תתספק חשמל לכל הצרכנים.

ממש הזוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרעת אותי :roflmao:

גם לי היה משהוא הזוי עם סיטרואן בעבר .

נשרפה נורה ראשית , הוצאתי את הישנה , הכנסתי חדשה , מדליק אורות .. כלום :shock: , לא נדלקת .

בודק פיוזים , מודד מתח , מחליף עוד 2 נורות ליתר ביטחון - כלום לא נדלקת (המנורה בצד השני דולקת ).

פותח ספר , קורא 100 עמודים... נמאס לי! סוגר הכל מפעיל אזעקה ונכנס הביתה , נזכרתי ששכחתי משהוא , חוזר לרכב פותח סוויץ ...

הופ - הנורה נדלקת :evil::evil::shock::shock: - מסתבר שהמהנדסים בסיטרואן (קסרה) החליטו שאם המנורה נשרפת לא מחזירים חשמל עד שמכבים את הרכב ומדליקים שוב - כ*** **ק !

פורסם

ממש בדיחה הרכב שלך :roflmao:

רכבים הרבה יותר ישנים משלך עמדו בכל המשימות האלו בו זמנית בהצלחה ובלי שום הפרעה.

או שהמצבר שלך בגודל של אגודל או שבאמת אין לי הסבר למה זה נחוץ.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
נשמע כמו Stop & Start שמכבה את המנוע כשאתה עומד ומחייב חסכון בחשמל. נסה לכבות את המערכת אם זה מפריע לך.

אין ברכב מערכת START&STOP, כן יש מערכת טעינה (אעלק) חכמה.

או שהמצבר שלך בגודל של אגודל...

האמת, עוד לא הרמתי מכסה מנוע אבל נראה לי יש שם מארז של 4 AA! :wink:

פורסם

ב208 של האישה, יש מערכת שמגבילה את עוצמת השמע את המערכת אם פנים הרכב חם מידי (כנראה כדי להגן על האלקטרוניקה העדינה והחשופה בחלקו העליון של הדשבורד).

גם אצלך הרכב שהה תחת השמש הקופחת במשך זמן רב?

זה קרה לי אומנם רק פעם אחת, בה לא שמתי מגן שמש על החלון.

כמובן שאחרי כמה דקות ההתרעה נעלמה והרדיו שב לעבוד כסדרו.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

מקרה טיפוסי של עודף אלקטרוניקה (ושלא תבינו אותי נכון, אני מתפרנס מעודף אלקטרוניקה). לכבות תאורת פנים לטובת מזגן?!? נשמע כמו OVERENGINEERING - מהנדסים שמפתחים פיצ'רים כדי להצדיק את קיומם והאגו שלהם, ובעצם אין בהם שום צורך או תועלת.

(או שאני לא מבין כלום והמזגן שלך דורש תנאים של חושך ושקט כדי לפעול :shock3:).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
.(או שאני לא מבין כלום והמזגן שלך דורש תנאים של חושך ושקט כדי לפעול :shock3:.

ככל הידוע לי, המזגן לא תוצרת פולין.

פורסם

בגירה, זה נשמע כמו העלילה של הסרט "2001: אודיסאה בחלל", בגרסה המזרח תיכונית. זהירות נדרשת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אין ברכב מערכת START&STOP, כן יש מערכת טעינה (אעלק) חכמה.

אולי הוא מנתק אלטרנטור כדי לחסוך בפליטת מזהמים כאשר הרכב בעמידה. מדחס המזגן עובד כאשר הרכב עומד?

מזכיר לי הונדה אינסייט שמכבה מדחס מזגן בעמידה (ביחד עם מנוע).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מעניין שבחרת דווקא את הסרט הזה, כשבחנתי את האסטרה GTC ניסיתי כמה פעמים להוריד 2 הילוכים לפני כניסה לסיבוב וכל פעם האוטו כתב לי REQUEST DENIED, לקראת אמצע המבחן הכינוי שלו הפך ל"האל".

פורסם

ברכב של אשתי הטלפון הקבוע לא פועל אחרי חשיפה לשמש. גם הנדסה צרפתית (אלקטל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בגירה, זה נשמע כמו העלילה של הסרט "2001: אודיסאה בחלל", בגרסה המזרח תיכונית. זהירות נדרשת.

מעניין שבחרת דווקא את הסרט הזה, כשבחנתי את האסטרה GTC ניסיתי כמה פעמים להוריד 2 הילוכים לפני כניסה לסיבוב וכל פעם האוטו כתב לי REQUEST DENIED, לקראת אמצע המבחן הכינוי שלו הפך ל"האל".

יופי הרסתם לי...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

די נמאסתם!

תחזירו לי בבקשה הגה הידראולי, תנו להנות ממזגן ומוסיקה ביחד - תגישו חשבון דלק ואל תבלבלו את המוח! תשאירו לי את החישובים של מה כדאי ומה לא...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...