Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם הם עושים מבצעים על הבנזין (מציעים את הגרסה המאובזרת ב-125K).

לדעתי גם מי שחושב על רכב בנזין והנסועה שלו קצרה, במקרה של הפלואנס כדאי לשקול את גרסת הדיזל.

משלמים עוד 4,000 שקלים לעומת משפחתיות אחרות, שאותם יקבלו כ"פרמיה" שימכרו את הרכב שלהם, כי דיזל עם קילומטרג' יחסית נמוך יימכר יותר בקלות ממשפחתית שנפוצה כמו זבל בחברות ליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד חייב להיות מוסכם, היום בבחירה ברכב דיזל לא צריכים להיות מוטרדים מנסועה נמוכה, הטיעון דיזל מתאים רק למי שנוסע מעל ככה וככה קמ כבר לא תופס.

הסיבות- 1. אגרת רישוי זהה.

2. רכב דיזל עם קילומטרז נמוך ייחטף במכירה ויגרום לרווח נאה.

עדיין לא מצליח להבין מדוע מקומות עבודה לא מייצרים ביקוש לדיזל דרך חברות הליסינג ? כולם מדברים על מציאות כלכלית קשה, מדוע לא לחתוך בהוצאות הדלק. לחברות הליסינג חייב להיות אינטרס בשיווק הדיזלים בגלל הרווח עליהם במכירה. עדיין ציינו כאן שחברות הליסינג דוחפות באגרסיביות את גרסת הבנזין.

מדוע היבואן עושה מבצעים יותר לגרסת הבנזין ופחות לגרסת הדיזל ? מה האינטרס שלו ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אז למה לעזאזל הפלואנס בנזין נמכר באלפים והפלואנס דיזל בכמות אפסית?

אתה טועה.

על פי נתוני איגוד יבואני הרכב מתחילת השנה ועד לסוף אפריל נמכרו בארץ 1,292 רכבי פלואנס, מתוכם 848 מדגמי הדיזל.

התהיות שלי באות ממקום שבמודל 2010 השוק מוצף בפלואנס בנזין ואילו דיזל כמעט ואין.

ב-2010 קרסו שיווקה בישראל בעיקר את דגמי הבנזין של הפלואנס והמחיר של הפלואנס דיזל היה יקר יחסית. רק באמצע 2011 הוזילו את המחיר של הפלואנס דיזל והשוו אותו פחות או יותר למחיר של הבנזין. לכן אין הרבה פלואנס דיזל 2010 בשוק, אבל כבר יש יותר ממודל 2011 ואילך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
דבר אחד חייב להיות מוסכם, היום בבחירה ברכב דיזל לא צריכים להיות מוטרדים מנסועה נמוכה, הטיעון דיזל מתאים רק למי שנוסע מעל ככה וככה קמ כבר לא תופס.

הסיבות- 1. אגרת רישוי זהה.

2. רכב דיזל עם קילומטרז נמוך ייחטף במכירה ויגרום לרווח נאה.

עדיין לא מצליח להבין מדוע מקומות עבודה לא מייצרים ביקוש לדיזל דרך חברות הליסינג ? כולם מדברים על מציאות כלכלית קשה, מדוע לא לחתוך בהוצאות הדלק. לחברות הליסינג חייב להיות אינטרס בשיווק הדיזלים בגלל הרווח עליהם במכירה. עדיין ציינו כאן שחברות הליסינג דוחפות באגרסיביות את גרסת הבנזין.

כי למעט הפלואנס, שהיצרן/יבואן הצליח לתמחור אותה במחיר אטרקטיבי יחסית, שאר דגמי הדיזל המשפחתיים חוצים בקלות את רף ה-150 אלף שקל. אוקטביה דיזל החל מ-168 אלף שקל, קיה סיד סטיישן החל מ-156 אלף שקל...

מתי זה ישתנה? כאשר יחלו לשווק כאן מנועי דיזל בתקן אירו 6 כמו בסיטרואן C4 פיקאסו החדש, מנועים אלו עם פליטת מזהמים נמוכה במיוחד זכאים להטבה כמו מנועי בנזין, אז ההפרש צפוי להיות נמוך יותר.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם
אתה טועה.

על פי נתוני איגוד יבואני הרכב מתחילת השנה ועד לסוף אפריל נמכרו בארץ 1,292 רכבי פלואנס, מתוכם 848 מדגמי הדיזל.

ב-2010 קרסו שיווקה בישראל בעיקר את דגמי הבנזין של הפלואנס והמחיר של הפלואנס דיזל היה יקר יחסית. רק באמצע 2011 הוזילו את המחיר של הפלואנס דיזל והשוו אותו פחות או יותר למחיר של הבנזין. לכן אין הרבה פלואנס דיזל 2010 בשוק, אבל כבר יש יותר ממודל 2011 ואילך.

אני שמח לשמוע שפלואנס דיזל מתחילה להימכר בכמויות מכובדות, נותר רק לאחל בהצלחה לקרסו!!! (אני לא מאמין שכתבתי את זה)

נוסע בפריוס 2008

פורסם
אתה טועה.

אחלה של תגובה שמסכמת את השאלה של פותח השרשור.

עוד משהו, לפעמים אנשים קונים דגם מוצלח ולא ממהרים למכור וגם אם כן הרכב נחטף בשעות.

לכן לפעמים תראה בלוחות רק את הדגמים הפחות מוצלחים, גם אם מכרו יותר דגמים מוצלחים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קיה סיד האצ'בק דיזל אוטומטית עולה 140,000.

סיטרואן C4 רובוטית עולה 138,000.

אופל אסטרה האצ'בק דיזל אוטומטית עולה 150,000 (אבל עם 160 כ"ס ומומנט הרבה יותר גבוה מבנזין).

טולדו דיזל עולה 130,000.

אם קצת מחפשים את דגמי הדיזל שפחות נפוצים כמוניות (לא אוקטביה, ראפיד, ריו או סיד סטיישן) מוצאים מחירים טיפה "שפויים" יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לא מעט פלואנס דיזל בליסינג עכשיו - למה החלטת שהם לא הולכים שם.

שנית כבעל פלואנס-ליסינג, שעושה הרבה מאוד נסיעות בין עירוניות אני בעדו (אמינות כמעט מוחלטת, חוץ מטיפולים כל 20

אבל לא הייתי לוקח אותו כרכב פקקים עירוני: הגיר לא רהוט במהירות פקקים (בלשון המעטה) ויש תלונות על מסנן חלקיקים שנשרף בעלות גבוהה, אם הרכב לא יוצא מהעיר.

יש לי כמה מאות ק"מ שנהגתי על גיר רובוטי (EDC). הוא דווקא די חלק, גם בעיר, כמעט ולא נתקע.

נדיר שהוא נתקע, ואם זה קורה זה בכיכרות בעיקר, אחרי שאתה מאט לאיזור ה5-10 קמ"ש ואז צריך להמשיך בנסיעה, אז הוא טיפה מושך את הראשון, לא יותר מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קיה סיד האצ'בק דיזל אוטומטית עולה 140,000.

סיטרואן C4 רובוטית עולה 138,000.

אופל אסטרה האצ'בק דיזל אוטומטית עולה 150,000 (אבל עם 160 כ"ס ומומנט הרבה יותר גבוה מבנזין).

טולדו דיזל עולה 130,000.

אם קצת מחפשים את דגמי הדיזל שפחות נפוצים כמוניות (לא אוקטביה, ראפיד, ריו או סיד סטיישן) מוצאים מחירים טיפה "שפויים" יותר.

מה שפוי במחירים של כל הרכבים שהבאת אם במחיר זול יותר מכל אלה למעט טולדו (שהיא סגמנט אחד מתחת לכולם) מקבלים מגאן דיזל סטיישן?

פורסם
אתה טועה.

בנוסף, בזכות מנוע דיזל אפילו הצליחו למכור כמות כלשהי של מגאן 5 דלתות הצ'בק DCi במודלים 2013-2014, זאת אחרי שהיא לא הצלחה בכלל בארץ ומכירות של דגם הבנזין פחות או יותר נעצרו אחרי שנת 2010.

פורסם

הדיזל נמכרים בלי בעיה בעוד הבנזין מתחרה בשוק עם דגמים רבים אחרים.

המלאי של דגמי הבנזין גדול וחברות הליסינג לא ממהרות לקנות כאלה לאחר ניסיון העבר (2010-2011) עם הדגם שהיה אומנם אמין מאוד אבל קשה מאוד למכירה ובעל ירידת ערך גבוהה יחסית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כי לא מכרו,

עכשו הרוב על דיזל ואני גם רואה המון פלואנסים דיזל אצלנו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אולי גם מתוך בורות מסויימת? דעות מיושנות?

כמה שנים טובות אחורה הרישוי על רכבי דיזל היה יקר משמעותית וגם חלק מהתחזוקה של רכבי הדיזל היתה יקרה יותר - ראיתי כאן כמה וכמה פעמים דיון על כך שמשתלם לרכוש רכב דיזל החל מקילומטרג' שנתי מסויים אחרת אין טעם - חפשו הרבה אחורה בפורום ואתם תמצאו דיונים כאלו.

יש אנשים רבים לדעתי שעדיין זה המידע העדכני עבורם והם מראש פסולים קטגוריה שהיום אמורה להיות מובילה לכל מי שחסכון בדלק זה הפרמטר הראשון עבורו.

יש גם את הקטגוריה הירוקה - רכבי דיזל לא מצטיינים בתחום הזה בד"כ וגם ראיתי כמה כתבות על כך שהפליטה מסרטנת, אני בטוח שגם זה הבריח מספר לא קטן של קונים.

וגם קטגוריית מחיר שאולי יכולה להיות זולה יותר, אנשים שלא נוסעים הרבה אבל כן רוצים רכב מרווח ולחסוך עוד כמה שקלים במחיר הרכישה.

בעיניי לפחות הפלואנס בנזין צריכה להפסיק להמכר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מכיוןן שרוב הישראלים נטועים עמוק בשנות ה90 , דיזל זה למונית , הוא לא סוחב, הוא מרעיש, ובכלל מה אני טרקטור?

אולי עוד כמה שנים יתחילו להבין פה בארץ את יתרונות הדיזל.

בדיוק, כי רוב קוני הרכב בארץ הם עדר מטו*טם. לדיזל יש כ״כ הרבה יתרונות...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האם הגיר הרובוטי של הפלואנס דיזל אמין?

(צריך חוות דעת רק מכאלה שעברו או שמכירים טוב כאלה שעברו איתם את ה100kkm מינימום)

אתמול יצא לי ליסוע במונית פלואנס דיזל, היא הייתה במצב גרוע מבפנים (מונית)

הרכב על פניו נוח, השילוב של הגיר והמנוע לדעתי טוב מהכסא של הנוסע.

בעיני התמורה של הרכב טובה, השאלה איך הגיר, שזהו העקב אכילס ברכבים כאלה בדרך כלל.

• תוכן חדש...